Šminka

10 savjeta za usavršavanje umetnosti Cry-Proof šminke

10 savjeta za usavršavanje umetnosti Cry-Proof šminke

Svako jutro prije nego što nanesete šminku, misli vode u glavu.

Misli o planu za taj dan, trajanje želimo šminke ostati na naša lica, kao i moguće retušira možemo priuštiti. Ako je to stranka koja želimo da plešu daleko u, energija dolazi u sliku previše. Kao da ovi faktori nisu bili dovoljno, imamo i na umu događaja i lokacija, vremenska i outfit.

Želiš minimalne dotjerivanje i make-up ostati na duže, zar ne? Zar ne bi bilo tako sjajno ako je bilo nekih trikova koje mogu učiniti vaš šminka ostati na licu duže?

load...

Cry Dokaz Šminka Savjeti:

Za licu:

1. Cleanse Tvoj lice mora biti potpuno čist, bez tragova jučerašnje šminke za početak. Kada se probudite ujutro, možda ste primijetili određena količina ulja na lice. Ovo se može uočiti još ako imate masnu kožu. Ovo ulje dobiva luči dok spavate. Sa uljem, neće biti tragova šminke koja je trebalo da su uklonjene. Bilo koji zalutali trag šminke koji ostaje na koži izlazi sa lučenje ulja noću kada ste brzo zaspao. Dakle, ne direktno umij - uzeti vlažan pamuk i očistite lice. Nakon toga, operite lice s licem pranje i maženju suha. Vaš platno je spreman!

2. Primer -Pokrenite utakmicu u bukvar kao Studio Finish kapisli. Koristeći kapisle drži šminku na mjesto za duži vremenski period. Kapisle pomoći kozmetike da se drže na vašoj koži duže i oni skrivaju i uljepšati kožu u određenoj mjeri.

3. Korektor apliciraju korektor spužvom natopljenom u običnom vodom. Korektori poništavaju nesavršenosti kože i učiniti da se pojavljuju bez mane. Koristite odgovarajući prikrivaĉe - ispod oka, mrlje, akne i sl Get pomoći ako je to potrebno. Pitajte prodaje asistent.

load...

4. Foundation - Nanesite temelj spužvom. Temelji pomoći dati savršena podloga za make-up izgleda. Oni čine kožu pojaviti čak i poništavaju nesavršenosti. Veličina pora je svedena na minimum previše.

5. Pat na nekim kompaktnim - Puder pomaže u postizanju mat izgled i kontrolirati lučenje ulja. U stvari, najbolji način da izgledaju svježe je DAB ulje daleko sa svjetlom ruku i primijeniti kompaktan. Pokušajte i koristiti kompakta sa SPF za dodatnu zaštitu od sunca.

Za usne:

6. Usne Koristite mekanu liner za usne. Ulošci pomoći definirati usne - ovdje je mjesto gdje možete izbjeći krvarenje na ruževe. Uzmite karmin po svom izboru, a pomoću prsta, nanesite ga na usne. Za duži boravak, koristite tkivo i pritisnite vaše usne da ga držeći ga između njih. Sada, ponovo primijeniti još jedan sloj ruža za usne ili sa prstiju ili četkica za usne. To povećava izdržljivost za ruž za usne.

7. Gloss apliciraju sjaj ako želite. Sjaj pomaže ruž ostati duže kao ljepljivost je dodatni bonus.

Za oči:

8. Priprema -Za krik šminke dokaz za oči, pobrinite se da koža oko očiju je previše pripremio - uvijek prati niz koji ste pratili za lice - prvo prajmer, zatim korektor, a zatim temelja!

9. Sjenilo Probaj i koristite kremu senka nego prahu sjena. Kremasti proizvodi očigledno ostati duže. Voda dokaz eyeliner će završiti izgled. Koristite Kajal koji ostaje dugo. Ne zaboravi sloj maskare za otvaranje te lepe oči.

Možete pokušati hiper-curling maskara koja je vodootporan - kao što su L'oreal Obimna Carbon Lash koji dolazi u velikom vodootporna formula. Također možete koristiti naš veoma omiljeni Maybelline hiper pregib volumena express maskara.

Dodatni Savjet:

10. Dovršavanje sprej -Finish utakmicu u završni sprej. Ne postoji ništa kao što je to držati šminku.

Samo naprijed i vlasnik dan. Smijati dok stomak boli i ili briznula u plač, i dalje biti biti sigurni u besprijekoran i najbolje krik dokaz šminku koja ostaje za dugo.

Kako napraviti svoj šminka duže ostati? Pucati u komentarima i javite nam!

load...