Šminka

10 fotografija Dia Mirze bez šminke

10 fotografija Dia Mirze bez šminke

Dia Mirza je poznatiji kao najbolje je Bog stvorio za nju besprijekoran ljepotu i blistav osmijeh. Bivša Miss Asia Pacific i poznati model, ona je samo čari njene kolege ko zvezde sa njom zapanjujući izgled bez ikakvog napora. Sneg bela B Grad, kako je obično adresirana, vidi se kao popularan izbor za SHOWSTOPPER za različite vodećih dizajnera u zemlji. Make up je samo last minute detalj za nju kao i bez toga, ona može dati bilo koji težak period.

Dia Mirza bez šminke slike

Evo nekih od najboljih slika Dia Mirza bez šminke.

1. Dia Mirza Uživa Sunday Brunch:

Primećen u prigradskom restoran uživaju savršen Sunday Brunch, raskošnih Dia Mirza nosio letnji izgled. Sa žutim, crvene naranče Bandhini inspiriran odelo, ona je to u paru dobro sa svijetlo smeđe gladijatori, a pola zakačene kosa ostala otvorena. Ona možda neće ni trebati sjaj kao da je tajna njene zanosne sjajne usne su ananas. Ozbiljno.

load...

2. Dia Mirza sa dečkom Sahil Sangha:

Dia Mirza može biti najbolji glam lutka, ali nekoliko dana ona može dati koji izgledaju odmor. Provjera u teatar sa svojim dečkom Sahil Sangha, ova prekrasna dama je viđen u njoj casual najbolje -checkered crveno bijele košulje i plave denims. Odgovara na temu filma, ona je odlučila da šal ga sa gamcha i ipak uspeo da izgledaju jednostavno zapanjujuće!

3. Vjerski Affair:

Na molitvu susreću za tužnu propast Priyanka Chopra oca, gospođa Mirza je to bod da bude u njenoj najjednostavnije. Dok su ostali i dalje se pobrinuo da se paparazzi reprezentativno, Dia izabrala jednostavan Kurta churidar sa vezan frizuru.

4. Dia Mirza u socijalnih usluga:

Dia Mirza je uvijek vjerovao u dobrotvorne svrhe i ovdje je ona podržava Šikša temelj na jedan od njihovih događaja. Izbor da se sa jednostavnošću događaja, ona je stavila bež Chikan rad vrhu sa belim pantalonama ostavljajući je zlatno smeđa pramenovima slobodi.

load...

5. Travelogue:

Putujući je redovna stvar u životu osoba i tako je Dia Mirza uvijek primećen u nju zapanjujući najbolje. Udobnost u njenom umu, Dia odlučio nositi crno-beli čaj u kombinaciji sa plavim denims i crnoj žaoka kožnu jaknu. Make up ne može biti kriteriji su udobnost joj je prioritet uvijek.

6. Molitva i slavljenje:

Vjerske po prirodi, gospođa Mirza posjeti Amritsar hram svaki put kada planira lansirati film dobrim željama. Spotted na Golden Temple, lijepa glumica je viđena u roze salvar Kurta s njom Dupatta na glavi što je jednostavan stil izjavu na vlastitu. Anđeoskog hod, ona je kliznula niz stepenice hrama.

7. Dia Mirza sportski izgled:

Raskošnih dama je bila tamo na stadionu podršku svojih omiljenih tim tokom IPLS kada je kliknuo this pic. U običan dres, pustila kosu labavo i skakao od uzbuđenja svaki put kada se neki udarač udario u 6 ili 4. U nekim zemljama ili događaja samo treba ni glamura ili šminke i Dia to najbolje zna.

8. Političkom skupu:

Dia Mirza ne može biti dobar u diplomatiji, ali to običan jednostavan pogled u Salwar Kameez krasi joj sklon da bude političar. Ako ne i njenim riječima, njena ljepota sigurno će milost mnogo podijuma.

9. Dia Mirza u Film Promocije:

Kliknuli na promociji filma, ljepota kraljica prikazana je "bez šminke i bez marke" izgled, ali je izabrao jednostavan dva zategnut šifon vrha i uparen je sa farmerke. Ona je to kompletna sa dugom zlatnom lancu.

10. Hangout:

Dia Mirza voli družiti-out sa svojim prijateljima. Obukao u njoj Paisley print kratku haljinu u šifon, gospođa Mirza izgledao prilično poput The Girl Next Door. Bez šminke i bez glamura, ali i dalje lijepa i besprijekoran joj je jednostavna mantra.

Pa šta kažeš momci? Nije Dia Mirza mode potrazi prekrasna i bez šminke.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

load...