Šminka

10 slika Kajol bez šminke

10 slika Kajol bez šminke

Reklamira kao jedan od najvećih glumica Bollywood, Kajol je svakako uticali na indijski film. To joj je izvanredno glume stil, eleganciju i bujnost da ju je odvojilo od nje savremenika. Rođena je u porodici Bengali- Marathi koji je imao dugu i respektabilnu povijest u indijskom filmu.

Kajol prvi randevu s glumom se dogodilo na tenderu dobi od 17 sa filmskim Rahul Rawail je "Bekhudi", ali da je to "Baazigar" da joj je zaslužio priznanje prijeko potrebna. Njen film "Dilwale Dulhaniya Le Jayenge" suprotno Shahrukh Kan se ispostavilo da je veliki uspjeh i osvojila je nagradu za najbolju Filmfare za najbolju glumicu. Nakon "Kabhi Khushi Kabhi Gham", uzela pet godina pauze i napravili super vratiti sa "Fanaah" suprotno Aamir Khan za koju je dobila još jedno priznanje Filmfare. Udala se za glumca Ajay Devgn u 1999. Godine i blagoslovio dvoje djece, kćer Nyaasa i Sin Yug. Kajol ima besprijekoran kože i dobro izgleda bez šminke.

Kajol bez šminke slike

Evo top 10 slika Kajol bez šminke.

1. Kajol na Moinuddin Chishti

Ajmer Sharif je popularna vjerski odredište gdje su mnogi Bollywood glumaca i glumica dolaze da plati naklon na vjerski hram, uglavnom prije izlaska njihovog filmove ili ponuditi molitve. U septembru 2016. Godine, Kajol je također viđen sa svojom porodicom u svetište Khwaja Moinuddin Chishti. Prisustvo njene dece izazvala više radoznalost kao što je bio njen sin Yug je prvi javni nastup. Kajol je pokriven u burku i muti u boji ukrao bez šminke.

load...

2. Kajol na međunarodnom aerodromu u Jaipur

Ovdje Kajol se vidi sa svojim mužem i sestra na Međunarodni aerodrom u Jaipur u rujnu 2017. Godine. U Devguns su bili na putu do Kale Hanumanji Hram da traži božanski blagoslov Gospodina Hanuman u utvrđeni grad. Kajol je bio obučen u jednostavnoj smeđe vrhu i denims uparen s prevelikim nijansama i je kliknuli dok je čekao na aerodromu za svoj automobil.

3. Kajol na međunarodnom aerodromu u Mumbaju

Kajol je pukla na Mumbai međunarodne zračne luke, 6. Oktobra 2017. Godine. Kao i obično, ona se vidi obučena u teksas i čaj i dug ukrao. Ali njen ogroman žuta torba je sigurno grabljenje oka. Ona izgleda vrlo svježe u ovaj izgled i bez trunke šminke.

load...

4. Kajol na Durga Puja

Kajol, sve netaknute u bijeloj boji, posjetio je 65. North Bombaju Sarvajanik Puja koji se održava jednom godišnje od strane porodice Mukherjee. Ovo je jedan od najstarijih pandals u Mumbaiju, a koje godišnje posjeti Kajol i njena porodica kako bi proslavili Durga Puja. Izgledala je jako lijepa u bijeloj rukava salwar kameez, kosa zavezana u rep i minimalno šminke sa samo Kohl i liner i gubitak usana. Upravo sam volio taj pogled.

5. Kajol na Yash Chopra Tribute

Ovdje Kajol se vidi sa drugim Bollywood poznatih kako bi odali počast preminulom Yash Chopra. Ogroman broj obitelji, prijatelji i kolege Yash Chopra otišao na Yash Raj studija da odaju posljednju počast za industriju giganta. Indijski kino pretrpio veliku prazninu koja se ne može popuniti dugo vremena.

6. Kajol Holiday Spot

Kajol je viđen podržava napore njene majke za očuvanje turističke destinacije Lonavala i Khandala. Tanuja ima kuću u Lonavala i želi više parkove i otvorene prostore u Mumbaiju i okolnim prigradskim područjima. Kajol pojavio svijetle i lijepe u svijetlim multi boji skok odijelo i bio je sve gnjecav i sretna sa svojom porodicom. Mi volimo ovaj izgled Kajol Devgan bez šminke.

7. Kajol sa Borisom Johnson

Ovdje Kajol se vidi sa Borisom Johnson koji je došao u posjetu Indiji prošle godine. Boris je navodno primoran da putuje u ekonomskoj klasi na svoj put u Mumbai iz Hyderabad i sve klase sjedišta poslovne zauzeli su Kajol i njene pratioce. Dakle, Boris Johnson ponizno poštovati da putuju u ekonomskoj klasi.

8. Kajol North Bombaju Durga Puja Sindoor Utsav

Ovo je još jedna slika iz prošlogodišnjeg North Bombay Durga Puja Sindoor Utsav. Ova proslava je održana u Tulip Star Hotel u Juhu. Kajol je bio u pratnji nekoliko poznatih tražiti blagoslov Maa Durga i da se nadmeću joj zbogom na Dashami. Čak i bez šminke Kajol izgledala apsolutno zapanjujući u bijelom saree i crvena bluza.

9. Kajol na Rahul Rawail je Stella Adler vd Studio Launch

Ova slika je kliknuo na studio glume lansiranje Rahul Rawail je Stella Adler u Santa Cruz 30. Septembra 2016. Godine inauguracije partija prisustvovali su poznate ličnosti poput Rishi Kapoor, Poonam Dhillon i Sweta Kwatra. Kajol ovdje izgleda vrlo obične, bleda i demode u crno kroja Kurta, crna gležnja hlače u kombinaciji sa običnim srebrne sandale. Kosa joj je nemarno vezana u punđu i bez šminke na sve. Jasno je da je jedan od ne tako dobro isključiti ekran izgleda od Kajol.

10. Kajol na međunarodnom aerodromu u Mumbaju

Ova slika je kliknuo na Mumbai međunarodne zračne luke nakon njene posjete Berlinu za njen film "My Name is Khan". Kajol nije bio raspoložen da pozira za shutterbugs i pojavljuje se prilično mrzovoljan i iritira. Nosila je jednostavnu majicu i denims sa samo svoje crvene naočarima kao i njen dodatak.

load...