Njegu kože

Otkrivena Tamana šminka, lepota i fitnes tajna

Otkrivena Tamana šminka, lepota i fitnes tajna

Glumica Tamanna je poznata po svojoj prekrasna izgleda, velika figura i duge tamne uvojcima. Ona se smatra jednom od najljepših lica South Indian filmskoj industriji. Njen fitness mantra, beauty tajne su nešto što svaka djevojka želi da zna, a ona je dužna bezbroj novinarima po odavanje informacije o tome što čini da izgleda tako veliki dan u dan.

Evo ovaj prekrasan glumica, Tamanna Bhatia ljepotu tajne, zajedno sa fitness i dijeta tajne njen zajednički:

Tamanna Ljepota i fitness tajne

Tamanna je hranjiva:

  • Tamanna je veliki ljubitelj jogurta, i nakon što je odrastao u južnom dijelu zemlje, ona je dobro upoznat sa nutritivne vrijednosti jogurta. Ona uključuje ga u svaki obrok i smatra da se hladi njeno tijelo, dopuštajući joj da provedu dugo vremena u intenzivne topline, snimanja. Tamanna je također vrlo draga pržene hrane, ali se opire od upuštanja nje žudnje kao i ona brojka svesni i svjesni potrebe industrije.
  • Pije hrpe tečnosti, uključujući i vodu, voćni sokovi i juhe održava kožu i tijelo rehidrirana. Međutim, Tamanna nas upozorava protiv overindulging u voćnim sokovima od ovih sadrže velike količine i ugljenih hidrata i šećera i može biti štetan za zdravlje ako se uzima previše često. Ona počinje joj dan sa nekoliko natopljene badema i čašu mlake vode sa medom i sokom od limuna miješa u to. To je, kaže ona, ispira toksine iz svog tijela i priprema joj da se suoči još jedan naporan dan izdanaka.
  • Kao i svaka druga djevojka njenih godina, Tamanna voli sladoleda i čokolade, a ona upušta njeno slatko zub povremeno. Međutim, njena jaka i intenzivnog treninga režima kompenzira lapse što se tiče nje dijete. Tamanna vjeruje u jedu sve u umjerenim količinama, a ona voli da se drži podalje od dijeta koje su u potražnji danas.
[Read: Shriya Šaran Beauty Secrets]

Tamanna je Workout Režim:

  • Tamanna svaki dan udara u teretanu, neumitno, a njena posvećen trener je s njom uvijek da nadgleda njen rutinu treninga. ABS trbušnjake, težine, kardio i slobodnom rukom vježbe čine osnovu svojih treninga rutinu. Ona osigurava da ona radi od jedan sat svaki dan bez uspjeti.
  • Joga je njen način de-ističući sebe. Ona kombinira niz asana za postizanje savršen oblik, a rezultati su sasvim evidentno da svi vide. Tamanna se smatra jednim od najvažnijih figura paze glumica industrije i postoji dobar razlog za isti.

Tamanna je šminka tajne:

  • Tamanna mrzi šminka kada ne snimate. Ona je svjesna štetnih efekata jake hemikalije. Ona voli kupovati za šminku u New Yorku ili Parizu, a posebno je svestan marki ona koristi. Oni odgovaraju kožu, a ona je udoban sa njima. A svjetlo temelj tako da odgovaraju joj tamno ten, rumenilo na, sjajilo za usne i nagovještaj Kajal je sve što je potrebno da izgleda kao milion dolara. Ona voli da duva osuši kosa joj je u velike lokne sportu prirodan izgled.
  • Ova glumica je također izuzetno oprezan skidanje šminke prije udara u vreću. Ona je spomenuo vrijeme i ponovo u intervjuima da bez obzira koliko umorna je ona, ona nikada ne ide u krevet bez odgovarajuće čišćenje, toniranje, hidratantne rutina.
  • Tamanna također koristi domaće paket od kurkume, besan i neem lišće kao lica i češe kožu nakon napornog dana snimanja. Ovo pomlađuje kožu i otvara pore, dok omogućava koži da diše.

Možda neće biti sve, ali malo tajne su ovdje, koji je poznata glumica slijedi da održavaju fit i zdravom tijelu. Zašto ne daju gore navedenih savjeti Pokušajte? Oni su preporučene od strane sama zvezda! Molimo vas da podelite sa nama promene koje ste iskusili.

load...

load...