Njegu kože

Otkrivala je Angelina šminka, lepota i fitnes tajna

Otkrivala je Angelina šminka, lepota i fitnes tajna

Hollywood je stvorio neke žive legende tokom vremena. Angelina Jolie je svakako jedna od njih. Ona je osoba sa višestrukim talentima. Ona se dive sve, ne samo za nju kultni smisla za modu, ali i za nju ogromna eleganciju i stav. Ona je pokazala svoj glumački talent u mnogim filmu, kao što su Original Sin, soli, Wanted itd Njen neodoljiv prisustvo ekran je očarao je svaka osoba u publici. Voljeni drugog renomiranih Hollywood zvijezda, Brad Pitt, par je uglavnom popularan pod imenom "Brangelina." Osim glume, diva se utvrdi da se uključe u različite vrste socijalnog rada, pisanja scenarija i režije. Pomoću toga joj je bez premca stil i izgled, ona je i dalje Heartthrob u dobi od 37.

Angelina Jolie Beauty Secrets:

1. Briga o vašoj koži: Koža joj je Jolie prvi prioritet. Uzima svu moguću pažnju njene kože. Ona smatra da je lice izgleda prirodno lepa kad mu / joj je koža je zdrava i sjajna. Obično ona izbjegava upotrebu oštre sapuni za pranje lice. Visokim zaštitnim faktorom sunce blok losion je imperativ za nju kad god izađe. Tijelo hidratantna je još jedan zadatak ona svaki dan sa vremenom i pažnjom.

2. No-makeup look: Osim na ekranu i na određene događaje, ti bi pronaći ovo diva pojavljuje sa no-makeup look. Mrzi nosi previše šminke, koje je ona otkrila na toliko mesta, dok otkriva svoju lepotu tajne.

load...

3. Odnos između ruž za usne i boja očiju: Kao što je navedeno od strane diva, veliki nered žene rade dok dodirujete se nije da se održi balans između boju očiju i usana boje. Ovo praktično znači da ona izbjegava upotrebu tamne usne boje većinu vremena, kako bi se ukazalo na prirodan sjaj njenih očiju. Celebrity je veliki ljubitelj zadimljenih očiju.

 [Read: Angelina Jolie bez šminke]

Angelina Makeup Secrets:

1. Cle De Peau Beaute korektor: Angelina Jolie je zakleti ljubitelj Cle De Peau Beaute korektor. Nudi joj blistav izgled kože. Ona nikada ne zaboravlja da se prijave ovom korektor na njenoj koži kad god ona stiče kože ten.

load...

2. Laura Mercier tajna maskirne: Još jedan proizvod redovno nosi na svojoj koži je Laura Mercier tajna kamuflaža. Ovo je jedan od onih osnove koje je nikada ne zaboravlja da nosi s njom.

3. Peščanik veo tekućine šminka: Ovo je popularan tekuća podloga koja nudi jedan je ujednačeni ten u roku od trenutaka. Nije ni čudo, ovaj proizvod je još jedan favorit izbor Holivudska diva.

Angelina Jolie Fitness Secrets

1. Kickboxing: Angelina Jolie je redovni teretana redovan. Među mnogim ona voli da radi svaki dan te vježbe, kickboxing je njen favorit. Često se bavi bavljenja kickboxing, koji nudi njen otpor i fleksibilnost.

2. Yoga: Angelina Jolie na redovnim sjednicama mišića toniranje joge. Ona je također prakticira jogu da de-stress sebe.

3. Twisted Lunge: Tajna Angelina je atraktivan kukovi je uvrnut lunge vježbe. Njen lični fitnes trener, Gunnar Peterson je dodao ovaj poseban vježba svoje redovne fitnes program da joj pomogne da održi uglađen i sjajan oblik tijela.

Angelina Jolie Diet Secrets

1. Sve više i više vode: Angelina Jolie pije vodu kao riba. Ona smatra da je samo voda jedan sistem može zadržati zdrav tokom dana. Važno je da se unos najmanje 3 litre vode dnevno.

2. Niska ugljenih hidrata, visoko proteinska dijeta: Angelina Jolie voli jesti niskim sadržajem ugljenih hidrata i visoko proteinska dijeta za izgradnju mišiće. Ona izbjegava velike obroke i slomila obroke u više manjih tokom dana. Ovo joj pomaže održati visok nivo energije cijelo vrijeme.

Nadam se da vam se sviđa post. Sada kada znate Angelina Jolie ljepotu tajne, šminka i fitness savjeti, možete ih probati previše!

load...