Njegu kože

Najbolja sapunica od sandalovine - naša top 10 odabira

Najbolja sapunica od sandalovine - naša top 10 odabira

Sandalovine Sapuni - Apoteka kože:

Odrastajući, većina nas su čuli naše bake i majke govore o savjeti za njegu kože svoje vrijeme testiran. Iako je većina od njih mogu izgledati zastarjele vama, njihov savjet nije uvijek zastarjela. Indijski žene su uvijek bili ponosni na korištenje prirodnih proizvoda. I jedan od najčešćih prirodnih sastojaka koji se koriste u gotovo svim dijelovima Indije je sandalovine.

Sandalovina: Zašto Koža Loves to:

Aromatskih sandalovine je priznat kao najbolji stručnjak za njegu kože, kao i za dobar razlog. Sandalovine tretira akne, suhu kožu, bez sjaja i starenja kože. Ona uklanja sunčanja, leči svrbež kože i detoksikaciju kože. Sandalovine također ima snažan anti-aging koristi i antioksidanata.

Ovdje su 10 najboljih sandalovine sapun marke koje su ugrađeni ove prednosti sandalovine promovirati mlađi izgled kože.

Top 10 sandalovine Sapuni

10. Khadi Rose Sandal sapun:

To je osvežavajuće mirisni sapun koji sadrži ruža, jagoda, mojri, glicerin i sandala. Svi sastojci rade zajedno lijepo dati olakšanje od svrbi i suhu kožu, akne i infekcije kože. Koža postaje svježa i hidratizirana satima nakon upotrebe.

load...

9. Axeon Indija Rani sandalovine sapun:

Dainty, delikatna i mirisnim, ovaj sapun je veoma kože prijateljski. To je siguran za sve tipove kože i ima velike hidratantna i čišćenja kvalitetama.

8. Chandrika Ayurvedski sapun:

Sapun je potpuno Ayurvedski proizvod. Sastoji se od sedam eteričnih ulja, sve prirodno izvađen (Orange, Pepermint, Palmaroza, Cinnamon Leaf, Wild Ginger, sandalovine i limeta Peel). Najveći USP ovog sapuna je u tome što se nisu testirani na životinjama i slobodna od životinjskih masti, što ga čini 100% vegetarijanski sapun.

load...

7. Breeze Divine Sandal sapun:

Ovo sandala sapun je aromatična i osvježavajuća. Ona također ima glicerin koji će napišite kožu mekšom. To imbibes sve prednosti sandalovine.

6. Godrej No.1:

Kao što ime sugerira, ovaj sapun je zaista vrhunska i donosi sve prednosti sandalovine korisniku. Vaša koža se osjeća podmlađena i uspijeva uz korištenje prirodnih sastojaka.

5. Ayuri sandalovine sapun:

Sapun mete suhu kožu uljima od sandalovine i jojobe sa umirujuće Honey. Smanjuje iritaciju kože i svrbež uzrokovan suhoće i daje mu glatke teksture.

4. Dabur Natural sandalovine sapun:

Sa rokom trajanja od dvije godine, ovaj sapun ima jake anti-bakterijska svojstva. Nema umjetnih boja ili životinjskih masti. Ostavlja kožu glatkom i hidratizirana i bori se protiv neprijatnih mirisa.

3. Yardley London sandalovine sapun:

To je trostruko mljeveni sapun i kao i svi Yardley proizvoda, korisnik daje luksuzan izgled.

2. Lux Sandal & Cream Sapun:

Ovaj sapun obećanje gipkost, sjaj i miris, a to je upravo ono što pruža. Sandalovine daje anti-bakterijski, de-odorizaciju i čišćenje svojstva. Krema vam daje taj dodatni vlagu i mekoću.

1. Mysore Sandal sapun:

Sa svoje četiri različite vrste sandala sapuna, Mysore sandalovina sapuni su trenutno na vrhu. Ovi sapuni su pripremljeni sa istinski obrađuju sandalovine nafte i postoje već više od trideset godina.

 [Read: Najbolji Sapuni za osjetljivu kožu]

To su bili top 10 bere u sandalovine sapuna. Nemojte nam reći da li si pokušao bilo, a koji je svoj omiljeni.

load...