Njegu kože

Otkrivena je Trishina šminka, lepota i fitnes tajna

Otkrivena je Trishina šminka, lepota i fitnes tajna

Trisha je vladaju South Indian filmske industrije već godinama, a to je ne čudi, s obzirom da joj je nevjerojatan lik i senzualne dobar izgled može ostaviti ljude bori za dah. Međutim, puno posla ide iza tvrdeći da stasa i izgled, i Trisha ne stidljivo otkrivaju njene ljepote tajne drugima!

Trisha Beauty Secrets

A. Rad na unutra: Trisha Beauty Tips

  • Dijeta savjeti Trisha je pomogla bezbroj mladih fanove da mijenja svoje unos hrane i usvojiti zdrav i hranjiv dijeta. Budući da je veliki fan Vitamin C za svoje zdravstvene beneficije, Trisha čini sigurni da spakuje svoje voće posuda sa puno limuna, naranči i drugih agruma. Oni su razlog iza nje sjajne kože i osigurati da joj je vid ostaje jaka u godinama koje dolaze.
  • Svježi sok od šipka, puno vode i sokova da ovo trideset plus tijelo glumica i koža hidratizirana. Ona je mnogo puta rekao je novinarima da pije više tečnosti može zadržati starenja u uvali, a ona odluči da uključi pića koje imaju puno antioksidansa u njima kao zeleni čaj u svojoj prehrani.
  • Čini se da je glumica fitnes mantre A teške i zdrav doručak. Ona kaže da joj je težak doručka omlet, Parathas i skuta daje potrebnu početak udarac za taj dan, i osigurava da se oseća relativno punu na duži vremenski period. Neadekvatan doručak izazvati ponovljene napade gladi i dovesti do nezdrave grickanje.
[Read: Kim Kardashian Beauty Secrets]

B. A onda raditi na vanjskoj strani: Trisha Fitness Savjeti

  • Trisha je veliki fan slobodne ruke vježbi i ona vjeruje da su odlične metode toniranje nečije gornji dio tijela i ruke. Joga je omiljena s njom, kao i sa drugim glumicama. Ona smatra da je joga stimuliše njen metabolizam dovodi do najzdraviji način za gubljenje težine. Pomaže da se nosi sa stresom i napornog rasporeda filmske industrije. Ona često ima da stavi na težini za neke od svojih uloga, ali ne dozvoli da fluktuacije težine utjecati na njeno zdravlje koje redovno vježbanje joge.
  • Trisha je jedna od najljepših glumica trenutno vladaju Telugu filmske industrije. Ona naglašava na kardio rutine koje su joj je pomogao da izbrusi svoje snage gornjeg dijela tijela. To nije uvijek moguće za nju da se drže na fiksni raspored treninga, ali ona uspeva da stisnuti u malo vremena za vježbe svaki dan.
[Read: Shriya Šaran Beauty Secrets]

Trisha Šminka Savjeti:

load...

Kollywood je nedavno otkrio važnost HD šminke koji je namijenjen za HD kamere. Trisha je vole oblačenje i šminka je strast od djetinjstva. Ona smatra pravilne primjene šminke da bude umjetničku formu, a samim tim, ona je usavršio svoje sposobnosti. Ona je jednostavno jedan od najbolje odjevenih dama Kollywood i cynosure svih strana.

Ona se oslanja na obavljanje određene šminku Essentials s njom. A dobra osnova što se poklapa upravo s njom tonus kože, blage rumenilo na, eyeliner i maskaru i ruž za usne je sve što je potrebno da završi njen dan izgled. Noću ili na zabavama, izgled je, naravno, malo grub i nosi ga sa elanom. Trisha je jednako ugodno u desi habanje i zapadne odjeće i njen tanak lik osigurava da ona izgleda drop-mrtav raskošnih u oba.

Tako je to ljepota radi teško postići njen zadivljujući na ekranu i na crvenom tepihu izgleda. Niko ne može pogoditi gledajući joj da je na pogrešnoj strani trideset. Ona još uvijek može dati mlađe djevojke trčanje za svoj novac, i tu leži uspjeh njene ljepote i fitness tajne.

load...

Da uključuju gore navedenih savjeta u vašem dnevnu rutinu i molimo podijeliti svoje priče o uspjehu sa nama.

load...