Njegu kože

Top 10 francuskih parfema za žene

Top 10 francuskih parfema za žene

Francuska je najpriznatijih naroda za svoju superiornost u izum mirisa. Parfemi iz Francuske bili su pomama u viktorijansko doba, pa čak i danas nisu izgubili šarm i potražnje! Kada je u pitanju da se uklope u većini Bizzare aromu da je nas jednostavno dovodi do ludila, oni i dalje vodi na svjetskom tržištu.

Poznati francuski Perfume Brendovi

Ovdje su francuski parfem marke top 10 da ste dužni da se zaljubiti u ako već niste ljubitelj!

1. Nina Ricci:

Kupiti Nina Ricci Za ₹ 3.600,00 @ www.amazon.in/nina-ricci

Maria "Nina" Ricci i njen sin Henry M. Robert podržati stilu Nina Ricci. Nina Ricci je poznati francuski parfemi brend koji je lansiran u Francuskoj u 1949. Godini! Oni su došli do različitih mirisa i ima vrlo malo koji nisu bili fensi masa.

load...

2. Givenchy Very Irresistible:

Kupiti Givenchy Very Irresistible Za ₹ 5.990,00 @ www.amazon.in/givenchy-very-irresistible

Givenchy Very Irresistible je miris koji je nastao iz VŠS ekskluzivni udruženje pet ruža to je da je kraljica cvijeća. Uvedena je u 2003. Godini Givenchy je jedan od dobro poznate iz mnogih francuskih Perfumes brendova.

load...

3. Yves Saint Laurent Parisienne:

Kupiti Yves Saint Laurent Parisienne Za ₹ 8,062.19 @ www.amazon.in/yves-saint-laurent-parisienne

Yves Saint Laurent Parisienne miris je drevni proizvod. Kreator ovog mirisa je Yves Saint Laurent u 1964. Napravljena je u biti pravi izbor za žene koje prikazuju snagu i klase.

4. Paco Rabanne Lady Million:

Kupiti Paco Rabanne Lady Million Za ₹ 3,879.00 @ www.amazon.in/paco-rabanne-lady-million

PacoRabanne Lady Million je jedna od najistaknutijih volio parfema koji je uveden u 2017. Godini To je miris za žene koji saznao jednom muškom izdanju kao i mošusa djevojka neodoljive U zaključku, Lady Million je napravljen da bude njihov pravu ljubav. Je ocijenjeno stvorio piletina Ropion, Anne Flipo, Bruno Jovanović i Piquet kartaška igra.

5. Guerlain Idylle:

Kupiti Guerlain Idylle Za ₹ 5,020.40 @ www.amazon.in/guerlain-idylle

Guerlain je jedna od francuske kuće parfema koji je najstariji parfema na svijetu. Ima nevjerojatno ogroman fan sljedeće. Guerlain Idylle je jedna od parfema ove liste koje su prešao potrošača lud i uvedena je u 2017. Godini.

6. Thierry Mugler Alien:

Kupiti Thierry Mugler Alien Za ₹ 5,222.00 @ www.amazon.in/thierry-mugler-alien

Thierry Mugleris kreator parfema i francuski krojač. U 2005. Godini, Thierry Mugler stvorio parfem nazvan Alien. Andsince tada je beenthe drugi najomiljenijih Thierry Mugler miris.

7. Chantal Thomass Osez Moi:

Kupiti Chantal Thomass Osez Moi Za ₹ 12,668.00 @ www.amazon.in/chantal-thomass-osez-moi

Osez Moi je miris kuće Chantal Thomass koji je pokrenut u travnju 2009. Godine u prilogu je mješavina aroma grma, vanilije, ruže, vetivera, božur, mošusa i Anthemis nobilis. To je zaista ženski i senzualan miris. Miris odvija blaga pohota.

8. LancomeTresor:

Kupiti LancomeTresor Za ₹ 8.029,00 @ www.amazon.in/lancometresor

Lancome je dio Luksuzna roba koja je u vlasništvu L'Oreal od 1964. To je raskošan kozmetička kuća koja se bavi od svoje robe na globalnom nivou. Miris LancomeTresor je uveden u 1990. Ovaj miris je kreirala Sophia Grojsman.

9. Lolita Lempicka Si Lolita:

Kupiti Lolita Lempicka Si Lolita Za ₹ 7,555.00 @ www.amazon.in/lolita-lempicka-si-lolita

Lolita Lempicka je ime francuskog krojača i miris stvaralac koji je ponudio potpuno novi miris pod nazivom Si mlada djevojka u 2009. Godini Si mlada djevojka je miris radost i eliksir ljubavi, malo i mir. Ovaj miris je kreirala Christine Nagel i Benoit Lapouza.

10. Chanel Coco Mademoiselle:

Kupiti Chanel Coco Mademoiselle Za ₹ 10.800,00 @ www.amazon.in/chanel-coco-mademoiselle

A ženski parfem u Chanel asortiman je coco Bairdiellachrysoura. Predstavljen je 2001. Godine za mlađe ljubitelje Chanel. Ovaj miris je kreirao Jacques Polge.

To je to! To su top 10 francuskih parfema koji su sada u trendu. Da li ste pokušali nekog od njih? Napišite vaš komentar ispod.

Preporučena Članci

  • 10 najprodavaniji parfem za žene
  • 15 Najbolji Parfemi sudi u Summer Season
  • 8 Različite vrste parfema u skladu sa svojim Fragrance
  • 10 najboljih Lemon parfem da biste trebali Pokušajte Danas

load...