Njegu kože

DIY - izvanredan način da napravite prirodni lice za čišćenje kod kuće

DIY - izvanredan način da napravite prirodni lice za čišćenje kod kuće

Umoran od rasipanjem novca novac na skupe rumenila i obraz mrlje da se prirodno ispiranje za obraze? Kako bi bilo da pokušava nešto domaće nešto što je sasvim sigurno, ali 100% efikasna?

Sada kada imamo vašu pažnju, hajde da razgovaramo! Danas smo stavili dalje zabavan, ali efikasno DIY napraviti prirodni obraz mrlja za nježne ružičaste flush na obraze. Dakle, sada možete imati bebu poput rumenih obraza! Uz nekoliko zajedničku kuhinju sastojaka, možete napraviti obraz mrlju koja će staviti veliki skup tržište kupljene proizvode na sramotu!

Proizvoda potrebnih:

Pogledajte listu proizvoda koji su potrebni za ovaj DIY:

  • Pola veličine cikle srednje
  • Rose vode
  • Mikser
  • Cjediljka
  • Mali kontejner
  • Vatom

Kako napraviti prirodne Cheek Stain?

Pratite niže navedenih koraka napraviti prirodne obraz mrlja:

load...

Korak 1:

Potrebno nam je sve čisto za ovaj tutorijal-nakon svega ćemo koristiti ovaj proizvod na našem licu! Dakle, operite cikle u običnu vodu. Zatim, oguliti vanjski kožu uz pomoć povrća furnira. Cut male komade i staviti ih u mikser. Sada, vrte mlin dok uočite neke vodenaste tečnost plutaju u mikseru. Sada, možete biti u iskušenju da dodate malo vode kako bi proces brušenja malo lakše. Ali ne biti u iskušenju! Mi ne želimo da se razrijediti živost boja, zar ne? Ako vam je potrebno nešto da bi bilo lakše za mljevenje, koristiti neke ružine vode.

Korak 2:

Sada, kada je od cikle je sve tečnost procediti. Sipajte bistra tečnost, bez bilo kakve kvržice ili komada, u čistu posudu i prenijeti ga odmah u posudu ili velike lopaticom. Zatim stavite posudu iznad vode u većoj posudi. Kao što sam koristio veliku kašiku, ja sam držao kašiku nad posudu tople vode zagrijati sok od cikle. Držite plamen niska i zagrijati ga polako. Koristite malu kašiku da izazove sok dok je u odnosu na peć da pomognu u lako zadebljanje proizvoda. Samo neka od cikle sok zagrijati za dobre 2 do 3 minuta, a zatim je izvadite iz plamena.

load...

Korak 3:

Sada dodajte kašiku ruža vode u sok od cikle. Rose vode pomaže u omekšavanje i hidrataciju kože. Kako ja volim da koristi samo prirodne proizvode, koristio sam domaći ružine vode. To je prilično lako napraviti. Potopiti ruža cvijet u 4 žlice hladne vode preko noći u frižideru na svoju čistu ružine vode.

Korak 4:

Sada, uzmi čistu žlicu i dobro miješati sastojke.

Korak 5:

Zatim prebacite mješavinu u kontejner za skladištenje. Evo, ja sam stari parfem slučaj za čuvanje cikle i ruža cvijet obraz nijansa. Kontejner ili jar mora biti očišćena i dobro dezinficirati da ne bi bilo bakterijskih infekcija. Za čišćenje i dezinfekciju ga koristiti rastvor deterdženta ili sprej neki trljanje alkohol u kontejner da ga efikasno čišćenje.

Zatim napuniti sok i zatvorite posudu, stavite ga u frižider na zgusnuti se. Kao što je to obraz nijansa je potpuno prirodna i bez konzervansa, potrebno je da ga pohraniti u frižider, tako da se duže traje. Ako želite da se obraz nijansu formulu da bude čista onda bih preporučio dodajući malo više ruža vode.

Koristite čistu vatom da uzmu u obraz nijansu za prijavu. Primijeniti ovaj prirodni cikle i ruže vode obraza nijansu ujutro ili navečer da se suptilno ružičasto crvenu nijansu za obraze. Čim se primjenjuje u obraz nijansu, čini se da je nježne ružičaste boje.

Ali, kad se oksidira u oko 5 do 10 minuta, obrazi će se promijeniti u raskošnim crvenkasto roze nijansa, koji će izgledati zapanjujuće na bilo tonus kože! Crvenkasto roze nijansa traje dobrih sat vremena na obrazima i zahtijeva ponovno nanošenje. Probajte ostati siguran i prekrasan!

Kako se držiš obraza tražim sve pocrvene? Dijeliti svoju tajnu sa nama.

load...