Njegu kože

Najbolji proizvodi za negu kože Dove - naši top 10 izbora

Najbolji proizvodi za negu kože Dove - naši top 10 izbora

Lični brend njege Unilevera, Dove nam nudi proizvode za svakodnevnu njegu kože, za njegu kose, kreme, ljepota sapuni i barova, pere tijelo i ekskluzivni asortiman proizvoda dizajniranih za muškarce. Ovi proizvodi su dostupni u više od 35 zemalja i voljen od svih.

U nastavku su navedene najpopularnijih Dove proizvoda za njegu kože. Čitajte za posebne karakteristike svakog nečije.

Dove Skin Care Products - najboljih 10

1. Dove Fresh Touch sredstvo za čišćenje lica:

Ovaj proizvod je pogodan za svakodnevno čišćenje. Sadrži zeleni čaj i krastavac ekstrakata koji čine kožu osjećati svježe i mekano. To je dermatološki testiran i mogućnost uporabe antialergijske. Proizvod sadrži kreme i pogodan je za suhu do normalnu kožu.

load...

Cijena je Rs.165

2. Dove pjena za skidanje šminke:

Svakodnevno primjenom šminka može učiniti vašu kožu suha i gruba. Penušavom formula ovog skidanje šminke od Dove je nježan na koži i efikasno čisti najteži make-up. Može se redovno koristi. Formula je nježan i ostavlja meku kožu.

load...

Cijena je Rs.3380

3. Dove za čišćenje a Toner u jednom:

Namijenjen svim tipovima kože, ova čišćenje i toniranje formula daje dva puta rezultate na aplikaciji. To uklanja prljavštinu i nečistoće iz kože i zatvara pore, čime se sprečava bakterijske nakupljanje. To je dermatološki testirana i sigurno je za redovnu upotrebu.

Cijena je Rs.3500

4. Dove Go Fresh Citrus sredstvo za čišćenje lica:

Namijenjena za masnu do normalnu kožu, ovo je osvježavajuće formula sa zelenog čaja i agruma ekstrakata. Kada prljavštine i prašine akumulirati na masnu kožu, ona postaje dosadan, ali uz akciju agruma ekstrakata, koža ponovo postaje svježe i puni energije.

Cijena je Rs.165

5. Dove esencijalnih nutrijenata Pojašnjenje Toner:

Kao što su čišćenje, toniranje kože redovito je od suštinskog značaja. Ovaj toner iz Dove za njegu kože je čista izvorska voda, zeleni čaj ekstrakti i dobrotu vitamina da popraviti kožu. Iza sebe ostavlja svjež i zdrav izgled kože.

Cijena je Rs.1625

6. Dove esencijalnih nutrijenata Deep krema za čišćenje:

Čišćenje kože temeljito bez da se osuši je specijalitet ove kreme na bazi sredstvo za čišćenje. Pomaže obnoviti pH ravnotežu kože, držeći je hidratizirana. To uklanja sve nečistoće i šminku bez mnogo napora, i čini gipkim kože.

Cijena je Rs.920

7. Dove esencijalnih nutrijenata Zaštitna dnevna krema SPF 15:

Ova dnevna krema ima pet esencijalnih ekstrakata koji sprečavaju pojavu sitnih linija, bora i drugih znakova starenja. Također štiti kožu sa UVA i UVB filtera, i sprečava kožu od postaje tamna i neujednačena.

Cijena je Rs.1290

8. Dove nježni piling sredstvo za čišćenje lica:

Nježna formula je apt za svakodnevnu upotrebu. Sadrži 1 - 4 hidratantne kreme koje čine kožu mekom i nahranjena. Je sredstvo za čišćenje je pogodan za sve tipove kože. Meka masaža perle duboko očistiti pore i pjenu lagano polira kožu, prenoseći unutrašnji sjaj.

Cijena je Rs.165

9. Dove esencijalnih nutrijenata Zaštitna ovlaživač u boji SPF 15 - Honey:

Ovaj dnevni hidratantne kreme je lagan za korištenje i prodire u kožu duboko. Štiti kožu od oštećenja sunca i meda ekstrakti zadržati meka. Ona također ima svjetlo nijansu koja daje koži meki sjaj bez da izgleda cakey.

Cijena je Rs.1290

10. Dove Beauty vlage sredstvo za čišćenje lica:

Ovo sredstvo za čišćenje je dizajniran da pruži fine teksture i glatka da se osuši i normalnu kožu. To je pH neutralan, hipo-alergijske i dermatološki testirani. Da legne na vlagu i sprečava kožu od isušivanja. Ako je koža i dalje izgleda suha, hidratantne kreme može se koristiti za bolje rezultate.

Cijena je Rs.165

Dove je istinski brend koji služe svim i svoje proizvode su zaista nježan na koži. Korisnici ovog brenda zna koliko je efikasan ovi proizvodi su u rješavanju različitih potreba koje predstavljaju našu kožu.

Da li ste probali bilo koji proizvod iz Dove za njegu kože? Javite nam u komentarima ispod teksta.

load...