Njegu kože

Top 10 proizvoda za kontrolu akni

Top 10 proizvoda za kontrolu akni

Akne, bubuljice su nam zauvijek muče. A kada ih dobiti, oslobađanje od njih je vrlo teško. Svi smo na kraju kupnje nebrojeno broj lica pere, tonera, sredstva za čišćenje u nadi da će se osloboditi od njih, ali samo nekoliko stvari rade. Dakle, za sve one masnu kože ljepote, evo spisak onih proizvoda koji će raditi za vas i dati vam to lijepo i sjajne kože slobodan od akni i bubuljica.

1. Clean & Clear pjena lica za umivanje:

Kupiti za ₹ 130.00 @ www.amazon.in/clean-clear-face-wash

Čisto i bistro pjena lica Face Wash je blagi bez ulja za lice koji je pogodan za muškarce i žene sa aknama sklone kože. Sadrži Triklosan, efikasan antibakterijski agens koji pomaže u prevenciji akni i bubuljica. Glicerin čuva kožu od preko sušenja i drži je hidrirana. To čini kožu glatkom i lijepa, jasna iz bilo kojeg bubuljice.

load...

2. Neutrogena Oil Free Acne Face Wash:

Kupiti Neutrogena Oil Free Acne pranje lica za ₹ 449.00 @ www.amazon.in/neutrogena-face-wash

Formula bez ulja Neutrogena Oil Free Acne Face Wash dostigne do najdubljih pora i efikasno ih čisti. Je salicilnom kiselinom u ovom Oil Free Acne pranje lica lagano dobiva osloboditi od bilo kakve akni na koži i sprečava stvaranje budućnosti upale za mane free kože. Sadrži jedinstveni koži varalice čuva vašu kožu glatkom i bez bilo kakve iritacije ili preko sušenja.

load...

3. Cetaphil masnu kožu Njega za oči:

Kupiti Cetaphil masnu sredstvo za čišćenje kože za ₹ 1.490,00 @ www.amazon.in/cetaphil-skin-cleanser

Cetaphil masnu kožu za čišćenje je na snazi ​​za čišćenje masnu, kombinacije ili nečistu kožu. Njegova nježna penu uklanja ulje, prljavštinu, ostatke kože i šminka sušenje kože. To je formuliran za uklanjanje ulja bez uticaja na barijeru kože. To stalno hidratizirana. Cetaphil masnu kožu za čišćenje ne začepljuju pore, a može se koristiti zajedno sa lekovima protiv akni.

4. The Body Shop Tea Tree sredstvo za pranje lica:

Kupiti The Body Shop čajevca sredstvo za pranje lica za ₹ 663,00 @ www.amazon.in/body-shop-tea-tree-facial-wash

The Body Shop čajevca sredstvo za pranje lica je '' proizvod za nečistu kožu dajući joj jasnije izgled kože kada se koristi kao dio redovnog režima. To pomaže da se uklone nečistoće i prljavštine, ulja iz kože bez isušivanja ga previše.

5. The Body Shop Tea Tree pjena za čišćenje:

Kupiti The Body Shop čajevca mlijeko za čišćenje za ₹ 895,00 @ www.amazon.in/body-shop-tea-tree-cleanser

The Body Shop čajevca pjena za čišćenje je osvježavajući instant mlijeko za čišćenje za nečistu kožu. Ona uklanja make-up i nečistoće. Uz redovnu čišćenja ovaj proizvod će vam pomoći zadržati kožu mane-free.

6. Khadi Mint i krastavaca Face Freshener:

Khadi Mint i Krastavac Face je organski u prirodi i radi nježno, ali učinkovito na vašoj koži. Obogaćena prirodnim sastojcima kao što su Mint, krastavac, bosiljak, Nim Lišće, Wheatgerm i latice ruže, ide duboko u pore i temeljito čisti lice. To je radnje kao antimikrobni agens i štiti kožu od klica držeći je čista i podatna, a mente i krastavac ekstrakti okrepljuje i osvježava lice.

Kupiti Khadi Mint i Krastavac Face Freshener za ₹ 95.00 @ www.amazon.in/khadi-mint-cucumber-face-freshener

7. Lotus Herbals Tea Tree & Cimet za borbu protiv Acne kontrolu masnoće pranje lica:

Kupite Lotus Herbals Tea Tree & Cimet za borbu protiv akni Control za umivanje za ₹ 175.00 @ www.amazon.in/lotus-herbals-tea-tree-cinnamon-face-wash

8. Fab Indija Tea Tree Toner:

Kupiti Fab Indija čajevca Toner za ₹ 240 @ Nykaa.com

Fab Indija čajevca Toner posebno tvrdi da je alkohol slobodan i ima salicilne kiseline koja je poznata da zadrži akni na odstojanju. To ne peče, olakšanje za osjetljive kože ljudi.

9. Himalaya pročišćavajući Neem pranje lica:

Kupiti Himalaya pročišćavajući Neem za umivanje za ₹ 147.00 @ www.amazon.in/himalaya-neem-face-wash

Himalaya pročišćavajući Neem za umivanje je obogaćena jedinstvenim sastojcima poput nima, Nimba, kurkuma i haridra, tretiraju akne na koži i zadržati zdrav, smanjite bubuljice na koži. Osim čišćenja kožu, ovo Neem za pranje lica uklanja višak ulja iz vaše kože bez dehidrataciju kože.

10. Lotus Herbals Basiltone Krastavac i Basil Šampon i balansiranje Toner:

Kupiti Lotus Herbals Basiltone Krastavac i Basil Šampon i balansirajući tonik za ₹ 199.00 @ www.amazon.in/lotus-herbals-balancing-toner

Prožet Krastavac i Basil Leaf, ovo Lotus Herbals balansirajući tonik pomaže pročistiti kožu i oslobađa od nečistoća prisutnih postizanjem duboko u slojeve kože. Sa svojim odličnim antibakterijska svojstva i ekstrakt Basil Leaf naći u ovom Lotus Herbals tonera, štiti kožu od vanjskih zagađivača i mikroba, čime se oslobađa kožu od akni, spotova i nepravilnosti. Takođe, povećava cirkulaciju krvi; Bosiljak ima sposobnost da promoviše oživljavanje ćeliju, čineći kožu blistavom.

load...