Njegu kože

Otkrivala je Anne Hathaway šminku, lepotu i fitnes tajne

Otkrivala je Anne Hathaway šminku, lepotu i fitnes tajne

Kako Anne Hathaway drži koža joj izgleda tako blistava i podatna u dobi od 30 godina? U čemu je tajna iza tih tinjajući izgled? Ako su pitanja koja često dolaze na pamet kad je vidim na velikom ekranu, konačno imate odgovore ovdje. Od Anne Hathaway makeup savjete za dijetu savete ćete je naći svaku tajnu!

Anne Hathaway Beauty Secrets

Anne Hathaway se s pravom opisati kao modna ikona u Hollywoodu. Bilo da je funkcija nagradu ili na konferenciji za novinare, ona uvijek okreće se s njom stalno zadivljujući izgled i savršen odjeće. Evo kako je potvrdio njen redovni kozmetičke usluge.

1. Vodi za piće: Voda je najbolja tajna lijepe kože ničiji, kao osoba vjeruje. Voda je također odličan za detoksifikaciju koja pomaže uklanjanje svih nečistoća.

load...

2. Prirodni i domaćih lekovi: To može izgledati previše čudno, ali to osoba voli ide za domaće pravne lijekove za brojne ljepote rješenja. Fetiš za prirodne terapije joj je ponudio besprijekoran kožu koja sija sa zdravljem.

3. Manje štavljenje: Dok su mnogi od drugih vodećih holivudskih zvijezda provesti svoj odmor od sunčanja njihove kože, Anne Hathaway vjeruje u manje sunčanja. Ona smatra da je preterano izlaganje suncu uništava prirodan ton kože na kraju.

Anne Hathaway Makeup Secrets

Anne Hathaway je sjajnu kosu, velike izražajne oči i glatku kožu oduvijek žalio zajedničke žene, kao što su se divili za šminku tajne. Neke od tih su sljedeća.

load...

1. Ovlaživač: Anne Hathaway duboko vjeruje u hidrataciju koža joj je najmanje dva puta dnevno. Ona smatra da je naša koža je u svom najboljem izdanju kada se pravilno njegovati. Kada je u pitanju njen izbor hidratantne kreme, ona voli da se drži po proizvod koji je visok SPF i nemasna.

2. Eyeliner: Ako ste pogledali film, The Devil Wears Prada, ti bi sigurno ocjenjuju šminke oko očiju Anne Hathaway u filmu. Njen zadivljujući oči izgledaju izuzetno privlačan svaki put nosi isti make up. Njen izbor je Lancôme Hypnose Onyx maskara koja nudi debljina na trepavice. Ona je također koristi eyeliner svakodnevno.

3. Perfume: Bez šminke je potpun bez prstohvat parfema. Ovdje kao, njen izbor je Lancôme Hypnose Onyx uz romantične ruže. Senzacionalno je njen drugi najbolji izbor.

4. Zaštitna krema: Anne Hathaway nikad ne zaboravlja da se prijave svojih omiljenih La-Roche-Posey Anthelios CL Ekstremni fluid zaštitna krema kad god izađe. To ne štiti samo nju od sunca, ali i nudi odličnu finiš za šminku.

Anne Hathaway Fitness Secrets

1. Radna Out: Kada je u pitanju fitness tajne Anne Hathaway, ona drži radeći od pet dana u tjednu. Rigorozne vježbe i obuka stunt zatim ples za još jedan sat je njena redovna fitness rutinu. Nije ni čudo, njeno lijepo zategnut tijelo održava sličan poziv u filmovima kao što su Cat woman i Dark Knight.

2. Trčanje: Anne Hathaway voli radi svako jutro za najmanje pola sata.

3. Trening snage: Ona slijedi alternativni rutinu treninga snage i kardio tokom pet dana treninga programa.

Anne Hathaway Diet Secrets

1. Maslinovo ulje: A hardcore fan maslinovog ulja, Anne nikada ne zaboravlja da konzumiraju dvije kašike maslinovog ulja prije odlaska u krevet svake noći. Ovo joj pomaže ispiranje nepotrebne toksine i održavanje zdrave jetre.

2. Jalapenos i Hot Pepper Sauce: Kako joj sva vremena favorit, ona uživa da papru i Jalapenos. Prema njenim riječima, ove stuffs učiniti hranu ukusna i odbiti glad.

3. Organska hrana: Anne Hathaway vjeruje u hrani koji su 100% organski.

4. Voda: Ovaj vrhunski savjet osoba da pijete najmanje 8 čaša vode svaki dan, iako je pokušava da troše 10-12 čaše za zdraviji imunološki sistem.

Sada, kao što znate ljepotu tajne Anne Hathaway, možete ih lako pratiti za dobivanje iste privlačan izgled i stil....Stay moderan, ostati prekrasna !!

load...