Njegu kože

Top 5 noćnih krema za suvu kožu

Top 5 noćnih krema za suvu kožu

Neka je u pravu prvi dobiti osnove.

Suhu kožu

Suha koža izgleda dosadan i beživotan, zbog nedostatka vlage u koži. Ima tendenciju da se lako nabora. Primjenom ovlaživač u toku dana i noći će pomoći da se problem dalje.

Noćna krema

A Night krema je hidratantnu kremu koja sadrži vitamine, antioksidanse i anti-aging sastojke. Noćna krema popravke našoj koži jako dobro i ostavlja glatkom, mekom i podatnom.

Zašto nam je potrebna noćne kreme?

Dnevne kreme su formulisane da služe u cilju zaštite naše kože od sunca kao što izađe iz kuće i nemaju sve sastojke neophodne za njegu kože. Ovo je mjesto gdje noćne kreme dolaze u igru.

load...

Da vidimo na listama najbolje noćne kreme za suhu kožu:

Noćna krema za suhu kožu - Top 5

1. Olay Regenerist serum krema za njegu lica:

Cijena - 1199Rs za 45gm

Ova noćna krema ima neke od najboljih komentara one od nas sa suvom kožom! Ima dobru hidratantnu moć i može zadržati kožu mekom i podatnom. Čini sjaj kože i održava bore na distanci, kada se redovno koristi. Ova noćna krema sadrži Antioksidansi što je jako dobro za kožu. Neki možda ne sviđa jak miris, ali je vrlo dobro hidrira kožu.

load...

Moje lično mišljenje o ovom Olay Regenerist serum krema za njegu lica: To je dobar i nježan noćna krema čak i odijela za osjetljivu ljepote kože.

2. Oriflame Optimals Matte dirati Noć gel krema:

Cijena 590Rs za 50gm

To je ujedno i najbolji noćna krema za suhu kožu koja će napišite mat kožu i svježe bez sjajna područja. Optimals Matte Touch ™ Formula sa Izjednačavanje kompleks neutralizira nesavršenosti na koži, ostavljajući je pročišćena i uravnotežen. Dry područja ostaju hidrirana i glatka. Ova noćna krema ima dobre kritike i to je najbolje za suhu dame kožu. Ovo radi čudo bez ostavljajući kožu masnu ili masna.

Moje lično mišljenje o Oriflame Optimals Matte dirati Noć gel krema: To je efikasan noćna krema za čistu kožu sa jakim hidratantnim svojstvima.

3. Jerjens Ultra Healing ovlaživač krema:

Cijena 299Rs za 295ML

Jergens Ultra Healing Extra Dry kožu napravljen s vitaminom 3, spoj C, E i B5. Ova formula prodire duboko da pomogne izliječiti ekstra suhu kožu. Ova hidratantna krema može potrajati čak i najgrublji spotova - štikle, laktove i koljena - iz stanja ekstremne suhoće u stanje trajne mekoće. Uz stalnu upotrebu, zapravo utrostručuje sadržaj vlage u koži, ljekovita suhoće na izvoru da spriječi svoje nepoželjne povratak.

Moje lično mišljenje o Jerjens Ultra Healing ovlaživač krema: To je savršen sa svojim hidratantnim imovine.

4. Nivea Cold krema:

Cijena - 70RS za 60ml

To je dobra krema se može koristiti noću za suvu ljepote kože. Ostavlja kožu glatkom i mekom i vrlo pristupačne cijene. Ova krema je blagodat za suhu kožu. To je vrlo gusta i kremasta, sposoban hidratantnih čak ekstremno suhu kožu. Ova krema je lako dostupan u vrlo zgodan paket.

Moje lično mišljenje o Nivea Cold krema: To je vrlo pristupačna i efikasna na sve probleme suhe kože.

5. Fabindia obogaćena vitaminom E Noćne kreme za suhu kožu:

Cijena 275Rs za 100ml

Ovo je Biljni noćna krema specijalno za suhu kožu. Ova noćna krema je Vitamin E obogaćena bilja. Ova krema umiruje suho iritiranu kožu i hidratizira je. To je lako dostupna na svim Fabindia trgovinama.

Moje lično mišljenje o Fabindia obogaćena vitaminom E Noćne kreme za suhu kožu: To je Ayuvedic formuliran Noćna krema s vitaminom E dobrotom za kožu. Postoje neke druge dobre noćne kreme za suhu kožu.

 [Read: Skin kreme za indijske Skin]

Oni su:

  • Himalaya revitalizirajuća noćna krema - Cijena 170 Rs za 50 gm
  • Neutrogena Light Night Cream - Cijena 300 Rs za 63 gm
  • Bare Cold krema - Cijena 95 Rs za 100 ml

Koristite li bilo koji od ovih noćne kreme za suhu kožu? Inače, ćete početi uključujući i sada u svojim režima? Dijeliti svoje misli s nama.

load...