Ljepota

Vezice za trake su mnogo bolje od regularnih elastika

Vezice za trake su mnogo bolje od regularnih elastika

Vrpce za kosu veze su novi jasne lastika.

Jesi li sa mnom u ovome? Oni su sve što želim nositi odmah-i ja smo se opsjednut sa jasnim vrste. Mislim da je to počelo negdje sredinom '00s, kada sam odlučio izgledali su hladnjak, posebno sa svjetlom kosom, nego običan crni Goody one bih ranije nosio. Iako gumene prepreke mnogo više.

load...

Ali sada sam uzeo ugledaju celebs poput Hilary Duff i Jennifer Aniston i uključite moju odanost preko na traku veza. Koji nisu baš trake, ali širok, ravan, rastezljive gumica vezan u čvor.

Oni podižu šta bi biti samo dosadan konjski rep u nešto mnogo bolji, zar ne? Redovna elastična bi izgledalo kao da nije ni pokušao, ali to dress to bez potrebe za bilo kakve dodatne napore. Imam nekoliko njih u različitim bojama i dezenima, i uvijek dobijem komplimente kad sam nositi.

Takođe mislim da ribon veze najnežnija na moju kosu. Oni bez zapinjanja ili trzaj, a oni ne ostavljaju nabor u kosi kad ih izvadite. Što se tiče koliko puta su smota, radim tri i imam tanku kosu, ali mnogo toga. Mislim da tri je savršen da osigura kravatu bez čineći ga neugodno čvrsto. Ako želiš, možeš uvijek nositi redovan jasan elastična ispod i stavite kosu kravatu na vrhu, poput Hilary Duff radi iznad.

Vrpce veze također dolaze u traku za glavu, kao i rep obliku. Mislim Rachel McAdams prošle godine u ovo divno vrhu čvor sa naglašenim crnu traku:

Možete ih mogli koristiti i na petlji kosu u laganu punđu ili strani lepinja.

Ja sam poslao nekoliko uzoraka pokušati iz indie kompanije Love Me Knot Ko moram reći, da neke od najboljih obrazaca. Moje Faves uključuju crne i zlatne Chevron kravatu iz skupa Lock & Roll:

load...

Cvjetne tie iz Top Knot set:

I optočen kravatu, također iz Lock & Roll:

Očigledno Molly Mesnick je ljubitelj. (Ne zaboravite joj je iz The Bachelor? Haha.)

Siguran sam da ste i video vrpce veze na Sephora. Ne mogu otkriti nikakve razlike, osim boje. Oni dolaze u šest različitih paleta boja tako da ćete morati odlučiti ili sve roze, sve ljubičaste, sve zelje, sve blues, metalik ili neutralne (koji se nekako ograničavajući ako mene pitate).

Moje Sephora pick je metalik skup, jer oni idu sa svime i da su malo više zanimljiv nego običnom one:

EMI-Jay linije (navodno je originalna vrpca za kosu kravatu odluka) također ima neke zabave selekcija. Volim Gingham i polka dots u ovom setu:

Također leoparda:

Midnight Camo:

I oni bi ove glitter trake za glavu, previše:

Tako zabavno! A ako ste u škripcu, Goody čak čini ove stvari sada u čvrstim bojama. Možda ćete moći da pronađu svoje traku veze na Target:

Suština: Ovi loši momci su svuda sada i ne treba "pokušati ih.

Kupujte proizvode

Neka vaše recimo

Da li ste probali trakom za kosu kravatu još? Koje marke / boje / obrasce ti se sviđa najbolji? Pronašli nikakve druge cool za kosu u posljednje vrijeme?

load...