Njegu kože

Top 5 lica za lice dostupne

Top 5 lica za lice dostupne

Ko ne voli lice maramice? Oni su od suštinskog značaja za svaki djevojka! maramice lice najbolje raditi kad ste na putovanju ili su samo previše lijen da koristite sredstvo za čišćenje da se make up off.

Postoje mnoge vrste maramica kao nježan maramice, balansiranje ulje ili osvježavajuće maramice i svom izboru u potpunosti ovisi o vašim potrebama.

Kako se koristi lice maramice?

Ponekad koristi vlažne maramice za lice može dovesti do crvenilo ili osip. Ali to nije zbog maramice, ali način na koji se oni koriste. U jednostavnim riječima, ne možemo kriviti maramice ako smo previše super brzo u korištenju ove maramice ili smo previše grubo naše kože. Samo budi nježan i neka maramice rade svoj posao.

load...

Ovo je način na koji koristite Face maramice:

Neka obrišite sjediti na vašem licu neko vrijeme. Potez duž u jednom pravcu i polako.

Onda se vrati i dalje sa maramice i posao je gotov.

Top 5 lica briše dostupan u Indiji:

1. The Body Shop Vitamin E maramice lica:

Ove maramice su nježan na koži, kao što ime sugerira. Za djevojčice s osjetljivom kožom, te su savršeni, jer nisu tako oštre na vašoj koži. Ove maramice ne čini kožu osušite ostavljajući Vašu kožu lijepo i svježe. To su bitne na skupe strani koja je 375rs za 25 maramice ali vredi troškova.

load...

2. MAC maramice:

Ove Mac maramice će biti dragocjen ne zbog svoje cijene, ali i zbog načina na koji oni rade. Cijena nije niska naravno (Njegova MAK!), Ali potpuno worth it! Ove maramice ukloniti čak i vodootporne šminke u jednom potezu, a miris će vas očarati. Ove maramice su vrlo hidrataciju i nikada izazvati slomiti auta. Oni su nježan i stoga savršen za šminke oko očiju uklanjanje previše.

Ove maramice su dostupni lako u bilo kojem Mac Store ili na Amazonu

3. H2O PLUS Aqualibrium ČIŠĆENJE LICA MARAMICE 45'S:

Ove maramice su vrlo vlažna i ostaju vlažne dugo čini kožu mekom i podatnom nakon upotrebe. Miris je Amzing, ove maramice imaju citrusni miris koji je vrlo osvježavajuće. Sadrže antioxidents, provitamin B i ekstraktom lavande koji čine kožu osjećati osvježena i bightened. Ove ulje krpice ukloniti sve tragove šminke.

Cijena: 893 RS za 45 maramice

4. JOHNSONS BABY KOŽE MARAMICE 80S:

Ove maramice su vrlo mekan i nježan na koži plus su dostupni vrlo lako. Kao da su slobodni od kemikalija, vrlo dobre za ljude za osjetljivu kožu. Oni mositurise i nisu jako oštre čak i kada se koristi na liniji vode.

5. Kara osvežite maramice lica:

Ove maramice lica su spasitelja, oni su tako osvježavajući! Kada ste umorni i kada je potrebno osvježiti sebe ove maramice vrlo zgodno. Ove obrišite imaju aloe vere i krastavaca koji su vrlo dobri za kožu. Ove Kara maramice su vrlo razumno cijene i možete ih naći online i offline vrlo lako.

Tržištu nudi različite maramice ovisno o tipu kože, pa ako vam je koža suva onda ste mogli izabrati maramice za suhu kožu, ili ako vaša koža je masna ste mogli izabrati lice maramice za masnu kožu.

Ostati Svježe i lijepe uvijek!

load...