Njegu kože

Najbolji Cinthol sapuni i gelovi za tuširanje - naš top 10

Najbolji Cinthol sapuni i gelovi za tuširanje - naš top 10

Cinthol je brend iz Godrej potrošačkih proizvoda ltd (gcpl). Ovo je veliki brend izradu sapuna na indijskom tržištu. Ovo je dobro poznato ime domaćinstva u cijeloj zemlji. Oni su rangirani među '100 najpouzdaniji brendova u zemlji Economic Times u 2017. Oni čine vrhunskog kvaliteta i pristupačne proizvode kao što su parfemi, dezodoransi i sapuni za kupanje.

Ovdje su top 10 Cinthol Sapuni:

1. Cinthol Fresh Lime sapun:

Ovo je dostupan u 75 gm torbicu. Cinthol kreč sapun sadrži aktivne sastojke limete. Ova formula daje svjež osjećaj tokom dana. Svježina pomaže vam revitalizaciju za vrijeme 24 × 7.

load...

Cijena: paket od 4

Rs. 65.00

2. Cinthol Cool Pack:

Cinthol cool sapun je dostupan u combo paket koji sadrži tri sapuna. Ovo pomlađuje kožu i čini je super mekano. Cinthol sapun ima aqua miris koji ćete se zaljubiti u za tvoj sjajan kožu. To je posebno formulirana za hlađenje sastojcima koji vas ostaviti osjećaj svježe cijeli dan. Ova neverovatna sapun djeluje kao vrlo dobro sredstvo za čišćenje za tijelo koji čini kožu mekom i podatnom.

load...

Cijena: paket od 3

Rs. 65.00

3. Cinthol dezodorans i Ten Sapun:

Cinthol dezodorans i ten sapun čuva kožu od napada topline u trenutku kada izađe iz kuće. Ovo sprečava kožu od prašine i dima koji mogu izazvati bubuljice, osip i fleke. Ovaj sapun često se preporučuje od strane lekara za zaštitu kože. Također je korisno za održavanje prirodnog i blistava koža sa sjajem. Oni dolaze u superior premije, što je korisno za održavanje mirisa. Ovaj svjež miris širi čim otvorite paket i ostaje za 4 - 5 sati nakon kupanja. Oni su posebno dizajnirani i ne isklizne iz ruku lako. Koristite ovaj Cinthol kupanje barova svakodnevne da se osjećaju svježe i preporodio tokom dana.

Cijena: paket od 6

Rs. 186.00

4. Cinthol Strong Pack:

Cinthol jak sapun je formuliran sa aktivnim deo formule koja vam pomaže da se zaustavi rast bakterija. To može pomoći kako bi vaša koža slobodan od tijela miris. To je unisex sapun koji se može koristiti i muškarci i žene. Sadrže začinski miris koji je jak i osvježavajući. Nadređeni premium pakiranje pomaže da se zadrži miris. Imaju dobar ergonomski oblik koji je lako držati u toku kupanja i ne promakne.

Cijena: paket od 3

Rs. 65.00

5. Cinthol Lime Pack:

Cinthol kreč paket je pakiran sa tri sapunima koji Težina 120 grama svaki. To su unisex i mogu se koristiti i muškarci i žene podjednako. Sapun je lijepo dizajniran sa svojim udobnim i ergonomski oblik. To vam daje dobar i bez napora grip da drži bar dok se kupa. Sadrži svježi miris koji se zadržava tijekom cijelog dana i ostavlja vašu kožu deodorized. Ovo vam također pomlađuje za cijeli dan.

Cijena: paket od 3

Rs. 79.00

6. Cinthol Deo Intense dezodorans sapuna:

U cinthol deo ima vrlo klasičan kolonjsku miris koji vas zaljubiti u. To su unisex trake koje mogu koristiti svi članovi obitelji. Ovo počinje i čini cijeli dan vrlo osvježavajuće. Ovo sadrži sastojke kao što su natrij prstast natrijum dlan kernelate, vode, parfema, triklosan BHT EDTA, natrijev klorid, mica / titan dioksid glicerin, cetric kiselina disodium distyrylbiphenyl disulfonat. Ovi su specijalno formulisana ultra miris tehnologijom koja vam pruža dugotrajno miris.

Cijena: Cijena: paket od 3

Rs. 99.00

7. Cinthol Fresh Aqua sapun:

Cinthol svježe aqua Godrej potrošačkih proizvoda su ispunjeni svježinu i kože hidrataciju. To je formuliran s revolucionarnim aqua formulom koja osigurava hidrataciju kože. Ovi sapuni imaju aqua minerala i aqua miris tehnologije. Sadrže dugotrajan miris koji ostaje u trajanju od 5 - 6 sati.

Cijena:

  • Rs 60 po 125 gm paket od tri
  • Rs 52 za ​​75 gm paket od četiri
  • Rs 30 za 60 gm paket od tri.

8. Cinthol Intense gel za tuširanje:

Cinthol intenzivne gel za tuširanje vam pruža zaštitu od bakterija. Cinthol intenzivne gel za tuširanje pruža maksimalnu zaštitu koji dolazi u obliku gela. To je vrlo dugotrajan začinski miris koji vam daje vrlo osvježena osjećaju tokom dana i ostaje na za 4 - 5 sati. Gel je vrlo lako se nanosi na mokru kožu i sapunicu na lice jako dobro. Miris je vrlo osvježavajući koji trenutno podiže raspoloženje i ostavlja vas osjećaj osvježenja i cool. Cinthol intenzivne gel za tuširanje uklanja nečistoće kože i klice. To čini vaš ulje kožu preuzeti i mekom bez skidanja ulje prirodne kože. Ona dolazi u odličnim ambalažu koja zadržava miris.

Cijena: Rs.150

9. Cinthol Deo mošus sapun:

Cinthol deo mošus sapun sadrži sastojke kao što su natrij prstast natrijum dlan kernelate, vode, parfema, cl 1215, natrijev klorid, triklosan BHT EDTA, mica / titan dioksid glicerin, cetric kiselina cl 7426. To mošusa sapun je ultra miris tehnologiju koja vam daje dugotrajan miris.

Cijena: paket od 3

Rs. 99.00

10. Cinthol Play gel za tuširanje:

Cinthol play gel za tuširanje budi te iz pospan udobnosti svog kreveta ujutro i osvježava vas. Možete zapravo osjećati kao ronjenje u hladnom svježinu bazen. Ovo je odličan način da se pokrene svoj dan. U Cinthol play gel za tuširanje daje avanturistički osjećaj i za muškarce i za žene. Ovaj revitalizirajući gel je ispunjen pršti Tangy i citrusnim notama. Ova neverovatna gel ima veoma senzualan miris koji ubacuje u vaša čula i daje vam energičan osjećaj. Ovo održava osjećaš svježe kroz ostatak dana. Ovo temeljno čisti i uklanja nečistoće iz tijela. To pomaže da vaše tijelo miris na odstojanju. Ona ima glatku i Neljepljive. Ovaj gel lathers zaista dobro što je lagan i revitalizira vi i idealan je za unisex upotrebu.

Cijena: Rs 150

Da li imate bilo koji od ovih proizvoda iz Cinthol? Shoot nam komentar. Ostati osvježena!

load...