Njegu kože

Najbolji mošusni parfem za žene

Najbolji mošusni parfem za žene

Koji na Zemlji ne bi volio parfeme posebno mošus parfeme? Zapravo Musk je veoma važan sastojak koji se koristi kao baza nota u parfemima. Ovo je predivno životinjske notu koja je cijenjena kao divan fiksativ koji pomaže u smanjenju stope isparavanja puštajući originalnu kompoziciju traje duže držeći ga svježe i živo.

Sada ćemo razgovarati o Top 10 Musk parfem za žene:

1. Goriva for Life Summer:

Kupuju gorivo za život Ljeto Za ₹ 4,232.46 @ www.amazon.in/fuel-for-life-summer

Gorivo za život ljeti je poseban parfem za žene iz kuće Diesel. Ovaj parfem koji ima mošusne akorde je pokrenut u 2016. To je svjež i lagan miris koji sadrži mošus uz ribizle i jasmina godine. To se popularno smatra među najboljima mošus parfema za žene.

load...

2. Sexy Sparkle Hot Berry:

Sexy Sparkle Hot Berry je vrlo pjenušava i jedinstven parfem lansiran Victoria Secret. Je pokrenut u 2007. Godini To je jedan od najpopularnijih parfema prisutni na tržištu koji sadrži mošus kao svoj glavni sporazum zatim maline.

3. The Body Shop White Musk:

Kupiti The Body Shop White Musk Za ₹ 1.395,00 @ www.amazon.in/the-body-shop-white-musk

load...

Bijeli mošus je baršunast miris iz The Body Shop. Ona ima otvaranje note ylang ylanga, bosiljak i galbamum zajedno sa glavnim sporazum mošusa. Ovaj jedinstveni Parfem je dostupan u dva oblika - White Musk mirisno ulje i Eau de Toilette. Bijeli mošus je udoban i elegantan miris koji je upravo savršen izbor za svaku priliku.

4. Versace žene:

Kupiti Versace Žene Za ₹ 6,199.00 @ www.amazon.in/versace-women

Versace žena je pokrenut 2000. Godine iz kuće Versace. Ona ima bazu mošusnih nota uz otvaranje notama divlje ruže, jasmina, bergamota i Frangipani lišća. Ova jedinstvena i lijepa miris napravljen je Christine Nagel.

5. Lovely Sarah Jessica Parker:

Kupiti Lovely Sarah Jessica Parker Za ₹ 3,338.92 @ www.amazon.in/lovely-sarah-jessica-parker

Lovely iz kuće Sarah Jessica Parker je prvi parfem koji je pokrenut iz ove kuće. Ova lijepa parfem posvećen je ženama koje su opsjednuti sa stilom i modom. Ona ima glavnu sporazum mošusa uz note Orchid, Amber, beli narcis i jabuke martini. Ovaj miris je kreirao Clement Gavarry i Laurent Le Guernec u 2005. Godini.

6. D & G Feminine:

Pokrenut 1999. Godine, D & G Feminine pripada kući poznatog Dolce & Gabbana. To je vrlo jedinstven i svjež miris imaju mošusnim osuši dole. Ona ima praškaste baze mošus, vanilija, kašmir i sandalovine uz kombinaciju cvjetnog srca nota.

7. Jovan White Musk:

Kupiti Jovan White Musk Za ₹ 599.00 @ www.amazon.in/jovan-white-musk White Musk od kuće Jovana je vrlo jedinstven i stil definiranje parfem. Jasno je, topao i čist miris, posebno dizajniran za žene sa strašću i stila. To je dostupan kao mošus ulja sa dodirom štapom, Keln parfem oblik i sve više sprej za tijelo.

8. Kiehl originalni mošus:

Ovaj najprodavaniji mošus parfema iz Kiehl ima vrhunske citrusne note bergamota nektara i cvijeta naranče, zatim srce note ylang-ylanga, ruže, ljiljana i nerolija. Nakon toga slijedi orijentalnim mirisima tonka matica i pačuli i mošus, koji daje parfema prepoznatljiv miris.

9. Loverdose L'Eau de Toilette:

Kupi Loverdose L'Eau de Toilette @ www.amazon.in/loverdose-l'eau-de-toilette

Loverdose L'Eau de Toilette je lansiran 2017. Godine iz kuće Diesel. Ovo je vrlo lagan i svjež parfem koji sadrži mošus kao svoj glavni sporazum. Ima iskričave voćne note koje čine ovaj parfem još svježe ovisnost.

10. Emotion Rasasi:

Kupiti Emotion Rasasi @ www.amazon.in/emotion-rasasi

Emocija iz kuće Rasasi je divan parfem posvećen tender osjećaje žene. Ova prekrasna miris ima mošus kao svoj glavni sporazum, nakon čega note Kiwi, frezije, jasmina, lokvanj i crne ribizle.

load...