Šminka

10 slika Amisha Patel bez šminke

10 slika Amisha Patel bez šminke

Predivne i hrabre ljepote, Amisha Patel je to ogroman s njom prvi film suprotno Hrithik Roshan. Prikazuje off joj uber ljupkost u filmu, ona je očarala mnoge među njenim publike. Njen sledeći veliki razmetanje je brojnih torbe je u vlasništvu desno od Hermes bude svojih omiljenih za Gucci, Prada, Louis Vuitton, Chanel i još mnogo toga. Uskoro kako je učinjeno sa svojom kolekcijom, pokrenula je novi proizvodni kuću i režirala svoj debi. Ali, kako kažu, Amisha je uvijek bio avanturistički i rizikuje. Ona je ubrzo prebačen na pokretanje oka potpuno trošenje pod nazivom Glam. Prekrasne dama možda vidjeti u nekim od najnečuveniji odjeća, ali ipak, kada je viđena u najjednostavnijem avatar, ona uspeva da napravi elegantan izgled.

Amisha Patel bez šminke slike

Sljedeće su 10 najnovije slike Amisha Patel bez šminke.

1. Sa ili bez:

A prije i poslije šminke izgleda i još da proverite verziju bez traga ni sjaja. Ovo definitivno govori mnogo za naš Amisha Patel bez make up kampanje. Bolje vezan od lijevo labav, žena ima najbolju kosu ikada vidio među trenutne puno glumica.

load...

2. Simpleton:

Spotted ide za molitvu sastaju kasne Feroz Khan, gospođa Patel je zapanjujući nastup u bijeloj salvar Kurta i plavim cvjetnim Dupatta. Jednostavna ruho imao milosti savršenu Indijka i nevina šarm koji nosi svaki put kad izađe.

3. Travel Wear:

Ona može izabrati ne biti glam lutka kao i uvijek, ali Amisha nikada neće dati joj torbe promašaj da završi njen izgled. Kao što je spomenuto, njenu torbu ormar posjeduje Berkins, Guccis i još mnogo toga poželjno imenima.

4. Cartoonization:

Pa, kad glumice odlučio da bude uhvaćen bez njihove spavaće sobe omiljene strane paparazzi, Amisha odabere da don kao ona putuje. Štrumpfovi su svojih omiljenih i tako ih uparivanje s njom mršav denims sa vezali frizura čini da izgleda savršeno slatko.

load...

5. Mall Affair:

Prekrasne Amisha Patel bez make up Fotografija je kliknuo kad je bio odsutan sa svojim prijateljima radi svojih omiljenih stvar - kupovina. Pa kako kažu paparazzi slijedi zvezdica tako da svaki njen pratili. Američku zastavu glitter reljefni tee je savršenim komšinica samo čini.

6. Tracksuit Izlet:

Pa baršun može biti van, ali bez šminke, Amisha Patel može uvijek izgledaju prekrasno u preslatko materijala. Navlačenje trenerci u roze baršun i dodatke sa zlatnim torbu, bila je primećen preglednika u hotel sa pet zvjezdica proveravam neke od svojih luksuznih trgovina.

7. Oštećenih Moda:

Ova slika je kliknuo dok su se vraćali kući iz bolnice. Raskošnih Amisha zapanjio paparaci s njom kratko LBD i njene svijetle narančastom Dior torbu. Ko kaže sjenila i sjajila ne može upaliti vaše lice kada imate smisla za modu kao Amisha.

8. Amisha Patel povremeni Look:

The fun loving glumica odlučila da zadrži taj snob pogled na njenom licu, ali i dalje je stajala prekrasna u svetlo roze vrhu. Amisha zna svoj trendove tako dobro da čak i kada se sa prijateljima ona zna kako je najbolje sebe accessorize prikladno.

9. Red Carpet De Glam Look:

To je, rekao je, morate biti prilično diva na crvenim tepisima, ali Amisha vjeruje u flaunting joj sladak osmijeh i poziraju za kameru. I tako kliknuli je gospođa Patel u većini de-glam izgled njen na nakit brenda lansiranja a.

10. Gym-Wear:

Kada se ne kupovinu ili roaming, Amisha Patel odluči da razraditi i dobiti najsposobnijih tijelo. Ali jedan mora biti naočit čak i dok znojenje i iako bez šminke, ona ipak uspeva da izgleda najbolje s onim glupim-zvona.

Recite nam šta mislite o Amisha ovih Patel bez šminke slike! Mi bismo voleli da ste pročitali na povratnim informacijama!

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...