Njegu kože

Na raspolaganju su 10 najboljih ulja za kontrolu kontrole ulja

Na raspolaganju su 10 najboljih ulja za kontrolu kontrole ulja

Masna koža može ponekad osjećati kao teret, posebno tokom leta kada vlagu i sunce red kao najveći neprijatelji naše kože. Tokom ljeta, sve što žude za je dobar pranje osloboditi kožu od svih ulja, sjaj, i prljavštinu, ali pranje naše lice često nije moguće. Ali ne morate brinuti! Ne morate proći kroz dan, sportske mastan lice! Ulje upijajući list može biti samo stvar vam je potrebno za uklanjanje nečistoće kože i višak ulja bez upotrebe vode.

Top 10 najboljih ulja Blotting listovi:

Ovdje je naš pick od 10 najboljih ulja upijajući listova dostupnih na tržištu danas:

1. Tatcha Aburatorigami japanski Blotting Radovi:

Made sa svim prirodnim letaka, Tatcha Aburatorigami japanski Blotting Radovi obećavaju da će držati dalje višak masnoće s lica, bez ikakvih iritacija. Takođe, zaklonivši papiri su slobodni od praha, mirisa i celuloze. Najbolja stvar o ovim upijanje radova je da upija samo višak ulja bez oduzimanja potrebnu vlagu iz kože ostavljajući je mekom i svježe.

load...

Cijena: $ 12

Ocjena: 5-5

2. Čisto i bistro ulje upijajuća listovi:

Čistog i bistro ulje upijajuća listovi tvrde da apsorbira neželjene ulje bez čineći suhu kožu. To ne samo da upija ulje, ali i učinkovito uklanja prljavštinu i pomaže u sprečavanju akne i bubuljice.

load...

Cijena: $ 8.43

Ocjena: 5-5

3. NYX Green Tea upijajuća hartija:

NYX Green Tea upijač uklanja višak ulja bez napora. Od prirodnog zelenog čaja, štiti kožu od isušivanja. Sa svojim antioksidansi svojstva, ostavlja svježe kože i podmlađena. Ona također pruža glatku dodir na kožu i drži šminku netaknuta.

Cijena: $ 5

Ocjena: 4,75-5

4. Shiseido Pureness Oil Control upijajuća hartija:

Ove Shiseido ulje upijajuća papir ne samo obrišite višak ulja, ali i apsorbirati ga u list, koji pomaže da zadrži šminke netaknuta. Ona također pomaže u prevenciji akni i bubuljica.

Cijena: $ 18

Ocjena: 4,75-5

5. Bobbi Brown upijajuća hartija:

Bobby Brown upijač pomaže u uklanjanju viška ulja i znoj sa lica, ostavljajući sija besplatno i osvježena. To ne ostavlja nikakve ostatke iza sebe i nema ili ne utiče na šminku.

Cijena: $ 20

Ocjena: 4,5-5

6. Mary Kay Beauty upijača ulje upijajuća list:

To su jedan od najboljih bloting listova koji su klinički testirani i da su antialergijski. Drže ulje dalje i zadržati sjaj kože besplatan satima. To ne ostavlja nikakve ostatke iza sebe i mogu se koristiti na najosjetljivije od koža bez ikakvih iritacija.

Cijena: $ 11.99

Ocjena: 4,25-5

7. Neutrogena Deep Clean dugo Shine Control Blotting listovi:

Ovi upijajući listova može ukloniti i do 95% višak masnoće i sprečava bubuljice da bi koža bila čista iznutra. Oni imaju svilenkastu teksturu, mekom na kožu i potpuno siguran za korištenje. Oni također daju mate finiš vođenja šminke netaknuta.

Cijena: $ 12.97

Ocjena: 4 - 5

8. Čizme kože bistro ulje upijajuća listovi:

Ove upijanje listova raditi na oiliest regije lica čak i sa šminkom na. Ona upija višak masnoće i daje mat izgled. Takođe drži sjaji dalje bez izrade tekstura kože izgledati neujednačeno.

Cijena: $ 4.48

Ocjena: 4 - 5

9. Inglot Kozmetika Ulje Blotting listovi:

Ovi upijajući listova od Inglot lako koristiti.Smatraju učinkovito ukloniti višak ulja bez čineći suhu kožu. U njoj se čuva sjaji daleko i daje rosni finiš bez upropastiti šminke.

Cijena: $ 9.42

Ocjena: 4 - 5

10. Elf Essential Shine Eraser:

Ove upijača ulje upije ulje odmah i spriječiti začepljenje pora dati mat izgled koji traju dugo sati. Sadrži zeleni čaj ekstrakte koji pomažu da se poboljša teksturu kože i smanjuje nepravilnosti na koži.

Cijena: $ 1

Ocjena: 4 - 5

Ovog ljeta, pobrinite se da nosite neke dobre ulje upijajući listova u torbi kako bi vaša koža zdrav, svjež i čist!

Da li imate masnu kožu? Čime se baviš da zadržite ulje kožu besplatno u toku leta? Da podijeliti s nama u komentarima.

load...