Njegu kože

10 efektnih šminki, lepote i fitness tajni princeze Letizije

10 efektnih šminki, lepote i fitness tajni princeze Letizije

Princeza Letizia, španski ljepote, oslikava šarm holivudske dive i vjerojatno ostavlja ih iza. Za razliku od mnogih drugih kraljevskih ljepote (zarobljen u palači haljine i kraljevske tijara), ona donosi savršene moderne avatar.

Hajde da pogledamo na 10 efektivno šminku, beauty i fitness tajne princeze Letizia:

Beauty Secrets:

Ako bismo mogli trajati samo list od princeze Letizia ljepote knjige, možete izgledati naše najbolje. Da ti pomogne oglas da zadovolji sve kraljevske čuvara tamo, sastavili smo ovu listu princeze 'ljepote tajna. Provjerite ih!

load...

1. Zlatnim kose:

Oh, da, ovaj drski i zavodljiv žena je zapravo kraljevski! Zbunjeni ili oduševio? Za razliku od mnogih drugih kraljevske porodice, voli držeći se u ovom stoljeću. Ovo Španjolska princeza Letizia zaslepljuje svetu sa sofisticiranim izgledom svoje duge crnka kosu. Ona se uglavnom vide sa strejt otvorena kose, ali voli da ih zadrži kovrdžave u nekom večernjim događajima previše. Variety, kako kažu, je začin života i princeza Letizia sigurno zna to!

2. Crno-bijela:

Iako je ovo prekrasnu princezu (sada 41 i majka 2) izgleda zapanjujuće u jarke boje, crna i bijela su njen potpis boje. Njena garderoba otkriva svoje odanosti prema ove dvije boje. Ona ispunjava život u bijeloj boji, dok je ona ispunjava svijet sa svojim magičnim iskre u crnoj boji. Ovaj španski kraljica je izgledalo kao modna diva na dan svog vjenčanja. Manuel Pertgaz, poznati modni dizajner, je dizajnirao razne haljine za princeze Letizia, uključujući i njenog vjenčanicu.

Baš kao i mi obični smrtnici, princeza previše voli brendova. Venčanicu napravila senzaciju i da je high-end mode. Bilo je tkani od svile, imale visoke kragne, i bio je napravljen od čipke. Ona se obično primećen dužine koljena crnoj ili bijeloj boji Bodycon haljine. Na nedavnom događaju u kraljevskoj palači u Madridu, ona se savršeno u elegantnoj crnoj boji čipke haljina.

load...

3. Cipele Everywhere:

Princeza Letizia Španije je poznat kao jedan od najmodernijih kraljevske glave modernog doba. Njena ljubav za petama (pumpe, balerine i štikle) nije nepoznata u svijetu. Ona drži je jednostavno. A haljini (BODYCON kao i haljine) je uparen sa jednostavan i običan štikle. S druge strane, običan haljina je uparen sa šljokicama i pjenušava štikle. Princeza Letizia ima svoj stil zaštitni znak da je bijes među španski žena.

4. Stil je sve o preuzimanju rizika:

Najveća snaga princeza Letizia kao modna ikona leži u činjenici da je se ne boji da eksperimentiše sa svojim izgledom. Ona je iznenadio svijet se pojavljuje u rumenilo duge haljine (jedan od svojih omiljenih dizajnera, Felipe Varela) u 2017. Godini na visokog profila vjenčanja. Ona je jedna od onih kraljevskih Fashionista a koji drže medije i ljudi zauzeti sa svojim najnovijim modnim trendovima i lukava garderobu.

Makeup Secrets:

Da, ona je moderna žena koja je pametna, seksi, elegantan i kraljevski. Ona zna kako da joj već voćnih i blistav sjaj kože čak i više. Da li je neko vam reći da je ona 41? Zar ne izgleda kao da je vjerojatno zaustavila starenje prije 20 godina? Njena koža je prirodno lijepa i drži ga tražim čak i mlađi s njom šminka trikove.

Princeza Letizia je redovni spa goer. Redovni tretmani za lice, toniranje i de-stres vježbe je zaslužio ovu ženu tijelo zlata. Ona blista svoj put kroz javne i lako se uočava za svoj izgled, stil, pa čak i miris.

Evo nekoliko šminku tajne:

  1. Ona se obično koristi zeleni eyeliner (ili smeđe ponekad) da se poveća sjaj njenih pjenušava zelene oči. Ona nikada nije pretjeran i njen make-up nikada lomi.
  1. Uvijek ćete naći nagovještaj vrlo lagana korala roza (ili breskve) boja punjenje obraze. Izgleda vrlo prirodno i udaraca su uvijek savršeni.
  1. Dodir blage roze karmin (ili možda Mauve ponekad) čini usne izgledaju razglednica savršeno. Iako, ovaj kraljevski dama voli da ga zadrži glasno na formalnim sastancima.

Fitness tajne:

  1. Da li smatrate da je majka dvoje djece i dalje može rock u savršenom tijelu? Pa, morat ćete, nakon gledajući princeza Letizia! Ona pokazuje savršeno tijelo koje može obuhvatiti svaki outfit. Čini se da je njena ljubav prema raznim sportovima koji čuva svoje tijelo u formi.
  1. Ona se obično vidi pokušava rukama u tenisu, skijanje i jedrenje. Ova prekrasna žena drži avanturistički Outlook prema životu i definitivno nije plastična žena.
  1. Princeza Letizia je ikona stila u svakom smislu te riječi. Ali svoju garderobu, šminku i frizuru sami po sebi ne da joj se dive! Ona je pametna i nezavisna žena i koja dodaje da joj ljepotu.

Jeste li uživati ​​ovaj članak? Dijeliti vaš feedback s nama u komentarima ispod teksta.

load...