Šminka

10 slika Shilpa Shetty bez šminke

10 slika Shilpa Shetty bez šminke

Shilpa Shetty je renomirani indijski glumica i model rođena da Sunanda i Surendra Shetty. Učinila školovanje u High School Svetog Antona Djevojka u Mumbaiju i završila je diplomirala Poddar koledžu u Matunga.

Shilpa počeo modeliranje u vrlo mladoj dobi od 16 godina kada je radila u reklamnoj kampanji za Limca hladno piće. Ona je debitirao sa 'Baazigar' suprotno Shahrukh Kan koji je bio veliki hit na blagajni, čak ju je zaradio nominaciju za najbolju sporednu glumicu. Ona je glumila u nekoliko filmova nakon toga s nekim od velikih stvari je Bollywood, ali niko nije mogao stvoriti pometnju na blagajni.

Ona je konačno napravio trag na blagajni za svoj film 'Dhadkan', koja je učinila dosta dobro u pozorišta i svoju glumačku je cijenjen po jedan i sve. Njeno predstavljanje kao AIDS pacijent utučen od strane društva osvojila brojna priznanja. Ali prekretnica u njenoj karijeri je svakako njen osvajanja britanskog Celebrity Big Brother emisiji u 2007. Godini i da je na taj način, u stanju da potvrdi noge u Bollywood. Njen konstanta opstanak kroz nju teškim vremenima u industriji, dokazuje da su i ljepotu i talent su na poslu ovdje.

load...

Shilpa Shetty slike bez šminke

Evo nekih Shilpa Shetty bez šminke slike koje će vam omogućiti da bude sudija ljepotu aspekt!

1. Shilpa Shetty Na Siddhi Vinayak Temple, Mumbai

Shilpa Shetty je primećen na Siddhi Vinayak hram u Mumbaiju samo nekoliko dana prije vjenčanja. Ona je posjetio hram sa majkom i sestrom Shamita dobiti blagoslov od Gospoda za blaženi vjenčanje i nakon života. Ona je nosio Juicy Couture velura jarko crvena trenerka uparen sa sportskim odijelo. Ona se odlučila potpuno bez šminke izgled joj kožu odmor od teške face painting. Njena koža je zaista sjajni bez šminke.

load...

2. Na posete A Suburban PVR

Chirpy i šampanjac Shilpa je pukao krije svoje lice od kamere na njene posjete predgrađu PVR prošle godine. Shilpa i njen mužić izvadio slobodnog vremena od svojih zauzet raspored da uživaju u filmu u PVR. Ali par je odjednom trgao kada su uočili paparazzi oko njih. Shilpa, uprkos izgledati dobro u plavom tee i denims je dala sve od sebe da sakrije lice od kamere, samo zato što nije nosila šminku. Fotografa ipak uspeo da njenu sliku dok je ona ušla u nju vozila.

3. Shilpa Shetty Spotted sa svojom bebom Bump

Ova slika je također uzeti u PVR gdje je Shilpa Shetty otišao sa svojom sestrom Shamita za film tokom trudnoće. Trudnoća sjaj je i dalje veoma rasprostranjena na Shilpa lice dok ona je u potrazi zanosna i bez trunke šminke. Iako u početku je bila malo neodlučan da se klikne kao ona nije nosila šminku, ona je kasnije u obavezi da fotografima. Nosila je jednostavan Kurta i farmerke i nosio vezene pashmina ukrao pokriti bebu bump.]

4. Shilpa Shetty u bijelom Kurta

Ova slika je snimljena na sastanku Priyanka Chopra oca Ashok Chopra molitvu koja je održana u JW Marriot u Mumbaiju. Dr. Ashok Chopra preminuo prošlog mjeseca zbog produženog boluju od raka. Gotovo čitav Bollywood pohrlili u velikom broju da ponudi saučešća Priyanka Chopra. Shilpa Shetty, koji su dijelili malom prostoru ekran sa Priyanka u Dostana ', stigao je u bijeloj Kurta i farmerke za molitveni sastanak. Otišla je za minimalnu šminku za ovaj skup.

5. Shilpa Shetty Spotted Iskon

Ova slika je snimljena po dolasku Shilpa za molitvu sastanak Sonu Nigam majke koja je održana u ISKON u Mumbaiju. Shobha Nigam preminuo u svom Andheri kući zbog srčanog zastoja. Shilpa Shetty je stigao u bijeloj Anarkali haljini da plati posljednju počast na Shobha Nigam. Shilpa je izgleda prilično dobro u ovom bez šminke izgled njene.

6. Sa suprugom Mumbai kazalište

Vlasnici Rajasthan Royals tim su viđeni na Mumbai pozorištu uz Sunanda Shetty prošlog mjeseca u Mumbaiju. Bračni par napravio svoj prvi javni nastup nakon zloglasnog IPL mjesto za pričvršćivanje skandal. Bračni par je odbio da odgovori na bilo koje pitanje postavljeno od strane medija i samo otišao. Shilpa nosila bijelu kavu sa rukava sive slegnuo ramenima nad njim u paru sa poderanim denims. Ostavila je kosa labav i nosio samo Kohl i sjaj za usne kao šminku.

7. Shilpa Shetty je Perfect Family

Shilpa Shetty i njen suprug su apsolutno ozaren radošću nakon što je rodila Viaan, svoje male radosti. Shilpa je viđen maše svoje fanove sa balkona Hinduja bolnici nakon što je otpušten iz bolnice. Beba je ugodno umotana u mekanu belilom u rukama njegovog oca. Shilpa izgledala šarmantan i prekrasan u zakopčana dole plava i crna tunika u kombinaciji sa helankama. Izgledala je vrlo svježe i zapanjujuće čak i bez šminke.

8. Spotted na međunarodnom aerodromu u Jodhpur

Shilpa Shetty je pukla na Jodhpur međunarodnom aerodromu noseći malu bebu Viaan. Bila je u pratnji svoga supruga Raj Kundra. Bračni par je otišao u Jodhpur da prisustvuje vjenčanju Rishika Lulla, kćeri Kišor Lulla koji je direktor Eros International; na Mumbai na bazi indijske produkcije i distribucije igrani film kompanije. Shilpa je obdaren prirodno lepu kožu, tako da ona ne osjećaju potrebu da se prijave bazu šminku i još uvijek tražim zapanjujući.

9. Shilpa Shetty Spotted žalosti

Ova slika je snimljena dok je Shilpa je u Big Brother kući. Shilpa je bio žrtva rasizma tokom boravka u kojoj je nekoliko Cimeri nije odobrio boravka i napravio zavitlavati naglasak, kuhanje i njena zemlja previše. Shilpa se vidi plače loše na ovoj slici, nakon što je psihičko maltretiranje Jade i drugi. Ali Shilpa izdržali sve i izašao kao pobjednik na kraju.

10. Shilpa Shetty Family Na Jaipur Airport

'Baazigar' Starrer Shilpa Shetty je primećen na aerodromu Jaipur dok leti natrag u Mumbai nakon pohađanja dres zabavi povodom njenog IPL tima. Ona je posjetio grad sa svojim mužem i suvlasnik Radžastan Royal tim Raj Kundra i naravno junior Raj Kundra. Izgledala je neverovatna u losos ružičaste denims i bijelu kavu u paru sa šljive prsluk. Ona je zadržao šminke minimalno sa samo potezom olovka za oči i prevlačenja karmina.

To je naša mišljenje o Shilpa Shetty slike bez šminke. Kakvo je vaše mišljenje? Molim vas, ostavite nam komentar.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...