Njegu kože

Top 10 najlepših brazilskih devojaka

Top 10 najlepših brazilskih devojaka

Brazil je dom izuzetno prekrasna, šarmantna, lijepa i lijepe djevojke koje nas zapanjiti sa ne samo svojom ljepotom, ali i inteligencije i odlučnosti. I obilje ove osobine ako je ono što čini ove žene najljepše brazilski žena ikad!

Most Beautiful Brazilski djevojke

Ovdje je popis naših top 10 prekrasne Brazilski djevojke.

1. Emanuela de Paula:

Ona je prekrasna brazilska manekenka koja je hodao pistu za popularne brendove kao što su Ralph Lauren, Bill Blass, Lacoste, Rececca Taylor, Tommy Hilfiger, DKNY, MAC, Victoria Secret, Kenneth Cole i Hush Puppies. Ona je izuzetno zgodna i ima vrlo slatko lice. Ona je definitivno jedan od deset najboljih hot Brazilski djevojke.

load...

2. Barbara Fialho:

Ovo Brazilski djevojka je manekenka koji je napustio svoj rodni grad na petnaest da se presele u grad. Ona ima odličan stas i učestvovao u mnogim kupaće kostime kampanjama. Ona se pojavila u spotu za green i živi u New Yorku. Ona je model za Victoria Secret.

3. Lais Ribeiro:

Ona je brazilska manekenka koja je po uzoru za međunarodne brendove kao što su kanal, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Mark Jacobs, Versace i Ralph Lauren. Ona je izvrstan model i zadivio publiku širom sveta. Ona je radila za Victoria Secret i hodao kao jedan od svojih anđela.

4. Caroline Trentini:

Ona je uočio agent i u kratkom vremenskom periodu, je modeliranje za brendove kao što su Marc Jacobs i Victoria Secret. Ona ima savršeno tijelo i puna života. Ona izgleda predivno u bilo nosi čineći je savršen model.

load...

5. Solange Wilvert:

Ona je brazilski model čiji je talent otkriven je kada je imala samo četrnaest godina. Ušla je pistu za Chanel, Alexander McQueen i Marc Jacobs. Ona je i zaštitno lice Gucci, Calvin Klein i Chanel. Ona se pojavila na naslovnicama brojnih dobro poznatih časopisa i zapanjujuće očaravajući.

6. Sancler Frantz Konzen:

Ona je šarmantan Brazilska manekenka i novinarka. Njene izuzetne izgled i savršenu figuru čini da izgleda dobro u šta ona nosi.

7. Fiorella Gelli Mattheis:

Ona je zapanjujuća model i ima predivan lik i zanosna izgled. Ona je djelovala u raznim filmovima i TV serija previše.

8. Maria Heloísa Aalling:

Ovaj brazilski manekenka ima mali tetovažu na vratu i oglasa za poznate modne marke. Ona ima izuzetno dobar izgled i mogu napraviti ništa nosi izgleda savršeno. Ona ima funkcije koje odgovaraju gotovo bilo reklamnu kampanju i stoga vrlo popularan. Ona je visoka 176 cm, ima svjetlo smeđa kosa i zelene oči.

9. Martha Streck:

Ona je izuzetna manekenka. Ona se zalaže za mnoge modne marke i izuzetno je popularna u modnoj industriji. Ona je šarmantna i ima očaravajući ličnost. Ona ima smeđe oči i originalno brineta.

10. Bruna Boechat:

Ovaj lijep model ima smeđa kosa i zelene oči i na 177cm visine. Ona je predstojeći model koji svake velike modne industrije želi da potpiše na. Ona je izuzetno prilično model i zaista je vrlo fotogeničan.

Slažete li se s ove liste? Da ostavite komentar!

load...