Njegu kože

10 savjeta za pretraživanje 5 godina mlađeg

10 savjeta za pretraživanje 5 godina mlađeg

Svako želi da izgleda mlađe od svoje stvarne dobi trudi da ga održava. Kao što smo starimo sa vremenom, bore, fine linije, tamne mrlje itd početi pojavljivati ​​na koži. To nije moguće za nas da se vratimo u vrijeme, ali je moguće napraviti koža izgleda mlađe na odgovarajući način i ispravne tehnike šminke. Postoji nekoliko tehnika pomoću koje možemo pogledati 5 godina mlađe nego što zapravo su uz neka ograničenja. To bi trebalo da bude preterano drugi to može učiniti da izgledate čudno. Dakle, ispod su nekoliko redovnu njegu kože rutinu ideje i nekoliko makeup savjete da izgleda mlado. Najvažnije je da se redovno praktikuju za najbolje rezultate.

Saveti Da biste izgledali mlađe Naravno

1. Ljuštiti:

Vaš prvi korak ka mlađi izgled kože je da se ljuštiti. Uklonite sve mrtve stanice akumulirane na licu i smanjiti sunce štete. A piling lica sa alfa-hidroksilne je najbolje učiniti da izgledate svježe.

2. Face Lift Maska:

A face lifting masku ili masku za lice posebno izrađen kako bi se smanjila svoj bore na licu može Vam puno pomoći u potrazi mlađi. Ako se primjeni šminke nakon lice paket, onda je preporučljivo da koristite ovu masku za lice nekoliko sati prije.

load...

3. Vlaže:

Ne zaboravi vlaži kožu svakodnevno. Kao što raste stariji, vaša koža nedostaje polako potrebna ulja. Dakle, vrlo je važno da redovno vlaže kožu.

4. Izbjegavajte sunce:

Ne dozvolite da sunčevi zraci dodirivati ​​vašu kožu što je više moguće. Uvijek nosite zaštitu od sunca ili kremu za sunčanje, kad god odeš na otvorenom između 10:00-04:00. Ponovo prijaviti kreme za sunčanje losion svaka četiri sata.

5. Temelj:

Kapisle gladak podloga za šminku i transformirati vaš površini kože. Plus oni također pomažu šminke dugo trajati. Podloge koje sadrže reflektiraju svjetlost svojstva prenose više uljepšavanja koristi. Oni vaša koža izgledati blistava i sjajna.

load...

6. Korektor:

Izaberite dobar korektor koji odgovara vašem tonu kože da pokrije te tamne krugove, tamna područja u blizini usta, a druga tamna područja ako imate bilo kakvih. Podočnjaka treba pokriti drugo što će izgledati dosadno.

7. Liquid temelj sa antioksidansima:

Kao što smo ostariti, ulje u našoj koži polako smanjuje. Tako da je upotreba puder može učiniti da koža izgleda više dobi, dok je tekuća podloga čini da izgledaju mlađe. Preporučuje se da se na tekuća podloga koja sadrži antioksidanse koji štiti kožu od sunčevih zraka i oštećenja zagađenja i slobodnih radikala.

8. Highlighters:

Highlighter posvjetljuje do obraza i očiju posebno krem ​​highlighter. Ići na kremu marker sa zlatnim tonovima, on osvjetljuje svoj obraze i oči. Također možete koristiti da podigne oči primjenom svijetla sjena na čelo kosti.

9. Blush:

A starimo naša koža gubi punoću i lice postaje ugaoni i šuplje. Ako želite da se vratite svojim prethodnim ružičasta izgled, ući u roze rumenilo. Pokušajte izbjeći trkač prugama i tamne boje rumenila što je više moguće. Krema rumenilo mogu vam dati više prirodnih i mlađi izgled kože.

10. Eye Liners:

Flaunt oči odabirom dobre boje liner. Nanesite plava olovka za oči samo ispod donje obloge vode ili ispod donje trepavice. To će učiniti vaše oči izgledaju šire i mlađe. Završite izgled sa pravom sjenilom i maskara.

Da ova jednostavna rješenja su svi savjeti za mlađe lice! Javite nam kako su radili za vas!

load...