Njegu kože

5 azijske ljepote tajne koje vas inspiriraju

5 azijske ljepote tajne koje vas inspiriraju

Azijati su uvijek bili zavide svoje prekrasne kože. Azijski kože posebno korejski, kineski, japanski i Indijanci je bio inspiracija za mnoge u svijetu kozmetičkih proizvoda. Kada je BB kreme pojaviti na tržištu mnoge žene zahvalio Koreja za davanje tako divna multifunkcijskih proizvoda.

Asia je bio izvor za mnoge ljepote rituala. Ovdje govorimo o nekim od ovih Asian Beauty tajne koje vam mogu pomoći da postignete prekrasne kože imaju.

Asian Beauty Secrets

1. Slap Slap Slap:

Zvuči čudno, ali ovo šamaranje je uobičajeno u Koreji. Korejski žene zaista pratiti ovaj ritual s pažnjom. Oni vjeruju da to stimulira protok krvi i povećava nivo energije u koži. Čak i danas prate istu stvar i smatraju da je to najbolji način da se krema i losiona u kožu.

load...

2. Poljski Up:

Poliranje vaša koža može biti nešto što možda nikada neće učiniti, ali Azijatkinje sigurno vole poliranje kože. Oni vrednuju više nego njihove CTM ritual. Dok CTM je popularna u zapadnim zemljama, azijske žene obično upuštati u poliranje rituala.

3. Tretmani lica:

Iako su mnogi od vas nije briga da imaju lica učinio svaki mjesec, azijske žene zaista poštuju lica. Oni često imaju svoje lice učinio. I oni provode dosta dobar iznos novca na njihove spa putovanja.

Neki Asian Beauty Savjeti i trikovi iz Indije:

Drevne civilizacije Indije razvio vlastitu ljepotu trikove i savjete. Korištenje prirodnih agenata kao što su mlijeko, med, jaja, voće, zemlja Fullers ', šafran, malajski, kurkuma i ruže vode je praćena kroz vekove. Upotreba kane i boje za kosu je postao toliko popularan u cijelom svijetu.

load...

4. Besan-sirovog mlijeka-Kurkuma = Prekrasna piling i lice paket:

Kada imate jednostavan kuhinju recepte pri ruci zašto pokušati one jake hemikalije na raspolaganju? Drevni domaće lice paket od besan, sirovo mlijeko i kurkuma je čak i sada siguran pobjednik za svaku ženu. Komplet posvjetljuje kožu, djeluje kao piling i daje licu sjaj osjećati.

5. Beautiful Kohl Lined Oči:

Kohl ili Kajal je deo eventualno svake ženske vanity.The Kajal je prethodno pripremljen u domovima koristeći mnoge primitivne tehnike, ali to je sada dostupan u raznim oblicima i formulama. Kohl postrojili oči definišu oblik oka i dati dobar učinak na lice.

Bonus Asian Beauty Secrets

Fitness i dijeta:

Fitness igra važnu ulogu u dobrobiti tijela tako da svi Azijati imaju ugljenih hidrata bogata ishrana riže i wheat.They imaju ribe i povrća zajedno sa mesom. Mix proteina, ugljikohidrata i masti pomažu organizmu da funkcioniše kako treba i da li je koža ostaje prekrasan godinama.

Zaštita od sunca: Jedan od važnih ljepote tajne štiti kožu od sunčevih zračenja. Azijatkinje nanesite kremu za sunčanje temelj i to je imperativ u svakodnevnom režimu.

Ostane hidratizirana cijeli dan: Azijski ljepote ostati hidrirani tijekom cijelog dana. Oni koriste svjetlo magla sprejeve lica nad svojim licem da zadrže temelj svježe.

To su prekrasne azijske ljepote tipova. Molimo vas da posjećivanja za više takvih članaka. Nemojte zaboraviti da nas ostavite komentar.

load...