Njegu kože

Malaika Arora ljepote tajne

Malaika Arora ljepote tajne

Ko nije izbalavljena one apsolutno predivan izgled i da je savršen pješčani sat lik? Bilo da ste djevojka ili dječak, velike su šanse da negdje ili drugi, i ti su se divili način na koji prekrasna Malaika Arora Khan je zadržala svoju figuru i svoj izgled. Bilo da je njena dobro tonirana lik, njen besprijekoran kože, njena prekrasna kosu ili šminku i stil kvocijent, ova diva sigurno zna kako da se uvijek nosi sa stilom.

Koliko god vam se diviti svoj izgled, da li ste se ikada zapitali kako Malaika Arora Khan uspio izgleda tako glamurozno sve vrijeme? Mi smo sigurni da želite znati barem neke, ako ne i sve, njena ljepota tajne, pa evo mi podijeliti s vama neke od tih tajni i savjeti koji pomažu u održavanju te izgled i tu brojku. Čitajte!

Malaika Arora Khan Beauty Secrets:

1. Čak i prije nego što je prvi put šolju čaja ili kave na dan, Malaika Arora Khan započinje svoj dan tako što čašu tople vode pomiješana s medom i limete. Jednom je imala na toplom mix, ona ima doručak koji uključuje kašu, upma, Poha ili Idli. Glumica smatra da jedu sve što je u moderiranje je dobro za zdravlje.

load...

2. Malaika osigurava da bilo pržene hrane jede kod kuće je pržena ekstra djevičansko maslinovo ulje. Ona je također redovito prakticira jogu i potpuno izbjegava junk food.

3. Ona koristi La Mer hidratantna krema kako bi kožu dobro hidrirana i hidrirana. Malaïka apsolutno mrzi koristeći šminku svakodnevno i preferira čistu kožu što je više moguće. Svojih omiljenih brendova su MAC i Bobbi Brown.

4. Prekrasna dama ima prirodno lijep i besprijekoran teksturu kože. Jedna od karakteristika njenog lica da je ona najviše voli je njena jagodice i ona osigurava da uvijek ona ih ističe na pravi način.

load...

5. Malaika preferira odlazak u teretanu barem 3 puta tjedno.

6. Ona vouches od Diorshow maskara da joj je klamerica.

7. Malaika Arora Khan uvijek koristi bez ulja tako da odgovaraju joj masnu kožu.

8. Ona čini sigurni da svake noći oprati lice sa sapun Margo prije odlaska u krevet.

9. Glumica ne puši ili pije i to je jedan od glavnih razloga što neizmjerno joj pomaže da se postigne da prirodno sjajne kože.

10. Ona je također savjetuje ljude da žive bez stresa život. Jedan od svojih omiljenih izreka, da je ona zapravo vjeruje u sebe previše, je, 'vaše unutrašnje stanje odražava na licu ". Ona vjeruje u vodi bez stresa i uravnotežen život.

11. Honey Lust, Pink Venera, Amber svjetla i Goldmine iz MAC-a su joj omiljene kada je u pitanju boja. Također, ona je uglavnom koristi MAC bronca na oči da pokaže one lepe crte.

Dok Malaika Arora Khan čini sigurni da slijedite zdrav način života i uzima pravilno brinuti o njoj kože, kose i tijela u cjelini, dva glavna ljepota mantre je strogo vjeruje u su da bi šminke na minimalne i koristiti dobar ovlaživač na redovnoj osnovi.

Nadamo se da vam se sviđa ove savete i da će slijediti neki od njih za svoje režima kože i zdravstvene zaštite. Nemojte reći nam koji je od savjete i tajne koje slijede.

load...