Njegu kože

Kako koristiti Castor ulje da uklonite Mole

Kako koristiti Castor ulje da uklonite Mole

Da li ste krtica želite da riješi? Pitate se što možete učiniti da to sigurno i jednostavno ukloniti? Pokušajte ricinusovog ulja - ona se koristi od dobi za razne bolesti kože i radi čuda u uklanjanju mladeži, kao i!

Ricinusovo ulje je izvađen iz zrna ricinusa seme koje su naučno poznat kao Ricinus communis. To je blijedo žuta biljno ulje i vrlo je poznat po svojim antibakterijskim, antigljivično i antivirusna svojstva. To može prodrijeti duboko u kožu, pravo u nižim slojevima, i pomoći u uklanjanju mladeži. Takođe, omekšava i hidratizira kožu, pomaže u smanjenju akni, uklanja ožiljke, i smanjuje strije (1, 2, 3).

Dati u nastavku su različite pravne lijekove koje uključuju ricinusovog ulja. Koristite ove pravna sredstva da se oslobodi krtica u to stvarno nezgodno mjesto.

Kako se koristi ricinusovo ulje za uklanjanje Mladeži

Mladeži su zajednički lezija kože. Oni su nepoželjne izrasline na koži i da su smeđe ili crne boje. Oblik mladež može biti ovalni ili okrugli. Mladeži dolazi kada ćelije rastu zajedno u gomili, a ne raste odvojeno. Oni se mogu ukloniti hirurškim metodama ili jednostavne kuće lijekova. Pročitajte o znati kako koristiti pravne lijekove.

load...

Najbolje Kombinacije Uklanjanje Mladeži

1. Castor Oil And sode bikarbone 2. Castor uljem i češnjakom 3. Meda i ricinusovo ulje 4. Tea Tree Oil i ricinusovo ulje

NAPOMENA: Prije korištenja bilo koje od ovih pravnih lijekova, lekaru saznati da li je krtica je kancerogene ili ne.

1. Ricinusovo ulje i prašak za pecivo Za Uklanjanje Mladeži

Sastojci
 • Od 2 - 3 kapi ricinusovog ulja
 • 1-2 kašičica sode bikarbone
 • Flaster
proces

1. Dodajte ulje na sode bikarbone u prahu. Dobro miješati da se formira ljepljive paste. 2. Spread ovo zalijepiti ravnomjerno na mladež i prekriti zavojem kako bi paste na mjestu. 3. Uklonite zavoj sljedećeg jutra i oprati tom području. 4. Ponovite ovaj svaki alternativni večeri do krtica je nestao.

load...
Koliko mi treba vremena do tamo

Ovisno o veličini, to može trajati nekoliko tjedana za mladež da se oslobodi.

mjere opreza

Nemojte ribati s ove smeše, jer može ostaviti ožiljak jednom krtica padne.

2. Castor uljem i češnjakom Za Mladeži

Sastojci
 • Od 2 - 3 kapi ricinusovog ulja
 • 1-2 kašičica belog luka u prahu ili svježe luk paste
proces

1. Pomiješajte sastojke da dobijete gustu pastu. 2. Nanesite pastu na mladež i ostavite ga na nekoliko sati. 3. Isperite vodom i potapše područje suho. 4. Ponovite ovaj lijek dva puta dnevno za brze rezultate.

Koliko mi treba vremena do tamo

Ovaj lijek će početi Prikaz rezultata za nedelju dana.

mjere opreza

Ako ste alergični na češnjak, molimo vas da ne koristite ovaj lijek.

3. Med i ricinusovo ulje za Mladeži

Sastojci
 • 1 kašičica meda
 • Od 2 - 3 kapi ricinusovog ulja
 • 1-2 kašičica lanenog u prahu (opcionalno)
 • Flaster
proces

1. Očistite područje sapunom i vodom. Pat da se osuši. 2. Pomiješajte med i ricinusovo ulje i nanesite mešavinu na mladež. Možete dodati laneno prah, kao i za brže rezultate. 3. Poklopac sa flaster za nekoliko sati. 4. Uklonite flaster i očistite prije ponovne primjene meda i ricinusovo ulje miks. 5. Učinite to dva puta dnevno za nekoliko dana.

Koliko mi treba vremena do tamo

Vidjet ćete rezultate u je 7 - 10 dana.

mjere opreza

Očistite područje prije nego što se odnose smjese za sprečavanje infekcije.

4. Tea Tree Oil i ricinusovo ulje mješavina To Treat Mladeži

Sastojci
 • 3 - 4 kapi ulja čajevca
 • 1 kašičica ricinusovo ulje
 • Pamuk loptu
 • Ljepljiva traka
proces

1. Pomiješati eteričnog ulja čajevca ulja sa ricinusovog ulja. 2. Sada, namočite pamuk loptu u mješavini i postavite ga na mladež. 3. Pričvrstite pamuk loptu u mjesto s trakom. 4. Ostavite ga na tri do četiri sata. 5. Ponovite to jednom ili dva puta dnevno.

Koliko mi treba vremena do tamo

To može uzeti bilo koje vrijeme od nedelje na mjesecu za mladež u otpasti.

mjere opreza

Ulje čajevca može izazvati osip, koprivnjača, i iritaciju kože. Pobrinite se da uradi patch test na podlaktici prije upotrebe.

U principu, vrijeme potrebno za uklanjanje krtica će zavisiti od njegovog tipa. Neke manje mladeži nestaju brže, a neke druge je potrebno više vremena da se leči.

Ovi lijekovi su neke od najjeftinijih i manje onih vremena, a ako se radi kako treba, primijetit ćete promjene u nekoliko dana. Krtica će početi da se smanjuje i polako nestaju, ostavljajući crvenkasto trag iza sebe, koja će nestati za nekoliko dana.

Nuspojave

Ricinusovo ulje je sigurno za vanjsku upotrebu, ali ako ste alergični na ricinusa i njihove proizvode, izbegavajte ga koristite. Overusage ovog ulja može dovesti do iritacije kože kod nekih ljudi. Uvijek rade patch test prije nego što ga koristiti.

Ricinusovo ulje ima puno prednosti za opšte zdravlje, kože i kose. Osim uklanjanja mladeža i bradavica, to također povećava proizvodnju kolagena. Ovo odlaže pojavu bora i usporava proces starenja kože. Takođe posjeduje anti-upalni svojstva koja zarastaju otekline i opekotine kao dobro.

Jeste li ikada koristili ricinusovog ulja za uklanjanje krtice? Kako je to ti je pomogao? Recite nam komentarišući u okvir ispod.

load...