Njegu kože

Najbolji Lotus face paketi - naši top 8 izbori

Najbolji Lotus face paketi - naši top 8 izbori

Lotus Herbals je popularan prirodni brand kozmetike u Indiji. Oni imaju više od 250 kožu i kosu u vezi proizvoda koji su dostupni na tržištu. Jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda za njegu kože je lice paket. Lotus nudi širok spektar lica paketa, pogodan za sve tipove kože. Oni su pogodni za sve veličine džep previše!

Lotus Face Packs - Top 8

Ovdje je lista Top 8 Lotus lica Proizvodi za da znate:

1. Lotus Herbals Safe Sun De-Tan Face Pack:

Ovo lice paket od Lotus pomaže da daju jasan kože. To će Vam pomoći da se oslobodite sunca izloženi tamne i oštećene kože. Lotus Herbals Safe Sun de-Tan lice paket ima biljni formulacija i sadrži sladića i maslačka ekstrakata. To je korisno za uklanjanje kože ten i vratiti prirodnu ljepotu vaše kože. To daje vašoj koži užaren i blistav finiš nakon nanošenja. Lotus Herbals de-tan lice paket je pogodan za sve tipove kože, a može se primijeniti od strane žena i muškaraca. Preporučljivo je da koristite ovo lice paket dva puta tjedno za najbolje rezultate.

load...

2. Lotus Herbals Bijela Sjaj Jogurt kože za izbjeljivanje I Brightening maska:

Ova maska ​​za lice od Lotus biljni pomaže eliminirati mrtve pahuljice, smanjiti i dezinfekciju pore, i osvetljava lice. Ova sadrži ekstrakte uva uljepšati, revitalizaciju i posvijetliti vaše ton kože. Ovo vam može pomoći da se smanji tamne mrlje i dodajte blistav sjaj na lice. Ekstrakt uva pomaže u smanjenju bora na koži i da vaš koža izgleda mlado. Jogurt enzimi pomažu da se poboljša teksturu kože i čine ga čvrsto od regeneraciju ćelija kože.

3. Lotus Herbals Frujuvenate usavršavajuća kože i pomlađuje Fruit Pack:

Lotus Herbals Frujuvenate usavršavajuća kože i pomlađuje voća Pack je voćni užitak za sjajne kože. Ovaj Lotus proizvod je pogodan za suhu i normalnu kožu. Sadrži grožđe, mrkve i jabuke kako bi vašu kožu zdravom. Ima antioksidativno i alfa hidroksi koji stimulira rast i popravak oštećenog tkiva kože. Sok od grožđa u ovo lice paket pomaže u smanjenju bora i opuštene. Ovo lice paket čini kožu mekom i podatnom pružajući hidrataciju kože.

load...

Ovaj Lotus voće lice paket vam daje besprijekoran kožu i štiti kožu od sunčevih zraka, štavljenje i pigmentacije. Sok od jabuke u ovom paket je korisno za liječenje akni, fleke, i spotova i oživi dosadne kože.

Lotus bilja frujuvenate kože usavršavanju i pomlađivanje voća paket sadrži i opora svojstva za opuštanje mišića lica. To ima antiseptička svojstva da zaraste oboljenja kože kao što su rezovi, opekotina i ožiljaka.

4. Lotus Herbals Clay Bijela Clay kože za izbjeljivanje Face Pack:

Black Clay kože za izbjeljivanje Face Pack daje zdrav i blistav izgled kože. Ovo lice paket je pogodan za sve tipove kože. Napravljena je od organskih sastojaka kao što su ekstrakt uva, crna glina i ekstrakt sladića. Crne gline ekstrakti pomaže da se izvuku nečistoće iz pora kože čineći kožu izgledati jasno i svježe. Crne gline izvlači daje nemasnu efekt na licu i smanjuje veličinu pora. Uva i sladića ekstrakti pomažu da se smanji proizvodnju melanina i posvijetliti kožu.

5. Lotus Herbals Orange Peel i Alpine Salt za izbjeljivanje kože poliranje:

Lotus Herbals Orange Peel i Alpine Salt za izbjeljivanje kože poliranje dolazi u tubi posudu i u obliku gela. Ovaj sadrži sve prirodne i organske sastojke da vam olakša tonusa kože. To je pogodan za masnu i kombinovanu kožu.

6. Lotus Herbals čajevca Šampon Face Pack:

Ovaj Lotus biljni lice paket dolazi u tubi posudu i je 100% organski. Ovaj je proizvod pogodan za sve tipove kože. Sadrži ulje čajevca, protiv akni, antioksidans i petitgrain da vlaže i uljepšati vašu kožu.

7. Lotus Herbals Marinyouth:

Lotus Herbals Marinyouth je maska ​​za lice protiv starenja. To je pogodan za sve tipove kože. Ovaj paket sadrži morske alge, morske alge i morske lišaj rekonstruirati kožu lica. Ovo lice paket ima blatnjave plave boje i meke gline teksture. Ovo pomaže u zatezanje kože i daje vam mladenački izgled kože.

8. Lotus Herbals Professional čišćenje lica zeleni čaj i kamilica umirujuća maska:

Lotus Herbals Professional čišćenje lica zeleni čaj i kamilica umirujuća maska ​​je dostupan u zelenoj plastičnoj tubi koja ima rok trajanja od 3 godine. Ovo ima vrlo umirujući miris zelenog čaja i lavande. Ravnomjerno Prostire se na licu i dodaje sjaj u lice. To ne probije na masnu i kožu sklonu aknama.

Lotus je pokušao i testirani brend. Dakle, dajte koži maženje zaslužuje ovih neverovatno lice pakete.

load...