Njegu kože

13 jednostavnih saveta za savršene noge

13 jednostavnih saveta za savršene noge

Samo briga o licu i rukama nije dovoljno. Često zaboravljamo naše noge. Noge nose ste tokom dana i tako, trebaju dodatnu njegu. Također, ovih dana vrlo je važno da zadržite svoje noge kako bi ih tražim prekrasnim uvijek. Međutim, održavanje prekrasne noge je lakše nego da se savršeno noge. Dakle, da se koncentrišemo o tome kako da ih na prvom mjestu.

Kako budu savršene noge?

1. Nemojte se Hurt Molimo:

Prije svega, morate biti oprezni i ne treba da nastrada. Ne želiš rezova i ožiljaka na licu. Isto tako, potrebno je da bi se osiguralo da vaše noge previše ih ne dobijem. Kada si povredio nogu, su na kraju formiraju ožiljke i maraka. Ako ih već imate, pokušajte izliječiti tih postojećih ožiljaka. Koristite dobar anti-oznake krema za rješavanje problema.

2. Cure Skin pitanja:

Ako imaju problema sa bubuljicama / akne, vene, fleke i sl, onda obratite se dobro dermatologa i da ovi problemi osušeni.

3. Dark koljena i Debeli mrtve ćelije:

Ako imate tamne koljena, pokušajte da ih razvedri. Mnoge žene imaju mnogo mrtvih akumulacije kože oko područja njihovih članaka. Razni kući sredstva su im dostupni razvedri. Pokušajte da koristite limun i med mješavina za tu svrhu.

load...

4. Jedite na vrijeme:

Ne preskačite hrane. Započnite dan sa zdravim doručkom. Imaju male obroke između. Ručak i večera na vrijeme. Također, piti puno vode. To će također hidriraju vašu kožu i držite ga sjajni.

5. Vježba:

Da noga treninga da se osloboditi od masnoća prvi. Vježba vam pomaže da čvrsto, stasit i zategnuta noge. Možete ići za trčanje, hodanje, vožnju biciklom, skakanje kao što su skakanje užeta ili trampolina, plivanje, penjanje uz stepenice, aerobik, čučnjevi, Iskorak, težina obuka itd

6. Štavljenje:

U Indiji, obično sunčanje lako. Dakle, uvijek je potreban dobar zaštitu od sunca za noge i vidimo da ne sunčate mnogo. Oni koji su fer možda želite koristiti umjetni Tanner-. Međutim, treba biti oprezan. Odabrati pravi proizvod i naučiti kako to učiniti pravilno.

load...

7. Depilacija:

Postoje razne metode uklanjanja dlačica. Odaberite onaj koji vam odgovara i jednostavan za rad. Neki odabrati brijanje dok neki biraju depilaciju. Budite oprezni dok brijanje. Odabrati kvalitetan brijač. Skupo britve su uvijek bolja opcija.

8. Piling:

Uvijek koristite dobar piling za piling mrtve stanice kože na površini kože. Uvijek prioritet ribanje prije uklanjanja brijanje ili kose. Ribanje je imperativ barem tri puta tjedno.

9. Vlaže:

Ovo je opet vrlo važan, ali, nažalost, mnogi od nas ne prate ovo. Da riješi suha, svrbi i peruta koža, neophodno je da se vlaže noge dnevno.

10. Pedikir:

Posjetite dobar salon za pedikuru s vremena na vrijeme. Pokušajte posjeti jednom mjesečno. Također se možete to učiniti sami uz nekoliko dobrih proizvoda u zemlji. Jednom nedeljno najmanje, dati im osnovne poslastica ih potapanjem u mlaku vodu. Piling mrtve stanice kože od stopala preko ribanje i na kraju ih vlaže.

11. Leg Šminka:

Razni proizvodi su dostupni za nogu šminku. Oni pokrivaju modrice i mane na noge. Ovi se ne preporučuju za svakodnevnu upotrebu. Možete ih koristiti samo u posebnim prilikama.

12. Dressing:

Uvijek nose haljine koje se vijoriti noge. Nemojte nositi haljine koje ne odgovaraju.

13. Održavanje:

To je važno, zar ne? Ako već imate lepu kožu, a onda zategnuti noge. Održavanje je ono što zanemariti mnogo Indian žena. Održavati kožu vaših nogu i mišiće nogu prateći gore navedenih koraka.

Ovi su koraci koje morate napraviti da bi se savršeno noge. Ukratko, dobiti jasan, čist i zdravu kožu. Dobiti zategnut noge i završili ste.

load...