Šminka

11 vrsta naljepnica za nokte

11 vrsta naljepnica za nokte

Postoje mnoge vrste noktiju naljepnica dostupnih na tržištu danas! Oni su prilično džep prijateljski i lako se nanosi na nokte. Možete dobiti ove raskošnih nokte u manje vremena pomoću unaprijed dizajnirane naljepnice. Također su bog-poslati za one nail art ljubitelji koji ne mogu stvoriti slobodne ruke dizajna!

Svaki tip naljepnica ima drugačiji način primjene. Možete jednostavno primijeniti ove naljepnice na obje ruke se sa nula greška. Međutim, ponekad može postati vrlo teško učiniti noktiju na ruci sa ne dominantnom rukom.

Različite vrste Nail Art Naljepnice

Različite vrste naljepnica razrađeni su na ispod. Probajte ih za maksimalne rezultate.

Tip 1: Plain naljepnice s ljepilom potporu

Ovi dolaze u raznim dizajna od cvijeća do crtanog filma noktiju art.They su vrlo lako nanosi, samo oljuštite i držati. Samo morate biti kreativni i ne postoji granica lijepe manikure možete dobiti. Oni su vrlo džep prijateljski. Nedavno sam je koristio ljut naljepnice ptica da napravite ovu plavu ljut ptica nail art.

load...

Tip 2: Lace nail art naljepnice

Čipka nail art naljepnice su vrlo slične gore nail art naljepnice ali jedina razlika dolaze u prugama. Morate smanjiti naljepnicu čipke u skladu sa svojim zahtjev, a zatim držati ga na noktima. Oni također dolaze u mnogim dizajna i boja. Koristio sam dva različita tipa čipke obrasce za stvaranje ovaj izgled. Oni zaista izgledaju predivno kada ih primijeniti.

Tip 3: 3D noktiju naljepnice

Oni imaju 3D efekat na njih. I oni imaju ljepilo podršku i mogu nanositi samo kore i držati method.They dolaze u mnogim dizajna i izgledaju vrlo lijepa! Posebno cvjetne one.

load...

Tip 4: Fimo nail naljepnice

Ove naljepnice su sastavljene od polimerske gline i dolaze u toliko sladak dizajna. Oni su dostupni u obliku štapića ili prethodno cut oblika. Za štapići, prvo morate da ih smanji kao tanko kao što možete, a zatim ih drže nokte. Možete ih držati pomoću dobro jasno nokat boje ili koristite nokte ljepila.

Polugotove fimo komadi su pohranjene u točka gdje se vidite raznolikost dizajna dolaze u. (Ovo Slika je moj lični fimo zalihu)

Fimo štapići

Tip 5: Metal nail art naljepnice

Kao što ime sugerira da su sačinjene od metala i oni dolaze u mnogim dizajne. Oni se mogu koristiti za stvaranje akcentom nokte u manikir. Oni su zaglavili koriste za nokte ljepilo i također poznat kao metal Decals.

Ovi kotači sadrže mnoge 3D Nail naljepnice, uključujući metal, fimo i akril naljepnice.

Koristio sam Hello Kitty metal nail art naljepnica za stvaranje ovaj izgled.

Tip 6: akril nail art naljepnice

Akril nail art naljepnice su isti kao i metalne, jedina razlika je da su napravljeni od akrila. Oni izgledaju vrlo ribu i lijepa.

Nekada sam akril luk da se stvori ovaj dizajn noktiju. To zapravo nije troše puno vremena. Oni su prilično lako uraditi, jednom kad talenta za to.

Nekada sam akrilne cvijet stvoriti ovaj.

Tip 7: 3D silika gel naljepnice

Oni su napravljeni od silika gela i oni su vrlo mekan i savitljiv. Potreban vam je dobar jasan za nokte ili za nokte ljepilo da ih se drži na noktima.

Tip 8: Cijeli noktiju naljepnice

Ove naljepnice su za pokrivanje cijeli nokat i iako su lako nanosi, ipak treba malo prakse da ih kako treba.

Tip 9: gel za punu noktiju naljepnice

Imaju dva sloja i gela kao materijal je ispunjen između ova dva sloja. Nisam ih još koristi, ali imam jedan set ovih naljepnice.

Tip 10: francuski tip naljepnica i francuski vodiči vrh

Francuski tip naljepnica pokriva vrhove noktiju i oni se koriste za stvaranje vrlo lijep obrasce nail art. Oni dolaze u mnogim dizajne. Francuski savjeti su također oblik naljepnice koje služe kao vodič za stvaranje Francuski savjeti, oni se uklanjaju nakon farbanja vrh.

Francuski tip nail art naljepnice se nanose pomoću pilinga i štap način i oni pokrivaju samo vrhove nokat možete podesiti njihove veličine podnošenjem višak.

Francuski savjeti vodi u različitim oblicima.

11 Tip: Vodeni tobogan noktiju naljepnice ili vode Decals

Morate ih umoči u vodu prvo da skinu leđa stanja i prebaciti ih na noktima. Oni dolaze u mnogim dizajne za punu nokte previše.

Dekali vode male dizajn i puno onih noktiju. Napravio sam sljedeće noktiju umjetnosti pokušavaju da pomoću ovih noktiju kod kuće:

Ovdje možete vidjeti Koristio sam dvije vrste naljepnice, Hello Kitty tobogan naljepnice i fimo luk naljepnice. Uvijek možete koristiti dva ili više vrsta naljepnica za stvaranje zapanjujući noktiju umjetnosti.

Morate biti kreativni i ne postoji ograničenje na ono što možete napraviti! Zabavite se i držati ga moderan !!!

Također možete preuzeti android noktiju aplikaciju za ljeto nail art dizajn i mnogo ljepše dizajna možete pokušati. Pokušajte dijele ono što ste učinili kao !!!!

load...