Njegu kože

Najbolji Paris Hilton parfemi za žene - naš top 10

Najbolji Paris Hilton parfemi za žene - naš top 10

Da se zna za pohađanje brojne stranke i tražim zapanjujuće na svaki od njih. To je ono što svi želimo. To je ono što Paris Hilton ima!

Paris Hilton je jedan od najpopularnijih lica osoba na svijetu. Nasljednicu hotelskog lanca je i američki visokog društva koji je sada dobro poznata po svojim mnogo tražio nakon parfema range.The Paris Hilton miris Paris Hilton je na raspolaganju i za muškarce i za žene. Već prvi parfem koji je podržao ovaj mladi iz visokog društva i preduzetnika je Paris Hilton za žene. Ovo je potom slijedi parfema Just Me i Can Can.

Većina ovih potpisa parfema su odličan dodatak kolekcionarstvo bilo navijača. Boce su lijepo dizajnirani, a većina od njih prikazuje off Paris Hilton u drugačiji izgled. Oba pokrivače i boce su izuzetno predivna i ljupko žensko.

load...

Ovdje su top 10 parfema Paris Hilton za žene.

1. Just Me:

Samo mi dolazi u dva izdanja - za muškarce kao i žene. Ovo je drugi ovlašteni parfem Paris Hilton nakon parfem Paris Hilton.

Izgled: Dolazi u lijepom bocu i parfema ima svijetlo roza ton na njega.

Mirisi: Miris u ženskom izdanju sastoji se od Lily of the Valley, Maline, Vanilla, Pink Peppercorn, Plava Woods sporazuma i mješavina mnogih drugih cvijeća.

2. Heiress:

Nasljednica je ženska parfem koji je kreirao Paris Hilton. To je pokrenut u 2006. Godini.

Izgled: Poklopac ima slika Paris Hilton i boca je lijepo dizajniran, s ružičastim cvjetnim dizajnom.

Mirisi: Miris je kombinacija marakuje, Dewberry cvijeta, tijara cvijet, orlovi nokti, plavuša šume, breskve granita i sl

3. Can Can:

Can Can je miris za žene. To je peti miris koji je potvrđen od strane Paris Hilton. Miris je predstavljen 27. Oktobra 2007. Godine.

Izgled: Poklopac ima Paris Hilton u vrućem crvenom haljinu sa obasjana srce kao pozadinu. Bočica je izuzetno prilično s primjesom ružičaste i crvene u njemu.

Miris: Ovaj miris ima kombinaciju klementine cvijet, mošus, nektarina, šume, Cassis, cvijeta naranče, ambera i divlja orhideja.

4. Fairy Dust:

Fairy Dust je šesti miris Paris Hilton objavljen u 2008. Godini nakon CanCan.

Izgled: Kao što ime sugerira, poklopac poseduje noću izgled, s tamno plavoj pozadini koja je prošarana sjajno bele zvezde. Bočica je malo vila senka u njega i plave boje u pumpi sprej dodaje dašak noći.

load...

Miris: Sastoji se od ružičastog božura, kašmir mošus, sueded pačuli, krema od vanile, pjenušava prosecco, proljeće gardenija, itd

5. Siren:

Sirena je ženski miris lansiran u 2009. Godini.

Izgled: Istina svom imenu, Paris Hilton se vidi na naslovnici kao hrabar sirena, u ništa više od zlatnih svjetlucavu sirena rep i njena plava kosa raširili da pokrije svoje imovine. Bočica je prekrasan okrugli poklopac koji je prošarana sitnim draguljima i ima zlatne šarm prilogu oko njega.

Miris: Njegov miris se sastoji od nektara kajsije, vanilija, ljiljan, Frangipani cvijeće, mošusa, orhideje, sandalovine i orlovi nokti.

6. Tease:

Parfem Tease od Paris Hilton je pokrenut u 2015. Godini To je zabavno, voćni miris.

Izgled: Ovo je jedan od najsuptilnijih mirisa u smislu svojim izgledom i ambalaže. Poklopac ima vrlo svjetlo ljubičasta pruge na bijeloj podlozi. Sama bočica je običan stakla sa ljubičaste tečnost unutra.

Miris: Miris je kombinacija sočne jabuke, bergamota, amber, svježe breskve, vruće pijesak i mirisnim bijelog cvijeća.

7. Paris Hilton Passport South Beach:

Miris Paris Hilton Passport South Beach je uvedena 2016. Godine.

Izgled: Ovo je jedna od slađi verzije među parfema i ima bikini odjeven anime, zajedno sa plaže izgled.

Miris: Ima izrazito cvetne i sladak miris koji je vrlo živ i girly. Sastoji se miris cvetne mirise nektarina, jasmin, lotos, frezije i sl

8. Paris Hilton Sheer:

Upaljač i prozračan verzija originalnog Paris Hilton uveden u 2004. Godini je Paris Hilton Sheer.

Izgled: Iznenađujuće, ovaj parfem ne radi dobro, postići sve u odjelu izgled. Ona ima magenta crvenoj kombinaciji na naslovnoj sa imenom Paris Hilton na njemu. Bočica je mješavina linija oko nijanse svijetlo roza i siva.

Miris: Miris u Paris Hilton Sheer se sastoji od mokrog ozonski akorda i jabuke, jasmina sandalovina, mošus, frezija i sl

9. Paris Hilton Dazzle:

Dazzle Paris Hilton je pokrenut 2017. Godine, što je Cvjetni voćni miris.

Izgled: Bočica za miris je dizajnirao Henry De Monclin. Poklopac je prašnjav roze boje sa običnom dijamant oblika na to. Sama boca ima rez stakla izgled sa roze fluida odgovaraju boje na poklopcu. Poklopac ima crtica kristala poput roze u njoj.

Miris: Parfem sadrži miris pink lady jabuke, cvijeta naranče, ružičasti šampanjac, roza calypso orhideja, itd

10. Paris Hilton Passport Tokyo:

Ovo je vrlo girly parfem Paris Hilton i uveden je u 2015. Godinu.

Izgled: Ovo je još jedan parfem u kolekciji koja ima anime izgled i traži najprikladniji za mlade djevojke.

Miris: Miris za ovaj parfem je napravljen sa kombinacijom smrznute jabuke, ylangylang, breskve, hrastova mahovina, mimoze, sandalovine, frezije, jasmina i nektar.

To su 10 najboljih parfema pokrenula Paris Hilton. Nemojte dati neke od njih Pokušajte i javite nam koji mirisima vas najviše volio.

load...