Njegu kože

Top 10 najlepših ukrajinskih žena

Top 10 najlepših ukrajinskih žena

Ukrajinski ljepote su prekrasna za gledanje. Ulice u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine su prepune ove vruće, visok, sočne i seksi žene i vrlo je teško odabrati samo 10 među njima!

Neka nam brzo provjeriti koji solidno krunu od Top 10 najljepših Ukrajinski žene.

Lijepe Ukrajinski žene

Naša top 10 listi nalaze se glumica, pop zvijezda, novosti čitači, modela i poznatih ličnosti.

1. Ani Lorak:

Prvi na našoj listi je najpopularniji ukrajinski pop-pjevačica. Rođena je u 1978. Godine i od Kítsman. Ona je također zauzela je jedno od najljepših žena u Europi. Ukrajini žena sigurno zna kako ukrasti vaše srce!

load...

2. Anna Bessonova:

Ana Bessonova je popularan ritmički gimnastičarka iz Ukrajine. Rođena je u 1984. Godini u državi Kijevu. Ona je dobro poznata po svojim postignućima u sportu. Ana osvojila titulu prvaka svijeta u ritmičkoj gimnastici iz Patras, Grčka u godini 2007. Ona je također osvojila brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Atini 2004. Godine i Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. Godine.

3. Chantal Kreviazuk:

Chantal Kreviazuk je vrlo popularan tekstopisac, kanadski pjevač i glumica rođena u ukrajinskom roditeljima. Rođena je u 1974. Godini od Winnipeg. Njena lista albuma uključuje What If It All nešto znači (2002), pod ovim Rocks and Stones (1996), u boji Moving i Still (1999) i otkako smo se upoznali. Ona je također osvojila Juno nagrade u 2000. Godini za "Najbolji pop album" i "najbolji ženski izvođač".

4. Dasha Astafieva:

Ova lepotica je dobro poznata ukrajinski model i član popularnog pop-bend NikitA. Dasha je rođen 1985. Godine u Ordzhonikidze. Ona je poznata po svom seksipil i odabran je da bude Playboy Playmate u pitanju Siječanj 2009. Ona je također sadržanu u Playmate 55. Godišnjice u Playboy.

load...

5. Milla Jovovich:

Ova lepotica je popularna američka super model, glumica, glazbenik i modni dizajner. Rođena je 1975. Godine u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu. Njen otac je iz Srbije, a majka je ukrajinsko-ruski. Njen popularni filmovi su The Fifth Element, Povratak u Blue Lagoon, Resident Evil serije i Zoolander.

6. Inna Tsymbalyuk:

Ona je glumica i model. Da, sigurno mora da je čuo za nju, ona je "Miss Ukrajina - Universe" u 2006. Godini.

7. Olga Kurylenko:

Olga Kurylenko je ukrajinski model i glumica rođena 1979. Godine u Berdyansk gradu. Rođena je u ukrajinski otac i ruski majka. Na tender dobi od 18 godina, Olga Kurylenko je na naslovnicama Voguea i Elle. Ona je popularna po ulozi Bond djevojka u 22. James Bond filma, Quantum of Solace.

8. Ruslana:

Ruslana je pop-pjevač i tekstopisac iz Ukrajine. Ona je poznat kao jedan od najboljih ukrajinskih pop-zvijezde, rođen 1973. Godine u Lavovu gradu. Ruslana je pobjednik Eurosonga 2004. Godine održati u Turskoj.

9. Julija Timošenko:

Ova prekrasna dama je ukrajinski političar a bio je i premijer Ukrajine. Rođena je u 1960. Godini u Dnipropetrovsk gradu. Ona je bila prva žena premijer Ukrajine (do septembra 2005. Godine).

10. Tina Karol:

Tina Karol je pop pjevačica rođena 25. Januara 1985. Tina je student Muzičke škole za klavir. Ona je također stvorio svoje instrumentalni ansambl tokom perioda treninga. Dobitnica je stipendije od Verkhovna Rada Ukrajine u četvrtoj godini. Ona je također dobila titulu "Poštovani Artist Ukrajine" u 2009. Godini.

Gledajući ove Ukrajina žene slike sigurno ostavlja nas koji žele više!

load...