Ljepota

Zašto bi rutina za njegu kože trebala uključiti suštinu lica

Zašto bi rutina za njegu kože trebala uključiti suštinu lica

Pažnja, za njegu kože entuzijaste! Tu je novi način da svoj ten tražim dewier, punije i više hidrirana-a ne dolazi u krem, ali u tekućem obliku.

Čekati. Liquid? Kako to može čak biti vlaži?

load...

Oh, ali to je! 

Danas, želim da vam predstavim "esencije", također poznat kao "kozmetičke vode" -aka vruće, nova kategorija za njegu kože koji je čini valovi u Sjevernoj Americi putem Azije. (Waves. Get it?)

Biotherm je novi život Plankton tretman Essence osnovnih Koža je jedan sam nedavno koristila:

So. Šta tačno je suština?

Razmišljajte o njima kao o više vodenaste verzije seruma. Kao što sam objasnio ovdje, a serum je aktuelan tretman koji efikasno daje aktivni sastojci kao što su vitamini, antioksidansi i hidratantnim agenti u kožu. Jer serumi pružaju više stabilnog okruženja od hidratantne kreme ili losiona, oni obično sadrže veći postotak aktivnih sastojaka-što znači bolje, brže rezultate!

I esencije ponašaju na isti način. Ali samo zato što su više vodenaste od seruma, to ne znači da su razvodnjena. U stvari, mnogi od njih su još koncentriran i hidratantnim nego serumi.

Uzmite Biotherm Život Plankton Essence, na primjer. (Side napomena: Kako klisura je njegova Ombre plavoj boci ?!)

Termalni plankton je već dugo glumi sastojak u Biotherm formulacije, otkad je brend je debitovao 1952. Godine (!!). 

To je njihov naučnici 60 godina da shvatim kako ugraditi najviše ikad koncentracija planktona-nevjerovatnih pet posto! Bejom u njege kože formulu. 

I rezultat, moji prijatelji, je novi život Plankton Essence. Ono što se nije moglo uraditi u redovnom krema je omogućeno u ovom novom, tečnost, suština formatu.

Možda se pitate, što je tako dobro planktona? Potiče iz toplih izvora u francuskim Pirinejima, one koje su se ovdje koristi sadrži 35 hranjive tvari kože podršku, a pokazalo se da se ubrza obnovu stanica, smiruju crvenilo i štiti od vanjskih agresora.

load...

Da iskoristi prednosti u suštini, treba primijeniti ga nakon čišćenja i prije svakog drugog proizvoda za njegu kože ili šminku. Evo kako je Biotherm jedan izdaju:

Ona dolazi u malim kapi, tako da ne morate brinuti o kulja previše. Našao sam 3-5 kapi bio dovoljan da pokrije cijeli lice; jednostavno ih sipajte na dlanu, a zatim lagano širi oko svoje lice. (Ne morate koristiti blazinicu da se prijave esencija-dohvat ruke su sasvim u redu!)

Na koži, što je suština osjeća kao da si masira malo vode po licu. To je nevjerojatno osvježavajuće. Ako mrziš kako kreme može biti previše teška i masna, onda ćete voljeti ovaj!

Pogledajte na prstima totalno tečnost i boje:

Cool deo je možete očekivati ​​apsorpciju u roku od nekoliko sekundi, bez ikakvog ljepljivost ili masnoća. I jos. Vaša koža je odmah vrlo hidrirana, vrlo glatko i vrlo mekan. Mislim: da malo svjež (ali ne i sjajni) teksture koja smo svi uporedjivanje ovih dana. To je u neku ruku sjajno, stvarno, kada se uzme u obzir kako su stvari samo izgleda kao običnu vodu!

Nakon što se odnose na suštinu, možete držati slojeva ako želite, dodajući serumu i / ili hidratantnu kremu, kremu za oči, kreme za sunčanje i onda šminku. U toplije vrijeme, otkrio sam sama suština se dovoljno hidratantna za moju combo kože, a Biotherm Život Plankton Essence radi samo lijepo ispod šminke-to ne izaziva nikakve piling na sve.

Oh, i evo clincher! U kliničkim ispitivanjima, nakon osam dana upotrebe, koža koja je tretirana Život Plankton Essence je doživljava kao 2.7 godina mlađi u prosjeku, sa najboljem slučaju razlika od 12,8 godina.

Hej, ako dodajući esencije na naše proizvode za njegu kože rutinu može učiniti da izgledamo mlađe, onda ja sam za uzimanje do vode! Hoćete li dobiti na brodu, previše?

Gdje kupiti

Nađi Biotherm Life Plankton Essence Liječenje osnovnih kože u apotekama, odaberite robne kuće, uključujući Hudson Bay, i na Biotherm.ca.

Jeste li pokušali suština još? Kako ovo?

load...