Njegu kože

7 najboljih prirodnih parfema za žene

7 najboljih prirodnih parfema za žene

Od hrane do odjeće, svi mi želimo organske stvari sada, zar ne? Jednostavan i bolji život i koristi sve manje i manje sintetiziran materijala čini se da je cilj, a sada, ovaj cilj je počinio parfema industriji. Sa sve većim zahtjevima za prirodne ili organske parfema, veliki brendovi su došli do nekih od najboljih mirisa svih vremena.

Najbolje prirodne Parfemi za žene

S obzirom na ovdje su 7 najboljih prirodnih parfema za žene da pogledamo!

1. Red Flower Ambrette:

Ambrete je prirodni mošus dobiti iz sjemena. U ovom roll-on ulje, to je pomiješan sa pačuli, crni biber i narandžaste da se stvori zanosne i osvježavajući miris. Da li oblačenje za stranku ili datum, DAB Red Flower Ambrette na ruci sigurno će dodati na svoj senzualni žalbu.

load...

Cijena: $ 48

Kupiti ovdje: http://www.amazon.com/Red-Flower-Ambrette-Roll-Perfume - 0-34 / dp / B00144JWHI

2. Black Rosette:

Black Rosette je jedan od parfema od Strange Invisible Perfumes - liniju mirisa od čistog, organski parfem ulja. Sve prirodne mirise je teško da se odupru, zahvaljujući prekrasna miris, ali Crna Rosette ima nešto ekstra. To je suptilan sa zavodljivim naznake ruže, metvice, crni čaj i kože.

load...

Kupiti ovdje: http://www.fragrantica.com/perfume/Strange-Invisible-Perfumes/Black-Rosette - 10940.html

3. Rich Hippie Eau Deparfum:

Ovaj asortiman parfema, stvorena od organski uzgojene sastojke, naravno imaju neobične nazive i priliči liniju parfema. Ali, bez obzira da li su nosili Kalachakra ili Hoochie Coochie, tvoj parfem će ispričati priču. Parfemi obuhvataju širok spektar mirisa iz tropskih ili zemljani, prozračan u meditativno.

Cijena: $ 55

Kupiti ovdje: http://www.aniseapothecary.com/#!product/prd2 - 2158630195 / proljeće-organske-eau-de-Parfum-roll-on

4. Aura-Soma Pegasus:

Aura-Soma Pegasus sastoji se od niza organskih ulja napravljena od eteričnih ulja. Ova ulja se izdvajaju iz biljaka, a alkohol se koriste u ovim parfema je fermentirani od čisto organskih zrna. Oni se sastoje od jake mirisnih sastojaka poput kedra, vanilije, bergamota i šafran.

Cijena: $ 144

Kupiti ovdje: http://iamnaturalstore.com.au/PARFUM - 56brNutmeg-Violet-Ylang-Jasmine-Powder-Notes-sandalovine-Amber-MuskbrAURA-SOMA-PEGASUS_p_1204.html

5. Florascent Ylang:

Prirodne arome ylang-ylanga cvijeće je oličena u ovom organske parfema. Osim ove egzotične cvijet, tuberoza i cvijeta naranče su također dodao da miris parfema.

Cijena: $ 96

Kupiti ovdje: http://www.ebay.com/itm/Florascent-Natural-Perfume-Ylang-Aqua-Floralis - 60ml-Free-UK-Shipping- - 151627896303 pt = LH_DefaultDomain_3 & hash = item234dba15ef?

6. Indah Dewi Perfume Balm:

Iako ovo nije nužno parfem u obliku spreja, i dalje ima impresivnu miris. Napravljena je od čistih eteričnih ulja jasmina, vetivera, ylang-ylanga, neroli i pačuli. Telo balzama je napravljen od mješavine kokosovog ulja, kakao maslac, i pčelinji vosak.

Cijena: $ 24

Kupiti ovdje: http://indah.com.au/products/perfume-balm-dewi

7. Barcelona By La Bella Figura:

Barcelona je puna ulje za njegu kože koji vašu kožu hidratizirana i podatnom. Ona ima suptilan tonove konjaka, jasmina, i sicilijanskog limuna. Napravljena je čisto od mediteranskih biljnih sastojaka.

Cijena: $ 90

Kupiti ovdje: http://www.labellafigurabeauty.com/collections/perfumes/products/barcelona-perfume-oil

Osim toga, možete čak napraviti svoj vlastiti, prilagođene prirodni parfem. Želim znati kako da prirodne parfeme kod kuće? Sve što je potrebno je skup eteričnih ulja želite. Miješati ulja skladno (bez sukobljenih mirise), i kombinirati s jojobe ili kokosovim uljem (ili željeni baznog ulja). Tako je, tako jednostavno, možete kreirati svoj potpis mirisa.

Javite nam kako vam se sviđa ovaj post. Komentar u okvir ispod!

load...