Ljepota

Victorias secret show 2018 - 2018: najbolja ljepota gleda na zabavu

Victorias secret show 2018 - 2018: najbolja ljepota gleda na zabavu

Ako ste bili ni blizu društvenih medija prošle sedmice, onda znate Victoria Secret Fashion Show snimanje se dogodilo u New Yorku (to će biti na TV-u 8. Decembar). Kasnije te noći, Angels izneveriti svoju kosu-i krila! -na nakon strana.

load...

Evo ljepotu izgleda:

Kendall Jenner

Nisam uvjeren Kendall je stvarno Victoria Secret model materijal, ali ne može poreći kako je lepa ona izgleda ovdje. Teško je vjerovati da je ona deo Kardashian, ha? Njen ten ne mogu biti svježe i besprijekoran, sa akcentom samo ravno obrve i duge trepavice. Navodno je tražio taj "čovjek bun" kao frizuru (da ću ga pola-up top knot samo zovi). Razigrani dodire kao da je rad dobro za razbijanje očekivanog seksipila.

Gigi Hadid

Gigi, s druge strane, je Victoria Secret sve do kraja. Njen plavo-zelene oči posebno lepa ovdje, kao što to čini njen svjež, Głowy, punačka kože. Baš kao i Kendall, otišla je vrlo minimalistički na šminku, sa zatamnjenim trepavice, nagovještaj crne obloge na gornjem vanjskom liniju trepavica i kremasti nude ruž za usne. Njena haljina zapravo otkriva tonu kože, tako da joj kosu čini više šik.

Selena gomez

load...

Ako ste mislili nešto izgledalo drugačije sa Selenom, bio bi u pravu: ona nosi plave leće! Se boji kontakti će postati stvar sada? Izgleda da se pojavljuju sve više i više na crvenom tepihu. Izgleda da joj je inspiracija bila Adriana Lima, i mogu nekako vidim sličnost (ne da svako može da se nada da dođe blizu Adriana Lima !!!). Selena je želio da se osjećaju kao anđeo, pa je i dobila potrebnu pocrniš, lažne trepavice i skakanje pucanja. Ne znam. Za mene, ona je kao Reese Witherspoon. To nije u redu kada je ona pokušava da bude seksi umjesto slatko. Radije sam Selena je pogled na Glamour događaju.

Candice Swanepoel

Kako je moguće da je Candice oči su ove plave, jasne i svijetle? Ozbiljno. Ona nas čini sve izgledati nevjerojatno dosadna u poređenju. Njena koža je izuzetno blistava, tako da sa jarko crvenim usnama, efekat je veoma "wow!" Onda je samo dodala crno liner i trepavice samo na gornje kapke, s elegantnim, ravna kosa uvučen iza ušiju. Nisam lud za choker, iako. Su Chokers vraćaju kao ?!

Shanina Shaik

Ooh, ja ne mislim da znam Shanina, ali ona je takva ljepotica! Ono što je uradila je u potpunosti bez mane. Volim ekstra uske visoke konjski rep, što pokazuje off joj kose i velikih kostiju, i jake pune obrve, koje se ponašaju kao okvir za lice. Pokrivenost koža joj je dovoljno čista da pokaže nekoliko pjege, a ona je gledala sve prirodne i tiho ubrljan. Ružičaste usne ima lijep prigušeno teksturu, što je kako ruž za usne treba da izgleda ovih dana. Sve je tako bešavne ovdje.

Adriana Lima

Adriana je moj fave. To ne izgleda kao da je ovdje nosi šminku, osim za neke maskare, možda crni liner u gornjem vodena linija, i malo lumiziner na unutarnji kut oči. A ipak, ona je i dalje drop-mrtav klisure. (Samo na suptilniji način nego da je jedan put na Cannes amfAR stranke, gdje je uzeo naš dah.) Obratite pažnju kako VS djevojke uvijek izgledaju svježe lica, bez obzira na nošenje takve oskudne odjeće? To je namjerna i vrlo pametan. Ja bih više klub publici će uzeti u obzir!

Alexandra Richards

Alexandra izvršena nova tekstura kose osušene na zraku tako dobro. U piecey fluffiness dodaje pravi mekoću joj izgled i širine da je usko lice. Makeup je jedva postoji, osim gusta crna liner duž gornjeg liniju trepavica, i definirane trepavice. Ali ona je previše mlada (29) da se radi stvar prsten-oko-the-usne!

Ko je imao svoj omiljeni (i najmanje omiljena) ljepota gleda na ovom crvenom tepihu?

load...