Šminka

10 slika Sanaya Irani bez šminke

10 slika Sanaya Irani bez šminke

Sanaya Irani je popularan indijski televizijski glumica koja je poznata po svojim 'bahu "i" beti "uloge u Indian svakodnevno sapuna. Ona ju je televizijski debi sa popularne TV emisije pod nazivom "Left Right Left '. Ona je također radila u super hit Hindu film 'Fanaa', zajedno sa popularnim glumcima, Kajol i Amir Khan. Njen najnoviji poduhvat 'Chhanchhan' zadržao visok TRP do kraja. Sanaya Irani izgleda podjednako lepe sa ili bez šminke.

Sanaya Irani bez šminke slike

Evo nekih Sanaya Irani Slika bez šminke koje prikazuju njene prirodne ljepote.

Look 1:

Ona je obučena u prilično salwar odijelo ovdje. Sanaya Irani izgleda zapanjujuće kao i uvijek. Jedan od njenih najboljih osobina joj je lijep osmijeh. Njen glamurozan izgled je poboljšana u ovom lijepom Indian Kurta.

load...

Look 2:

Sanaya voli kuhanje. Ova njena slika je snimljena tokom cooking show i otkriva svoju ljubav za kuhanje.

Look 3:

Ova slika je snimljena kao Sanaya izašla iz van sujete pred šut. To je bilo neposredno prije nego što se pripremao da ode na njen dodir gore. Čak i bez bilo kakve naznake šminke, ona izgleda kao lijepa kao ona na ekranu.

Pogledajte 4:

Ovo je stara slika uzeti dugo vremena natrag. Sanaya traži izuzetno lepo u ovom bijele bez rukava. Njen osmeh je lepa kao i uvek.

load...

Pogledajte 5:

Sanaya voli nosi salwar odijela. Ona ima veliku kolekciju indijske odjeće. Glatke uokviren specifikacije poboljšati svoju lepotu.

Pogledajte 6:

Sanaya mrzi previše make up. Malo šminke za oči i usne završi njen touchup.

Pogledajte 7:

Bijele i crvene su Sanaya omiljena boja.

Pogledajte 8:

Ova slika je snimljena u tržnom centru u Mallad, Mumbai. Evo je uskočio sa svojim dečkom, Mohit Sehgal. Odjeven u sivu kratku haljinu, ona izgleda lijepo.

Look 9:

Ovo je još jedna prekrasna slika Sanaya bez glasno šminke. Ona se vidi nosi Anarkali Kurta. Sa najmanje naznake šminke, njena prirodna ljepota je jarke kao i uvijek.

Pogledajte 10:

Sanaya voli nosio casual odjeće previše. Ona izgleda cool i opušteno u ovom belim cvetnim vrhu. Slika je snimljena za vrijeme intervjua. Govorila je o svom učešću u 'Jhalak Dikhla Ja', zajedno sa svojim dečkom Mohit Sehgal, popularni televizijski junak.

Dakle, ono što je tvoj pogled na ove slike od Sanaya Irani bez make up? Ako ste ljubitelj Sanaya Irani, sigurni smo da ćete voljeti ove slike. Ne zaboravite da dijele ispod svoje komentare!

load...