Njegu kože

Najbolji Calvin Klien parfemi za žene - naš top 10

Najbolji Calvin Klien parfemi za žene - naš top 10

Calvin Klein je prepoznatljivo ime u industriji lepote. Njegovo ime u industriji parfema nije ništa manje poznati, sa svojim mirisima bio vrlo popularan među muškarcima i ženama.

Evo mojih top 10 Calvin Klein parfema za žene:

1. Calvin Klein:

Calvin Klein je prvi parfem u vezi sa brendom i naziva kao Classic, original ili Red u zavisnosti od vrste. To je meka varijanta parfema objavio brend i ima top note kao što su maline, breskve, hydracinth i gardenije. Srce je ruže, karanfila, jasmina i ljiljana koje pružaju savršen spoj cvjetnih aroma za žene parfeme.

load...

Kupiti Calvin Klein One For ₹ 4.700,00 @ www.amazon.in/calvin-klein-one

2. Beauty Calvin Klein:

Ljepota je miris lansiran 2016. Godine, da se proširi zavodljivost opsega odjeću brenda. Ovaj opseg se navode eleganciju i sofisticiranost. To je dragulj za žene u 40-ih godina. Vrhu ambreta, jasmina u srcu i kedar kao osnova čine strukturi ovih feminističke parfema.

load...

Kupiti Beauty Calvin Klein Za ₹ 5.950,00 @ www.amazon.in/beauty-calvin-klein

3. CK IN2U:

CK IN2U je miris za mlade generacije žena u dobi od tehno. Ovaj miris je mlada, sočna sa drvenim cvjetnim bazu i privlačno pakirana. Grejpa, bergamota, crvene ribizle, orhideja, kaktus, kedar i mješavina vanilije da ovo bude nezaboravan miris.

Kupiti CK IN2U @ www.amazon.in/ck-in2u

4. CK IN2U Heat for Her:

Sastav ovog mirisa upotpunjuje vruće ljetne noći uz erotski kompozicija jabuke i martini, crvena jabuka, orhideje, đumbir i kedra bilješke. Sandalovine i mošusa čine donje note.

5. CK IN2U Collectables:

Ovaj opseg je pokrenut sa muškarcima opsega i funkcije promijenjen bočica i smatra se da je za kolekcionare. Grejpfrut, crna ribizla dovesti u svježem orijentalnim cvjetnim mirisima i kedra, vanilije, mošusa i ambera čin kao drvena baza.

6. CK IN2U Pop:

Ovo ljeto Pop miris za nju je objavljen 2008. Godine i je limitirano izdanje mirisa Calvin Klein i za muškarce i za žene. Ovaj voćni cvjetni parfem za žene uvodi mirisa limete, vanilije, papaje i mnogi drvenastih mirisa previše. To je dostupan u ograničenoj seriji od 100 ml boca.

7. CK One shock:

Ovo je CK One Shock Street izdanje za nju. Uveden 2017. Godine, ona ima neke lijepe kompozicije gurmanski okus. U visokim notama bergamota i mandarine u kombinaciji sa šljive za srce voćnim notama i drvenom bazom daju izvrstan miris. Miris uključuje neke velike nijanse ambre, sandalovine, mošusa i pačulija.

Kupiti CK One šok parfem ₹ 4.700,00 @ www.amazon.in/ck-one-shock-perfume

8. Contradiction:

Ck uvijek stvara mirise koji su relativne i trendi vremenu i željama. Ovo je jedan takav miris koji je u neposrednoj blizini ličnost urbane žene. Otvara se cvjetne note ruže. Jasmina, ljiljana i božura pratiti sa bazama notama kao što su Tonga graha i sandala. Kontradikcija je pokrenut 1998. Godine od strane Ann Gottlieb.

9. Pobjeći:

Ovaj Calvin Klein parfem je savršena ženstveni miris nagovijestio sa morskim mirisima otvaranja jabuke, liči, šljive, breskve i sandalovine. Stvorena 1991. Godine, to je romantična izdanje CK parfema za žene.

10. Eternity:

Vječnost je razvijen kao počast brak Calvin Klein. To je još jedan od vrlo poznatog ženskog parfema koje nudi brend. To se doživljava kao himna vječne vrijednosti ljubavi, obitelji i mir.

Kupiti Calvin Klein Eternity parfem ₹ 3.900,00 @ www.amazon.in/calvin-klein-eternity-perfume

Nadam se da ovaj članak na top 10 Calvin Klein parfema će Vam pomoći da odaberete pravo jedan za sebe.

load...