Njegu kože

10 Trudnice koje su živele svet sa svojom lepotom

10 Trudnice koje su živele svet sa svojom lepotom

Biti trudna je najveća radost za svaku ženu. Ne moraš biti osoba da iskuse zadovoljstvo trudnoće blaženstva, ali da, biti u centru pažnje ne da ti je mnogo pažnje i dobre želje sa svojim fanovima širom svijeta.

Prekrasna Trudna Trach

Ovdje je lista top 10 trudna slavne slike koji je zadivio svijet svojom ljepotom.

1. Kapoor Khan:

Kada Kapoor Khan je izašao u stilu tokom trudnoće, ona je mnoge glave okrenuti. Ona je zadivio svijet sa porodiljskog modnim dok flaunting bebu bump sa Pizzazz. Trudnoće joj nije odvratiti od toga da je SHOWSTOPPER za Sabyasachi Mukherjee šou. Niti je zaustaviti odobravaju proizvode samo zato što joj je beba bump bila vidljiva. Ona je sve to učinio sa stilom i uzeo materinstva mode nekoliko ureza gore. Ova glamurozna mama postaviti novi standard za sve mame-to-biti.

load...

2. Aishwarya Rai:

Sljedeća se, nije niko drugi nego najljepših žena koja je slučajno indijska, Aishwarya Rai Bachchan. Dosta spekulacija lepršala oko trudnoće, od nje opcija da ide u Bangkok za tretman imaju blizance. Trudna Aishwarya izgledao izuzetno užaren, pa čak i ljepše sportskih njoj Lovely Baby Bump i urrgghh, težine.

3. Lara Dutta Bhupathi:

Još jedan indijski ljepotu sa Miss Universe Crown joj pohvale, Lara Dutta Bhupathi uspio da izgledaju prekrasno sportske bebu naletim kad god se pojavila u javnosti. U stvari, ona je uspjela da se oslobodi one trudnoće kilograma u nema vremena.

load...

4. Jennifer Lopez:

Jennifer Lopez, šta da kažem o ovom glamuroznom pjevač, glumac i divan majka? Ona je seksi izgleda oličena, trudna ili na neki drugi način. Ona čini da beba naletim izgledaju ultra glam s pravom kakvu garderobu poboljšanje krive.

5. Konkona Sen Sharma:

Konkona Sen Sharma Shourie, vrlo talentirani bengalski lass je izgledala prilično trudnica bez problema. Mnogi od nas mogao odnositi na nju sa minimalnom šminkom i ne tako dobro urađeno kosu. Ona pokazuje ono što je potrebno da je trudna; barem to je ono što slika pokazuje.

6. Padma Lakshmi:

Ovaj Top Chef sudija uspio da izgleda izuzetno zgodna i tako moderan na 6 mjeseci trudna. Ne mnoge poznate ličnosti mogu biti trudna i izgledati. Potrebno je mnogo truda da se udruži s desne kostim sa šminkom i kosom za taj javni nastup traje.

7. Karishma Kapoor:

Njen besprijekornu osmeh radi trik. Jednostavan outfit čak i bez šminke i mogu učiniti ova dama izgledaju super hot trudnica svih vremena. Ovo je kako bi u normalnim trudnica dotjerati, jednostavnost i minimalizam u svom najboljem izdanju.

8. Sarah Michelle Gellar:

A sama beautiful lady, ona uspeva da prikrije svoju bebu bump upravo savršeno. Ne mnogi od nas bi želeo da se vijoriti sudaranja bebu, a to je kako se to radi.

9. Amrita Arora:

Poznati sestra Malaika Arora Khan, kao i njena sestra, ona sigurno zna kako da izgledaju moderno. Njene sjajne kože i divna beba Bump pokazao koliko sretna ona je proći kroz ovu lijepu faza u životu žene.

10. Angelina Jolie:

To nije samo usne koji čini naslovima, ali njena beba bump previše. Iz večernju haljinu da jednostavno traperice i t-kratka, ona sigurno zna kako izgledaju udobno tokom trudnoće.

Kao navijač, možemo uzeti mnogo znakova od naših omiljenih poznatih ličnosti kako da izgledaju glamurozno čak i dok stavljamo sa grčevima, mučninom i raspoloženja.

load...