Njegu kože

Najbolji piling papir za masnu kožu - naši top 8 odabira

Najbolji piling papir za masnu kožu - naši top 8 odabira

Da li imate masnu kožu, ali ni u jednom trenutku da redovno oprati lice? Je to što je potrebno da žuri da se odmah sastanak i želite da izgledaju svježe? Ako imate masnu kožu, upijajući papiri su imperativ u taštinu torbu. Upijanje papiri su tanki, upijajući, džepnih listova koji lako stane u torbu i kompaktni za nošenje. Ovi listovi pomažu ukloniti višak površina ulja iz kože i spasiti vas od potrebe da žuri u toalet često. To održava kožu suha i daje mat izgled za nekoliko sati. Ako ste novi na upijajući listova i nisu koristili jedan pre ili ako planirate da se prebacite brendova, možete uzeti svoj pick od ispod navedenih listu najboljih bloting papire za masnu kožu tako da odgovaraju vašim potrebama.

Top Brands od upijač za masnu kožu:

1. Boscia Fashionably Mat:

Ovaj brend dolazi u dva različita varieties- jedan je Fresh Blotting posteljinu, a drugi je Green Tea upijajuća posteljinu. Ove upijanje posteljina nježan na koži i učinkovito ukloniti višak masnoće sa površine bez kvari šminke. To može biti dobra vijest za one koji su zabrinuti za svoju make up bude zbrisana njihova lica dok koristite upijajući listova. Ovo je najbolji upijajući papir za masnu kožu.

load...

2. Neutrogena Shine-Control Blotting listovi:

Ovi listovi su plave boje i ne okrenuti mrak kada se ulje kožu lica ide na njih. Oni su efikasni upijajući listova za masnu kožu koja se brzo upije ulje na kožu, ostavljajući da se osuši i prenošenja mat izgled.

3. Čisto i bistro ulje upijajuća listovi:

Ovi listovi su često oglašavaju u reklamama na televiziji. Želite li svjež, bez sjaja lice? Ovi listovi su najbolja opcija za vas kao oni rade kao ulje magneta. Tekstura je plastika-y što ga čini mekšom za brisanje na licu i lakše ulja da se apsorbira na list.

load...

4. ELF Shine Eraser ulje Blotting listovi:

Ovo je jeftin još kvalitetan proizvod. Ove uspješno uklonite ulje iz kože bez ikakvih suhoće. Ove upijanje papiri su tanki, ali imaju visoku zateznu čvrstoću.

5. Shiseido Pureness Oil Control upijajuća hartija:

Ovo je visoko cijeni proizvoda ali vredi cijenu. Ove upijanje papire za masnu kožu su meki i obložene hidroksiapatita koji je snažan agent ulje upija. Oni također imaju svjetlo premaz prozirnog praha koji daje mat nakon upijanje.

6. Sephora Collection Blotting radovi:

Sephora Collection nudi pet različitih vrsta u različitim područjima za njegu kože. Različite vrste smiruju Prirodna čajevca, Glacial Glina, prirodnog vitamina C i E, prirodne lavande, salicilnom kiselinom, i za zaštitu od sunca. Oni dolaze u lijepom, posebna mirisa i radi odličan posao u upijanje ulja.

7. NYX Blemish i Oil Control upijajuća hartija:

Ove upijanje radovi dolaze u različitim vrstama, kao što su čajevac, mrlje kontrolu i zeleni čaj upijajući radova. Ove blotting listova smanjili pore i apsorbirati ulje iz kože, držeći je čisto i jasno.

8. Tatcha japanski Blotting Radovi:

Ovi papiri ulje-upijanje sadrže zlato pahuljice koje se kaže da su super za kožu. Ovaj skup dolazi u pakiranju od 30 redovnih listova i 40 navečer upijajući listova. Oni ukloniti višak ulja sa kože bez ometanja šminke nanosi na lice.

Sve ove upijanje radovi dolaze u različitim tipovima koji odgovaraju potrebama vaše kože i stane džep u isto vrijeme. Postoje i jeftine i skupe na raspolaganju da su vrlo efikasan u služenju svrsi. Ove upijanje papiri su istinski život saver i više ne morate brinuti o svom masnu kožu. Recite zbogom masnu kožu s ovim zadivljujućim upijajući radova!

load...