Njegu kože

3 efektivna domaća lična pakovanja za čistu kožu

3 efektivna domaća lična pakovanja za čistu kožu

Imati jasan i lijepa koža je san svake žene, ali sa današnjim zauzet rasporedi, zagađene životne sredine i oštre sunčeve zrake postaje vrlo teško održavati zdrav i jasan kože. Bubuljice, fleke, mrlje, štavljenje i drugi faktori nas zaustaviti od toga da to jasno Flawless Skin smo oduvijek raduje. Uz rast za njegu kože industriji ovaj problem može biti zbrinuti, ali postoje i mnoge druge lako načina da se postigne jasan i sjajne kože previše. Ovdje su neke domaće lice paketi za jasne i sjajne kože koje mogu biti lako dobiti Flawless Skin na prirodan način.

3 paketi Face Clear kože lica

1. Neem, gram brašna i skuta lice paket:

Stvari koje će vam:

 • Neki neem lišće / nim prah
 • 1 žlica grama brašna
 • 1 kašičica curd

Metoda:

1. Stavite skuta u posudu. 2. Zatim dodajte gram brašna i napraviti pastu 3. Uzmi malo pirea nim listovima / nim prah, i da mješavina sva tri sastojaka. 4. Koristite ovu mješavinu na čisto lice za 10 - 15 minuta (do suho) i isperite hladnom vodom.

load...

Jogurt čuva kožu mekom i vlaži ga i neem ostavlja pomoć u pružanju sjajne kože. Neem koristi u lice pakuje da djeluje kao antiseptik kao dobro. Ona također pomaže umiriti erupcija i svodi ili akni, ako ih ima. To je super prirodno sredstvo, a poznato je da pruži jasne kože od dugo vremena u prošlosti.

2. Almond meda i šafran lice paket:

Stvari koje će vam:

 • 4 - 5 badema natopljenom vodom / mlijeko preko noći
 • 1 kašičica meda
 • Neki pramenovi šafrana natopljen 2 kašike toplog mlijeka
 • 1 kašičica limunovog soka.

 [Pročitajte: Badem za lice]

load...

Metoda:

1. Uzmite natopljene badema i samljeti ih u pastu. 2. Dodajte šafran ubrizgan mlijeko na ovu pastu i dodati med i sok od limuna. 3. Napravite glatku masu i nanesite na kožu ravnomjerno, držite ga na za za 10 - 15 minuta. 4. Kada se osuši, isperite s blazinice natopljene u mlijeku ili hladne vode. Ovaj paket daje sjajne efekt. The Saffron pomaže da se razvedri tonus kože i smanjuje pojavu mjesta, meda zateže kožu; badema uz limun uklanja mrtve kože i to čini kožu čistom i užaren.

3. Banana i jogurt lice paket:

Stvari koje će vam:

 • 1 zrela banana-oguljene i pire
 • Jogurt 1 žlica
 • Meda 1 kašičica
 • Sok od limuna 1 kašičica

Metoda:

1. U zdjelu dodajte pire od banane i jogurt. 2. Kasnije dodati med i sok od limuna i miješati sve u glatku masu. 3. Koristite ovo lice paket na lice i vrat i ostavite ga na do svoje suhe i isperite. 4. Limun je prirodni izbjeljivanje i pomoći će vam dati sjajne jasan kože. Banana je odlična za sjajne kože previše. 5. Kožu banana je odlična za izbjeljivanje zubi previše. 6. Curd je hidratantnu agent kao i

Postavlja se pitanje kako da se jasno kože lica više prirodno ne izgleda zastrašujuće to? Zašto zavise pakirani stvari kada možete dobiti bolje rezultate od vaše kuhinje. Nemojte probati ove i javite nam što jedan radi za vas!

load...