Ljepota

Želite da kopirate svaki inč od TIFF izgledu Olivije Wilde

Želite da kopirate svaki inč od TIFF izgledu Olivije Wilde

Olivia Wilde tražim Smokin 'vruće u zadnje vrijeme ili šta? Nakon što je vidio ono što joj je šminker Melanie Inglessis učinio u Londonu, znao sam da ćemo biti u za dobre stvari u Torontu premijeru Rush, koji se dogodio sinoć.

load...

Takođe? Otkad sam napisao da je post, bio sam Twitter- i Instagram-uhođenje Melanie, koja je službeno moj novi omiljeni vizažistica. Osim toga smoky eye i crveni ruž ošamućivač, da li ste znali da je ona to Rosamund Pike golih suočavaju izgled? Ta žena je nevjerojatna.

Još bolje: Ja sam zapravo sam razgovor s njom jutros! Dakle, da zaroni u pravu, počevši sa krupnom planu:

Zar ne izgleda nekako kao brineta, 1960 Barbika? Pitao sam Melanie gdje je dobio inspiraciju od, a ona mi je rekla da je 99 posto vremena, počinje sa outfit. Evo, Olivia je nosio jednostavan, ali šik crnu haljinu, ali "smo izabrali da joj dam malo retro osjećati da oda počast filmu", kaže Melanie. "To je tako stilizirani film, i željeli smo da odražava Olivia lik, Suzy Miller."

Melanie je nastavio da mi kaže o njoj ljepotu filozofije, a to je da osnažiti svojim klijentima da hoda crvenim tepihom osjećaj seksi i samouvjereno. "Trudim se da nemaju moj klijent biti u senci šminku. Nisam grub i vole da drže svjetlo, sjajne, disanje kože možda rock 'n' roll oči ili hit usne. To je pitanje pronalaženja prave ravnoteže da da izjavu sa šminkom, ali i dalje razumijevanje klijenta i kako želi da predstavi sebe. "

Nije mogao složiti više s tim čitav stav. Sada, pričajmo o tome što ona primjenjuje ovdje:

Na oči, Olivia nosi.

Revlon ColorStay Liquid Pen očiju u crnom, na Amazon.com, Drugstore.com, Target, Ulta Beauty, Walgreens i Well.ca

Revlon PhotoReady Kajal Intense za oči + Brightener u Carbon Kleopatra, na Amazon.com, Target i Ulta Beauty

load...

"Dvostruki završio crna i bijela kajal olovka je fenomenalna, a dosljednost je super", kaže Melanie.

Revlon Lash Potion maskara od Grow Luscious u Blackest crnom, na Amazon.com, Drugstore.com, Target i Ulta Beauty

Melanie je rekao da voli ovu maskaru i drži ga u kompletu.

Na usnama, Olivia je nosi:

Revlon ColorStay za usne u Akt, na Amazon.com, Beauty Encounter, Drugstore.com, Ulta Ljepota i Well.ca

Revlon ColorStay Ultimate Suede ruž za usne u Trepere svjetla na Amazon.com, Drugstore.com, Target, Ulta Ljepota i Well.ca

Melanie je također ljubitelj Revlon aktove: "Oni su sjajni gol sjajila i nude ruževe Oni su kao savršen gol-ne previše narančasta ili crvena, savršen bež.."

Da bi to svjež sjaj, Melanie koristiti jedan od ovih:

Revlon PhotoReady SkinLights Face iluminator u Bare Light, u Londonu droge

Ove je upravo stiglo u Kanadi (ali ne i SAD još uvijek). Melanie kaže: "pomiješana s malo temelja, daje jako lijepo, rosno izgled. Možete ga koristiti sa ovlaživač na nogama i rukama, ili na vlastitu da se istakne i osvijetli jagodice i ključnjače. To je stvarno fantastičan proizvod ".

Jedva čekam da probam te i prijavi se!

A sad pričajmo o kosu. Zar nije zabavno?

Žena iza njega je Mara Roszak. Mislim da je jak centar dio i volumena oko svake strane lica (od leđa četkanjem, pretpostavljam da) oblači u beachiness širom krajevima.

Na kraju, pričajmo o Olivia šik, kratku crnu noktima:

Ovi su uradili Toronto vlastite Leanne Colley od savjeta nail Bar (ona je i stručnjak za nokte Revlon-a), a boja je.

Revlon Top Speed ​​noktiju cakline u Black Magic, na Amazon.com, Drugstore.com, Target, Ulta Ljepota i Well.ca

Crno je savršen izbor ovdje-svijetle boje bi rastrojen od izgleda, i mislim da mali prst gol nokat može biti malo previše Barbie nalik uz snažnu, grafički, krilati oka. Volim da su koristili brzo-suvo formula-oni su moji fave! Imao sam sreću sa Revlon je Stormy hlad, previše.

Reci mi:

Šta mislite o Olivia frizuru i šminku ovdje? Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda? Kako se osjećate o crnim lakom za nokte?

load...