Njegu kože

Najbolji kašasti sapuni i gelovi za tuširanje - naš top 12

Najbolji kašasti sapuni i gelovi za tuširanje - naš top 12

Kruške su najstariji brend sapun na svijetu i proizveo svoj prvi sapun u 1789 u Engleskoj. Kompanija je proširila svoje korijene u druge zemlje i sada proizvedeni pod Unilever Private Limited u Indiji. Brend je sada proširena na proizvodnju pranje lice, gel za tuširanje, pa čak i ručno pranje. Čuveni glicerin sapun je sada dostupan u različitim varijantama, ali je transparentan formula je zadržao netaknut.

12 najboljih Kruške Sapuni i ostali proizvodi:

1. Kruške Germ štit sa Mint ekstraktom sapun:

Ovaj kruške sapun je prožet dobrote mente ekstrakata koja sa svojim anti-bakterijskim svojstvima štiti organizam od bakterija i bakterija. Sapun ima svjež, mentola miris koji čini iskustvo kupanje osvježavajuće. To daje hlađenje osjećaj na koži i daje osvježavajući osjećaj za cijeli dan. Također, stvara zaštitni sloj protiv štetnih nečistoća i štitovima vas od zdravstvenih problema držeći zdravlje netaknut.

load...

2. Kruške Čista i nježna Bar:

Kruške Čista i nježna je najstariji od svih kruške sapuna u. Sapun je obogaćen glicerinom i prirodnim uljima koji efikasno vlaži kožu i održava kožu glatkom i podatnom. Sapun je vrlo nježan na koži i ne puca ili isušuje kožu. Ima blagi miris i lathers dobro da bi kožu čistom i mekom.

3. Kruške Pure i nježno pranje ruku:

Čista i nježna ručno pranje je posebno dizajniran za osjetljivu i osjetljivu kožu. Na pranje ruku temeljito čisti ruke i ostavlja blago mirisne. Je pranje ruku je non comedogenic tako da ne začepljuje pore dok je njegova koža uređaj agenti ostavlja ruke svilenkasto glatka.

load...

4. Kruške - Pure i nježno čišćenje lica za pranje:

Kruške Čista i nježna lica pranje je jedan od najstarijih lice pranje na tržištu. Pranje lice ima jasne narančasti gel koji lathers stvarno dobro. Pranje lice je vrlo blag i može se koristiti i na osjetljivoj koži. To čini lice potpuno čista i daje mekan sjaj koži. Ovo lice pranje ne isušuje kožu i drži je hidratizirana za duge sate.

5. Kruške ulje Clear sapun:

Kruške ulje jasno sapun je osvježavajući i nježan sapun, posebno dizajniran kako bi masnoće daleko. Sapun sadrži limun cvijet ekstrakte koji je dobro poznat po svojim adstringentno i ulje kontrolu svojstva. Čisti prljavština, prljavština i ulja i održava kožu dobro hidrirana i lijepo čisto i svježe. Sapun lathers blago i ima umirujuće arome koje zadržava neko vrijeme nakon pranja. Redovna primjena također poboljšava teksturu kože i čini je zdravom i užaren.

6. Kruške ulje Clear za pranje ruku:

Kruške ulje Clear pranje ruku je posebno formulisana da vodi brigu o rukama koje luče previše ulja. Je pranje ruku je vrlo blaga i ima osvježavajući miris. To ne isušuje ruke kao obični sapuni i čini je mekom i glatkom. Na pranje ruku ne sadrži sintetičke za čišćenje i uravnotežuje pH vrijednost ruke.

7. Kruške Pure i nježni gel za tuširanje:

Ovo je jedini gel za tuširanje od ovog brenda. Ovaj gel za tuširanje je formulirana za osjetljivu kožu jer je vrlo blaga. U gel za tuširanje ima blagu miris koji zadržava neko vrijeme nakon pranja. Ona čisti tijelo temeljito i čini je glatkom na dodir. Tuš gel hidratizira i kože i ne isušuje kožu.

8. Kruške Fresh i nježno pranje lica:

Kruške plemenito lice čišćenje pranje je bistro zatamnjena gel sa mikro perle. Kuglice piling kože i odčepiti pore. Lathers lice pranje jako dobro tako da samo mala količina je potrebna za čišćenje kože. Pranje lice efikasno uklanja svaki trag prljavštine, ulja i prljavštine otkriva predivno čisto lice. Pranje lice čak i ne isušuje kožu ako se koristi u umjerenim količinama.

9. Kruške Fresh obnove pranje lica:

Ovaj sapuna za umivanje čisti vaše lice potpuno bez ostavljanja čine ostatke iza. Sadrži blage piling kuglica koje uklanja mrtve kože sa lica što je zdrav izgled. Hlađenja kristala u ovo lice pranje daje osvježavajući osjećaj u lice. Takođe uklanja tragove ulja iz lica i sprečava lučenje. Ova prekrasna lice pranje je najbolje odgovara za normalnu do masnu tipu kože.

10. Kruške Fresh obnove Ultra Blagi gel za pranje lica:

Ovo lice pranje je idealna za normalne kože ljudi. Pranje lice sadrži nježan piling perle i kristala koji čisti i pere dosadan stanice kože dati svjež i obnovljen kože. Smanjuje proboj i sprečava bubuljice ponovi. Proizvod lathers dobro i čini kožu glatkom i potpuno čista.

11. Kruške ulje Obriši Glow ultra Blagi gel za pranje lica:

Kruške ulje jasan sjaj lice pranje uklanja višak masnoće i čini kožu netaknute i predivno sjajne. Pranje lice ima blagu svježi miris koji se zadržava čak i nakon pranja lica. Ona čisti začepljene pore i održava kožu svježim dugo vremena. Pranje lice efikasno čisti površno ulje i ne isušuje kožu.

12. Kruške ulje Clear za čišćenje lica za pranje:

Ovo lice pranje je najbolje odgovara za kombinaciju za masnu kožu jer uklanja višak ulja iz lica bez sušenja. Takođe, čini kožu kreštav kože. Sadrži limun cvijet ekstrakte koji radi slično adstringentno i kontrole lučenje ulja. Ova prekrasna lice pranje smanjuje veličine pora i sprečava akne. Sve u svemu, to je lice pranje mora imati za masnu tipu kože.

Nadam se da vam se sviđa članak o različitim varijantama kruške sapuna Indije. Nemojte dijeliti vaš feedback sa nama.

load...