Šminka

10 trending noktiju Boje morate posedovati ovu zimu

10 trending noktiju Boje morate posedovati ovu zimu

Nail boja, kao i ostale kozmetike, trend s sezone i da naš stilski najbolje. Summers uvijek vidjeti više jarke nijanse, sa svijetlim i pastelnim nijansama prisustvo na top listama. Dolaze veoma voljen zime, duboko, svečane boje površine i, da ne zaboravimo, fensi metalik i dragulj-zategnut za nokte koji dodaju samo pravu količinu sjaja tvrditi proslave da je sezona donosi. Ako želite da dodate pravu količinu hrabrosti za nokte ove zime, ovo je rutu koju treba uzeti. Predstavljajući 10 zanosna boja noktiju morate probati ove sezone.

1. Light Gold

Izgleda da Midas samo dodirnuo tu dosadnu bocu noktiju slikam! Zlato se trend ove zime. Svjetlo, svijetle zlatne s nijansama sjaja su vruće ove sezone. Potpuno glamurozno, ali suptilne dovoljno da se nosi svaki dan. Sada kada je veliki posao, zar ne?

2. OXBLOOD

OXBLOOD dominira modnom svijetu ove sezone. Najbolji način da biste ga dodali u poretku stvari je noktiju boje. To je super, šik, u trendu, a ipak super elegantan. Dodajte malo drame u svoj život pomoću vamp-kao hlad. I ko kaže da ne možete nositi ga u toku dana?

load...

3. Ruby

Ako OXBLOOD čini previše dramatičan, možeš uzeti crvenu rutu. To je klasična i svih vremena omiljen kao dobro. Ove zime, rubin hlad dodaje kraljevski temu i svečani duh Božića i Nove godine.

4. Gunmetal

Možete pokušati koliko god želite, ali zime nikada ne može pobjeći od sivih. A kada siva dolazi u ovom čudesnom bronce nijansu, nećete htjeti reći ne. To je cool i edgy, ipak izuzetno graciozan. Možete ga nositi svu kroz sezone, bilo da ste na poslu ili zabavi.

5. Šljiva

Šljiva je još jedna boja Trending ove sezone. To se uklapa u savršeno s kraljevski temu. Bez obzira da li ga koristite u dubokom i neprozirnom tonova, ili u metalik teksturi, to je sigurno da dodate pravu količinu glam faktor vam je potrebno.

load...

6. Green

Green je nevjerojatna. Nije prvi izbor za nokte boje, ali to je stvarno cool ove sezone. Mat, metalik, sjaj, ili miješati sve to - kako god ga koristiti, to je sigurno izvući najbolje u nokte ove zime. Zlato i zelena - čista dekadencije!

7. Vermilion

Orange je trend u ljeto, i da se bijes naprijed, to će zadržavaju oko kroz zimu u crveno-narančaste boje. Cinober je savršen izbor ako volite svijetle, iskakanje boje. Uvijek postoji nešto za svakoga, i to je odličan izbor ako duboke i tamne nije tvoja stvar.

8. Midnight Blue

Idi misteriozni, idite bogat. Sa ovom čudesnom nijansu ponoći plave, vi ste sigurni da rock zime. To je također odlična alternativa prilično datirani osnovne crne boje.

9. Taupe

A onda, za one koji vole svoje aktove i neutralne, ima nešto za vas kao dobro. Tupe čini rundi i pogodi šta, to je kao vruće kao vruće mogu dobiti. To je savršen balans između tamnog i svijetlog, a vi sigurno će ga obožavati.

load...