Ljepota

Whoa! Blake živahno je skočio na kormilo crvene kose

Whoa! Blake živahno je skočio na kormilo crvene kose

Holy boja kose! Da li ste videli ovo dolazi? Blake Lively DEBITOVAO nekim usijanim nove brave na vrijeme 100 najutjecajnijih ljudi zabavljaju druge noći, spajanje Drew Barrymore-ko priđe vatrene strane nekoliko tjedana-kao i vrlo dugu listu celebs koji su bavio u boji tokom godina (nedavno, mislim: Emma Stone, Hillary Duff i Khloe Kardashian).

load...

Sada sam službeno na crvenu kosu Watch, jer jasno je da nešto u zraku, Dontcha mislite? (Ili možda je to samo zato što sam i ja, nedavno su otišli jagode-ish nijansu inspiriran Scarlett Johansson oko 2008.)

U svakom slučaju, kad god celeb čini radikalnu transformaciju kose, to zahtijeva našu pažnju, pa da usporedite i kontrasta, a onda želim čuti ono što misliš nosi crvenu najbolje.

Dakle, ovo je bila stara, plavuša Blake:

Postoji razlog svi žudi Serena van der Woodsen kosu. Ona čini stvarno super plavuša.

Ali sada imamo ovo:

Još uvek nema reči o tome da li je za ulogu. [UPDATE: To je za ulogu, film Hick.] Ali ako ChillaX i neka se slobodno-saradnik ovaj izgled, evo šta padne na pamet odmah:

Nažalost, Jessica Rabbit ima Oodles seksipila, a Blake Lively vrste. Ne. (Žao mi je Blake, ali to je istina.) Ja mislim da je to najveći razlog zašto crveni ne radi za mene-to jednostavno nije zahvatanje s njom ličnost. Zatim, tu je i problem same boje, koja mislim da je ovo možda malo previše crvene, malo previše lažne izgleda i malo previše blizu i njen tonus kože i peachy sjenilo je nekad uvijek nositi do obrva.

Sada pogledajmo Drew Barrymore interpretacije crvene boje. Samo da vas podsetim, evo izgled počeli smo sa-an Ombre čiji 15 minuta bili su definitivno se (kao što sam primetio s mojim previše):

load...

A evo i New Auburn hlad:

Možeš li reći breskve-i-krem gorgeousness? Mislim da ono što najviše volim o novoj hlad je ono što čini za nju kože, iako način na koji to čini joj zelene oči pop je također vrlo ukusna. To je moć boje, naroda. Kada je onaj pravi, on donosi sve najbolje karakteristike u centru pažnje. Blago tamniju nijansu je tad još prirodnije nego Blake. Mada bih voleo da vidim još više tamne kestenjaste.

Za mene, Drew osvaja ovu rundu. Ali ja želim da znam da li se slažete:

Da li da te volim Blake Jessica Rabbit-tonirana nijansa? Ili volite Drew je tamnija, kestenjaste Tresses? Da li ste ikada otišao crveno? Da li to s obzirom?

load...