Ljepota

Zašto su ličnosti pokušavale da izgledaju kao da pripadaju u dvorcu plejbusa?

Zašto su ličnosti pokušavale da izgledaju kao da pripadaju u dvorcu plejbusa?

Ako bih mogao Stage Beauty intervencije-što bi bilo divno, divna stvar (možete li zamisliti kako je zabavno bilo bi?) - Miss Christina "Upravo sam postupak razvoda" Aguilera će biti moj prvi "projekt".

load...

Rekla da je stvar razvoda jer raskide rade lude stvari u našim navikama, kao što sam siguran da si dobro poznato. Hej barem ona ima dobar izgovor. (Je izgledala tako povući queeny ranije? Ja ne mislim tako, zar ne?) U svakom slučaju, kako god narezati kocke i to joj frizuru i šminku su bila nečuvena katastrofa i želim da je napadne sa bebi maramice, makaze i kutija bojenje kose odmah.

Nažalost, Christina nije jedini celeb koji je pao kao žrtva Playboy Mansion pojam ljepote. (Znate: šminka nanosi lopaticom; platinasta plavuša ekstenzije za kosu, itd)

Ovo je bila Paris Hilton schtick godinama.

Problem je u tome da ona nije promijenila svoje izgleda mnogo (osim da dodate dojke implantata) od 2004. Godine, kada je bimbo izgled je nesumnjivo na svom vrhuncu.

Ovih dana paps-i javnosti zaštite mnogo manje o Parizu nego što su navikli, i moram da pitam, ako ne i razvija njen izgled ima neke veze s tim. Pariz, mi smo si ostavio u ranim '00s sa drugim neugodno trendovima kao što su niske ustati traperice s bič rublje izviruje.

Moje poslednje studije slučaja (iako postoje hrpe više) je Lindsay Lohan.

Ovo mi je čini najtužnije od svega, jer mislim da je Lindsay-samo ako ona bi osvojiti nju demonima-ima onaj neuhvatljivi "to" kvaliteta da većina glumica žele su imali. To je stvarno sramota ona trguje njena crvena kosa za plavuša (nadamo se Emma Stone ima sreće), dobio waaay previše u štavljenje i usne injekcije. I naravno svi znamo da droga i alkohol rade jako loše stvari na kožu.

load...

Sada, samo mislim na ove tri dame, možda ćete primetiti temu ovdje.

Izgleda da postoji inverzan odnos između boje kose i uspjeha u karijeri.

Kao iu: više spremnicima karijeru, upaljač i platine ove celebs u iskušenju da ga farbaju. Vjerojatno znate nekoga u stvarnom životu koji to radi, zar ne? Potpuno se bolest blonderexia, ali radi to je kao da stavite jedan veliki znak na čelu kaže "Mislim da je najbolja godina mog života iza mene."

Druga stvar koja me zbunjuje je da ovi ljudi imaju stilista i šminkera i frizera koji neka hodaju kroz vrata na ovaj način.

Mislim, samo da se vratimo na naslov ovog posta, nikada ranije je ljepota bila manje o tome šta ovi peeps rade.

Umjesto toga, radi se o:

SKIN-REAL, svjež, blistav, PRIRODNA KOŽA.

Natalie Portman (koji je, kao što sam rekao neki dan, rijetko čini ništa loše kad je u pitanju ljepota) je savršen primjer onoga što koži treba da izgleda. Nije voštane figure izgledaju da su ovi pali Poznati su tako u prilogu. (I ja razmišljam Carrie Underwood je na granici prestupnik ovdje, bez obzira na njen novi nastup sa Olay.) Ne, u ovom trenutku-a u doglednoj budućnosti to je o nošenju vrlo čiste temelje uz malo sjaja i orošenost, i dopustite da tekstura prirodne kože pokazuju kroz. Želite samo teških pokrivenost na nepravilnosti ili gubitka boja-nije sve po tvom licu.

Ruž, da, ali * SAMO * karmin.

Nije ruž i teške smeđe rumenilo i slojeva i slojeva šminke oko očiju (Christina? Hm). Kate Bosworth u daljem tekstu: veliki nosi sjenila -is i veliki nosi ruž. To je, ljudi, s jedva bilo koje druge šminke, je kako se to radi. I da, isto važi i za naglašavanje sjenilo n 'trepavice. Ako to uradite, vi očito želite ići više gol na usnama (vidi: Natalie Portman, gore).

I kose mora biti iznad svega, bogata i sjajna i verovatno NA BROWN tim od BLONDE.

Ovo je možda najznačajniji kretanje svih od ranih 00s bijeljeni plavuša stvar. Mislim, ako Denise Richards je upravo otišao brineta, znate promena je u toku. (Propušteni sam je u svom radikalnom kosu promjena boje pisati neki dan, ali mislim da odobrava, jer je i dalje veoma toplo, a ne da je cool, tupa smeđe da Cameron Diaz je imao.)

U svakom slučaju, ekstenzije su OUT (osim ako su jako, jako dobro radi u boji, obliku i dužina). Ombre (umjesto vidljive, visokog kontrasta Highlights) je očigledno. I boje, jednom riječju, je browner i bogatiji. I mislim bogatiji kao u toplinu i kao u kosi treba da izgleda skupo.

So.

Šta mislite o ljepoti zločinstva Xtina, Parizu i LiLo? Loše, zar ne? Da li ste ikada otišao predaleko sa šminkom ili blonding kosu-ili da li znate nekoga ko ima? Da li ste zadovoljni da vide šminke sve više prirodnih i kosa sve više smeđe?

load...