Šminka

10 najboljih leđa Hand Mehndi dizajnira za svaku priliku

10 najboljih leđa Hand Mehndi dizajnira za svaku priliku

Mehndi se tradicionalno primjenjuje na dlanovima i na zadnjoj strani ruke. Je Mehndi dizajn za leđa, ruke su obično veći i nije tako komplikovan kao mehndi dizajna na dlanovima, tako da su istaknuto vidljivi.

Gledanje Kako napraviti Mehendi Designs video iz naše StyleCrazeTv

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Najnovije Chain Style Mehndi dizajn za ruke

10 najboljih Nazad ruku Mehndi Designs:

1. Se izvući Ovaj tipičan izbor zadnje strane mehndi dizajna koristeći zamršeni list u obliku motiva. Glavni niz lišće se spušta samo kroz srednji prst, tako da prstenje i ostali pribor mogu biti lako istrošen na ostalim prstima, bez skrivanja dizajn Mehndi. Vrhove prstiju su lijepo uređeni sa minijaturnim dizajna. 2. Ovo je jedan od mehndi dizajna za leđa ruka je savršen primjer kako kane se može koristiti kao dodatak previše. To počinje od srednjeg prsta na obje ruke i otrči niz leđa ruke do zgloba. Ovaj dizajn potpuno liči na nakit u kojoj se prsten pričvršćen za prst i pokriva nadlanici. Uzorak se čuva vrlo tradicionalna sa cvjetnim motivima i perle radova.3. Vrlo moderan twist na tradicionalni dizajn Mehndi. Obrazac liči Tribal blok dizajn koji se spušta kroz mali prst. Ovaj dizajn izgleda šik i trendi, a može se nosili za bilo casual događaj. Također se može koristiti kao kane tetovaža bez primjene mehndi na dlanu. 4. Ovaj arapski dizajn Mehendi može nositi i mlada i njeni prijatelji. Dizajn se sastoji od samo cvijeće, lišće i puzavice obrazac. Adekvatnu količinu prostora je ostalo između dva obrasce, dajući mu vrlo non-neuredan izgled. Dizajn Mehndi na dlanu i stražnjem dijelu ruke su gotovo identični jedni drugima. Black mehndi se koristi kako bi se poboljšala granice i redovno mehndi se koristi da se popuni čitav dizajn. 5. Ovo je primjer apstraktnog obrazac za povratak ruku dizajn Mehndi. Naglasak je na sredini leđa ruku u kojoj su korišteni geometrijskih oblika za stvaranje obrasca. Nećete naći upotrebu tradicionalnih cvijet i list motiva, tako da ovaj dizajn se ispostavi da je ipak jedinstven elegantan. 6. Ovaj arapski Mehndi dizajn je vrlo popularan, a vi ćete ga vidjeti svugdje. Obrazac je sličan na obje ruke proteže do pola oružja. Teška korištenje ukrašen listovima i puzavice uz adekvatnu razmakom čini dizajn izgledati ne neredu i elegantan. Ovaj dizajn je vrlo pogodan za mladenke. 7. Da li planirate da mastilo novu tetovažu? Zatim pokušajte to jedan od mehndi dizajna za leđa ruka koja izgleda kao kanom tetovaža bez prolazi kroz bol igala. Ovaj dizajn Mehndi liči na današnje arapski tetovaža s ružom pupoljcima i ostavlja motivima. Tri slična obrasci su nacrtana na cijelu ruku, raspoređenih pravilno što čini dizajn privlačan i ističu.

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

8. Animal ili ljudske figure su vrlo česte u Indian dizajn Mehendi. Gore dizajn se sastoji od pauna koji pokriva cijelu ruku, ali najsitnije detalje se ne dodaju što mu daje vrlo čist i rafiniran izgled. Minijaturni obrasci su nacrtana na svim prstima, držeći cjelokupni izgled jednostavan, ali elegantan. 9. Još jedan arapski Mehndi dizajn koji je jedan od najčešćih obrazaca danas. Bold cvijet dizajn se koristi da se popuni ruku, koje je lako dizajnirati i lako se nanosi. Može se koristiti crnu mehndi da bi privukli obrise i normalno kane napuniti dizajna. Ovaj određeni dizajn može se primijeniti na bilo koji grupa starih ili mladih žena, i na bilo kojoj prilici. 10. Ova teška okovana mehndi je prikladan samo za mladu. Korištenje različitih vrsta mehndi poput crnog mehndi, crvena mehndi i normalan Henna može se vidjeti u ovom dizajnu. Male i velike kamenje su lijepo postavljen za poboljšanje dizajna. Kao što možete vidjeti, mali biseri su i dodao nad vrhove prstiju. Pokušajte ovaj jedinstveni dizajn ako želite da dodate malo jedinstvenosti sa svojim redovnim mehndi.

Nemojte pokušati ovim divnim još jednostavan mehndi dizajna za leđa ruku i ne zaboravite da postavite u svoje slike ispod. Do tada se pobrinuti i držite ga stilski !!!!!!

load...

load...