Njegu kože

11 efektnih šminki, lepote i fitness tajni Od Sunny Leonea

11 efektnih šminki, lepote i fitness tajni Od Sunny Leonea

"A ljepota je žena uočite; šarmer je onaj koji te primeti. "- Adlai E Stevenson

Citat nekadašnje američke političara se odnosi na današnje ošamućivač i bomba, Sunny Leone. Sa svojim svježim ljepote i zaobljeno tijelo, Sunny je uspio osvojiti srca milijardi ljudi širom svijeta.

Ona je zavidio joj zategnut stas i dobar ten, što je ona u stanju da održi čak i nakon vodi užurbanog načina života. Često putuje od Indije do SAD-a. Sama Sunny Leone slavno citirao, "Ne postoje savršeni tijela, postoje samo fit tijela."

load...

Sunny Leone Fitness tajne:

Pustite nas da pogledamo nekoliko savjeta koji Sunny Leone je dijeli s njom bezbroj fanova. Zašto ne probati i uključiti ih u naš način života!

1. Sa svojim zategnut tijelo, to je samo da nagađamo da je ona predlaže svima da posjete teretanu. Da bi sebe u formi, ona posjećuje teretanu barem 2 do 3 puta tjedno

2. Putujući, ona preferira vježbanje joge i pilatesa.

3. Ona ima sreće da ima svoj lični na poziv teretanu buddy-njen suprug. On je njen menadžer previše, i uvek je tu da je motivirati čak i kada ona želi da preskočite teretanu.

load...

4. Ona odluči za kardio i obavlja rutinski, uključujući čučnjeve i Iskorak za one zategnut gluteuse i bedra.

Nutrition Savjeti:

Osim vježbe, njena ljepota tajna leži na vrstu ishrane ona dobija iz ishrane. Pogledajmo:

5. Ona je kafa ljubitelj i uzima je kafu crnoj ili ne krema masti, što ona dobiva od nje shopping putovanja u inozemstvo. U stvari, njen zamrzivač je potpuno opremljena sa ovim antioksidans i diuretik pasulj. Kafa je već dugo hvalila da ima antioksidativna svojstva, te je savršen pre i posle treninga piće.

6. Ona odluči za puno voća i povrća. Salate su njena prednost užinu. Sadržaja vlakana i vode u salatu ispunjava stomaku. Ona izbjegava teške zavoje, kao što su ranč i Mayo, i odluči za svjetlost vinaigrettes umjesto.

7. Ona vjeruje u grickanje između obroka na zdravim 100 kalorija grickalice da izbegne bezumne ispašu.

8. Ona je vjernik u "8 čaša vode dnevno mantra" i često nosi bocu vode tamaniti gore.

9. Ona pokušava da jede zdravo, uključujući povrće i mlijeko u njoj svaki dan dijete.

Lifestyle Savjeti:

Sunčano je sasvim poduzetnik sa svoje carstvo u SAD-u. Ona je čak okušao u pravcu. Ona ima mnogo ulaganja i zapravo primjer ljepote sa mozgom. Evo nekoliko savjeta koji Sunčano je za svoje fanove uslovom da im pomogne da postanu uspješne i sretan u svom životu.

1. Samopouzdanje:

Sunny ima kontroverzni pozadini. Ipak, ona nikada nije bila sramota činjenice. Ona je vrlo ponosna na svoju prošlost i kaže da je naučila mnoge stvari od njega. Njena poruka je jasna - "ponosni na svoj rad." Povjerenje čini čuda i povećava svoj moral. Ako ste uvjereni, da ćete biti u stanju da prevaziđe bilo samo-ograničenja. I zapravo ćete postići mnogo više nego što ste ikada pomislili. Ona kaže: "Neka vaše povjerenje sjaje svijetle u svoj stav i svoj govor tijela."

2. Pozitivan stav:

Ona je zadržao pozitivan stav u cijeloj njen boravak u filmskoj industriji Hindi. Zajedno sa njom strpljenje, to joj je omogućilo da postane jedan od najpopularnijih starleta u B mjesto danas. Ona je napravila uspješan ime za sebe. Svi možemo naučiti lekciju da sve bude poteškoća, može se rukovati s pozitivan duh, samopouzdanje i stav pacijenta.

Nadam se da ovi savjeti će vam pomoći da napravite pozitivne promjene za bolji život. Ostavite nam svoje mišljenje u komentarima.

load...