Njegu kože

3 vrste elektronskih lica i njihove prednosti

3 vrste elektronskih lica i njihove prednosti

"Lepota je osmeh istine kada je gledaš svoje lice u savršenom ogledalu." - Rabindranath Tagore U Nobe laureat je predstavila pojednostavljeno način vrednovanja ljepote u ovaj citat. Ali, avaj, ne postoje savršeni ogledala u našim životima. U našem nesavršenom svetu, moramo probuditi mnoge nepravilnosti i bora svaki dan. Svet postaje mlađi, sa 40-ih godina bio je novi 30-ih i tako dalje. Postoji mnogo naglasak na tražim mlade i današnja žena ne ostavlja kamen na kamenu da se postigne taj mladalački i jarke izgled. Najnovije buzz u ljepoti krugovima je elektronski lica. Svjesni smo dobi stari način dobivanja lica-odlazak u salon i omogućavanje stručnjak da učine lica. Različite vrste tretmani za lice, kao što su zlato, i biljni tvrde da čine kožu glatkom i daju mladalački sjaj. Elektronski lica tvrde da učine sve ove, i još mnogo toga!

Ono što je električni lica:

Dizajniran za današnju ljepotu svestan žena, Električni lica ponude bezbolan i neinvazivna anti age tretmani. To pomaže da se zategnuti i izglađuju kožu. Ura! Nema potrebe za botox! Električni lica sastoji se od donošenja niske električne struje kroz kožu pomladiti vašu kožu. To pomaže da se ton i podignite opuštene kože oko lica.

Vrsta električnih tretman:

Postoje 3 vrste električnih tretmana, odnosno mikro struja, Galvanska i faradske. Hajde da pogledamo različite vrste električnih tretmane lica detaljnije:

load...

1. Mikro Struja:

Ovo je kao face lifting bez operacije! Mikro struja pomaže da se oblikuju prema lice i uklanja bilo opuštene. To je privremeno, kao što su Botox ali bez kemijskih nuspojava. Ovo stimulativnih tretmana koncentrira na zarastanje i regeneraciju mišića. Možete se odlučiti za tretmane širi preko toku mjesec dana koliko ih je potrebno kumulativno tretmana za ovu simulaciju. Ovo je siguran i koristi se sportisti širom sveta da zaraste rupture ili povređenih ligamenata i mišića.

2. Galvanska tretman:

Ovaj tretman je efikasna ako želite ujednačen ten jer briše nepravilnosti i ispravlja neujednačen ton kože prilikom uklanjanja nečistoće iz kože. Evo prvi korak tretmana uključuje negativno punjenje galvanske instrument i primjenom negativno nabijenih gel. Negativni naknade prisiliti prljavštinu i druge nečistoće na površinu kože. Oni su zatim uklonjene. Zatim, pozitivno nabijene instrument se koristi uz pozitivno nabijene gel. Ovo uklanja preostale nečistoće i ostavlja kožu svježe i glowing.This gel i uslove i vlaži kožu, ostavljajući je mekom i podatnom.

3. Faradske tretman:

Ovaj tretman je koristan za toniranje mišića lica pomoću impulsa ugovora mišiće. Ona uklanja opuštene i daje mladalački sjaj kože. Tu je i povećan protok krvi u koži, što pomlađuje kožu.

load...

Pros Of Electric lica:

Svaki novčić ima dvije strane, tako se elektronski lice! Ovdje su prednosti električnog lica:

  • Pomlađuje kožu.
  • Ima protiv starenja efekte i sprečava vrane noge, bore i nepravilnosti.
  • Tonovi mišića lica.
  • Pruža blistav sjaj.

Cons Of Electric lica:

Tretman je neinvazivna, ali ima svoj set neželjenih efekata koje je potrebno da se proceni prije upuštanja u liječenju. Neki od mane ovog lica su:

  • Ova lica koristi električne struje, što može oštetiti živce u slučaju da na licu nije ispravno upravlja. Uvijek se odlučite za profesionalni podešavanje za obavljanje tretmani za lice.
  • Ako imate osjetljivu kožu, može doći do peckanje, crvenilo, pa čak i zamrljane kože. Ovi efekti su uglavnom privremeni i treba očistiti za jedan dan. Obratite se svom dermatologa ako te i dalje postoje.

Pa, šta čekaš? Procijeniti prednosti i mane i odabrati tretman koji najbolje radi za vas. Preskoči Botox i kosooke i Tucks. Odlučite se za neinvazivni tretman kao električni lica umjesto. Ali se sjećam da se konsultuje profesionalac prije nego se odlučite za ovaj tretman! Da li ste čuli, ili pokušao elektronskim lica? Kakvo je vaše iskustvo? Podijeliti s nama u komentarima.

load...