Njegu kože

Najbolja balzama za usne sa SPF - našim top 10

Najbolja balzama za usne sa SPF - našim top 10

Usne balzami zaštitili svoje usne od postaje ispucale i ispucale. Oni se mogu koristiti tijekom cijele godine za hidrataciju i štiti vaše usne. Najbolji Prednost korišćenja balzam za usne ovih dana je da oni dolaze sa SPF.

Najbolji balzam za usne sa SPF

Evo mojih top 10 picks usne balzami wtih SPF koji će držati tvoje usne meke kao u raju, kao i zaštititi ih od sunčanja. Ovi također može prevazići sve prethodne štavljenje ili zatamnjenja da vaše usne mogu imati. Međutim, ne očekuju te da se olakša tvoje usne ako imate naviku pušenja.

1. The Body Vit E balzam sa SPF 15:

Ovo Balzam za usne je vrlo popularan i recenzije od strane korisnika navode da će se 80% ponovo otkup ovaj proizvod. Ovo je obogaćen dobrote Vit E koji daje nježan i umirujući hidratantni učinak na usnama. Ona ima SPF 15, što je dobro za redovno za svakodnevnu upotrebu.

load...

Cijena 255 / - INR pribl.

2. MAC regenerator za usne Stick sa SPF 15:

Ovo je također odličan balzam za usne sa dobru razinu SPF. Ali to ne mora biti lako dostupan.

Cijena 780 / - INR pribl.

3. Nivea Vitamin Shake Cranberry i malina sa SPF 10:

To je pristupačan i je također lako dostupni. Ima lijep SPF zaštitu i može biti vrlo dobar izbor za djevojke školu i fakultet ide. Lako može prerasti svoj delikatan malu torbicu i zadržati svoje usne sretan ceo dan. Okus daje dodatnu privlačnost. Cijena 139 / - INR pribl.

load...

4. Maybelline Baby Lips sa SPF 20- Antioksidativni Berry:

Ovo je veliki hit jer je dobio pokrenut. To je lako dostupan u bilo kozmetičkim Store ovih dana i može biti vrlo zgodan alat. Ona ima dobar efekat hidratacija i mogu čađ dole bilo chappiness usana. Ova zaista nema nikakve voćni okus, tako da ako niste ljubitelj voćnih okusa, onda za ovo. Ovo također sadrži anti oksidansa svojstva bobica ekstrakata.

Cijena 125 / -INR pribl.

5. Maybelline Baby Lips SPF20 balzam za usne - Mango Pie:

Ovo je još jedan balzam za usne od Maybelline Baby Lips opsega. Ovo ima voćni mango okus i isti sadržaj SPF. Ako ste ljubitelj voćnih okusa, onda za ovo.

Cijena 125 / - INR pribl.

6. Nivea ružičasto Boost 3 u 1 SPF 15 balzam za usne:

Ovo je džep prijateljski balzam za usne iz pouzdanog brend, Nivea. Ona vlaži, ostavlja ružičasto nijansu i štiti usne od sunčanja. Ovo pojašnjava za 3 u 1 akciju. Probaj ovo. Cijena 175 / - INR pribl.

7. Biotique Lightening balzam za usne SPF 30-Bio Morning Nectar:

Ovo Balzam za usne dolazi sa SPF 30, što je dobro za usne koje su već dobili preplanule dosta. SPF 30 je najbolje što možete dobiti za ekstremne zaštitu od sunca. Možete dati ovo probati. Cijena 99 / - INR pribl.

8. VLCC prirodne nauke Daily Protect balzam za usne Jagoda SPF 15:

Ovo je lijep balzam za usne koji dolazi iz pouzdanih brend - VLCC. Ima ukus jagode i slatko mirisa. Cijena 49 / - INR pribl.

9. VLCC prirodne nauke Daily Protect balzam za usne Mango SPF 15:

Ovo je također dobar balzam za usne koji ima SPF 15 i od VLCC. Ima voćni mango okus. Definitivno vrijedi probati. Cijena 49 / - INR pribl.

10. VLCC prirodne nauke Daily Protect Lip Balm Cherry SPF 15:

Još jedan proizvod iz VLCC Range sa višnje voće okus. Ona također ima SPF 15 i lako je dostupna u kozmetički ili drogerije. Cijena 49 / - INR pribl.

Ovo su neki od najboljih balzam za usne sa SPF u Indiji. Koja je tvoja omiljena balzam za usne? Javite nam u komentarima ispod.

load...