Njegu kože

Da li je PediKlear jednokratno rešenje za zaštitu stopala za koju ste čekali? Mi smo pogledali

Da li je PediKlear jednokratno rešenje za zaštitu stopala za koju ste čekali? Mi smo pogledali

Tu je novi proizvod za njegu stopala na tržištu i tvrdi da je bolji od svih ostalih, koji omogućava budem iskren, nije visok bar očistiti. Ali je PediKlear, kao da je i samo ime kaže, da se brine o svojim žuljeva noge i dati vam one super mekana i glatka štikle koje ste željeni? Testirali smo naše jedinice i rezultati su zaista impresivni.

Whats u kutiji?

Počnimo sa sadržajem kutije. Unutra, dobijamo sama PediKlear, glavom zamjena (što je lijep dodir), četkicu za čišćenje - za čišćenje rotirajuće glave, i sigurnosni poklopac će staviti na uređaju kada nije u upotrebi. Osim toga, ambalaža je prilično jednostavan i premium dovoljno. Nije da ćemo se ponovo gledao.

load...

Dizajn

Polaska sa dizajnom, proizvod je prilično jednostavan sa lijepim ergonomski osjećaj u ruci i čvrst izrade. Na dnu, nalazi se skida kapu gdje baterije (2xAA) klizi u, i na poslovnom kraju je rotirajuće glave - PediKlear ga naziva mineralnih podloga Head - koji će se primjenjivati ​​na callouses i grube kože na stopalima. Robusna on-off prekidač zaokružuje paket.

Performanse

Dobivanje na posao, u Pediklear, kad smo umetnuli baterije u našoj jedinici, uključen sa prilično glasno zujanje a. Dobijanje baterije u uređaj nije bilo teško, ali oznake ukazuje na pozitivne i negativne mogao biti veći.

load...

U svakom slučaju, Pediklear u dva različita uvjeta koje smo testirali, prvo sa suhim nogama i na drugom mjestu sa mokrim nogama. Nastup je bio zvjezdani svuda oko nas.

Dry Feet - sa suvim nogama, uređaj uspio da rade svoj put kroz mnoge callouses (nisam znao da ima toliko na na dnu stopala) naše volonterke u samo nekoliko minuta. Riječ upozorenja ovdje, bit će mnogo prašine - to je mrtva, tvrda i gruba koža se podnosi daleko, pa budite sigurni da koristite uređaj gdje možete očistiti. Ili prvo kvasiti noge, što smanjuje prašinu. A obrišite vlažnom ručnik i malo hidratantne kreme i na moje neiskusno oči, bilo je zaista velika razlika.

Wet Feet - test mokre noge zapravo obavlja me na vlastite noge. Natopljene sam noge za 10 minuta u mlakoj vodi, potapšao ih osušite peškirom i koristio PediKlear. Kao što je spomenuto, nije bilo toliko mrtav prašine kože lete - ali nije bilo dovoljno kad sam lagano kucnu uređaja na mom sudoperu. Ja nemam toliko callouses, ali dosta pukotina na petama kao rezultat nošenja samo sandale za mnogo godina. Evo opet, PediKlear bolje rezultate nego što sam stvarno mislio da će, jasno mekši rendering pete, i što je još važnije (na ličnom nivou), mnogo gladak izgled korištenje čak i nakon što je jedan 5 minuta.

Konačni riječima: PediKlear Callous skidanje ne dolazi jeftino, poput nekih drugih učesnika u ovaj prostor. Ali to je zato što nije kao bilo koji drugi učesnika. Osećaj je premija dovoljno, izgrađena je čvrst i otporan na vodu - što je veliki plus za mene osobno.

A učinak je na stvar. U oba slučaja je mokro i suho korištenje, rezultati su bili jasan i neposredan. Blagi tickling osjećaj vrijedi kada vidite grubo, ružne i tvrde kože se podnosi u gostima - ostavljajući vam noge vrstu koju sam osobno ne već duže vremena.

Želimo da dvije AA baterije je potrebno dobili u kutiji, a cijena može biti odbojno za neke, ali osim toga, dva palac gore od nas.

Možete kupiti ovaj izvanredan proizvod sada na Amazonu.

Presuda: Efikasno, odlične performanse. Preporučuje se.

load...