Njegu kože

Dnevni režim za negu kože - najviše 10 savjeta za praćenje

Dnevni režim za negu kože - najviše 10 savjeta za praćenje

Kao što su hrana, odjeća i sklonište za tijelo, dobru dnevnu rutinu njege je imperativ za našu kožu. Za razliku od vašeg tijela, lice je izloženo mnogo prašine i prljavštine tijekom cijelog dana, čak i ako ste u zatvorenom prostoru. Nakon dnevni režim za njegu kože je od suštinskog značaja da bi ga zdrava i čista. Čitajte za ono što treba učiniti kako bi vaša koža ikada sija.

Dnevnim režimom za Glowing Skin

1. Odredite svoj tip kože:

Svako ima drugačiji tip kože, koristeći bilo koji proizvod na koži može dovesti do oštećenja. Znam da vam je koža masna, suha, bubuljica sklona ili kombinacije. Pogledaj u za proizvode koji su blagi i značilo za vaš tip kože.

2. Cleanse:

Očistite ruke i oprati lice toplom vodom da otvori pore. Koristite sredstvo za čišćenje lica značilo za vaš tip kože; u nježan prema gore kružnim pokretima očistite lice za oko 50 sekundi. Neki čišćenje treba ostaviti za minut ili dva za bolje rezultate. Isperite hladnom vodom temeljito.

load...

3. Tone:

Nakon čišćenja, maženju osušite lice sa čistim ručnikom i uz pomoć čiste blazinicu, dab tonera na lice i ostavite da se osuši prirodno. Toner obnavlja pH ravnotežu kože nakon čišćenja. Dok je primjenom, izbjegavajte područje oko očiju.

4. Vlaže:

Nakon toner presuši, uzmite malu količinu hidratantne kreme i na kružnim pokretima u smjeru prema gore primjenjuju hidratantna krema nježno na koži. Čišćenje, toniranje i hidratacija treba raditi svaki dan ujutro i prije spavanja kako bi vaša koža zdrava i čista.

5. Piling ili piling:

Ribanje je potrebno očistiti pore duboko i treba učiniti do dva puta u sedam dana. Ovo je vrlo važno u svakodnevnom režim za njegu kože. Nakon regularnog čišćenja rutinu, primjenjuju piling i očistite strane nosa, čela i brade temeljito. Redovne ribanje dovodi do otvorene pore i tako se ne preporučuje.

load...

6. Maska:

Nakon čišćenja i ribanje, koristite masku za lice očistiti kožu od mrtvih suho ćelija. Postoje na tržištu razne maske ili može biti kod kuće s prirodnim sastojcima. Koristite maske kako je predloženo. Nanesite domaće maske za ne više od 15 minuta.

7. Izbjegavajte dodir:

Bez obzira na to koliko svrbi Vaša koža se osjeća, odoljeti iskušenju opet i opet brisanje vašeg lica s prljavim ručnik / suho ručnik. Ovo izaziva bakterija izgraditi. Postoje mnogi koji su protiv svoje volje iznova i iznova dodiruje lice; izbjeći u potpunosti.

8. Nikada Squeeze Bubuljice:

Bubuljice su vrlo iritantan i više nego jednom možda osjećati kao stisnuti ih pri čišćenju ili kada svrbi. Ove ostaviti tamne mrlje i oznake koje su čak i teže riješi. Stoga, ne dirajte prištiće rukama - čist ili prljav.

9. Hydrate:

Hidratizira vaše tijelo iznutra, pijenjem puno vode. Zdravu kožu pokazuje ako vaš interni sistem je čist. Drugo, operite lice čistom i običnom vodom 4 - 5 puta dnevno i DAB sa čistim ručnikom da spriječi nakupljanje prljavštine.

10. Koristite pravi proizvod:

Ako koristite proizvod namijenjen vaša koža ne pokazuje efikasne rezultate za mjesec ili dva, prebacili na drugi brand. Važno je znati što odgovara vašoj koži najbolje i daje željeni rezultat. Osim toga, ne propustite na činjenicu da ga treba značilo za vaš tip kože.

Zdravu kožu je lako dobiti i održavati ako slijedite ove najbolje dnevnim režimom za njegu kože. To je delikatan dio tijela i treba punu pažnju svih vremena. Klice izgraditi lako i uzrokovati mnoge druge probleme. Osim toga, koristeći mnogo čine svaki dan može uzrokovati probleme kože, ali sa zdravom režim za njegu kože temeljito čišćenje možete zadržati kožu zdravom i užaren.

load...